|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so únor 25, 2012 1:20 pm Předmět: |
|
|
nevím, jak ostatní.... ale 2. řada Spartaka se mi zatím líbí víc, než prequel i 1. řada....
dnešní díl byl možná nejlepší díl Spartaka vůbec... =) nečekal jsem to takhle tvrdý
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: ne únor 26, 2012 2:19 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | nevím, jak ostatní.... ale 2. řada Spartaka se mi zatím líbí víc, než prequel i 1. řada....
dnešní díl byl možná nejlepší díl Spartaka vůbec... =) nečekal jsem to takhle tvrdý |
úroveň si drží, to je pravda, ale trošku s musím pousmiať nad istými momentami, ako zatmievačky do červenej asi každý tretí záber, samotný spartacus, áno, mali ste pravdu, ktorí vyzerá fakt ako obyčajný chalan, ktorý toho fyzicky v živote fakt veľa nenamakal, ale čo mi začína byť aj smiešne je, že už nebojujú v arénach a pod., tak čo kurnik, nedajú na seba poriadne brnenia,pobili už množstvo rimanov, tak prečo sa nejako nechrániť?? a behať tam do súbojov furt polonahí hehe, je to detail a pravdepodobne aj režisérsky zámer, ale aj tak. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: ne únor 26, 2012 8:12 am Předmět: |
|
|
Mě celkem nas*rali i s tím přeobsazením Naevie,... tahle herečka mi přijde děsně nezajímavá. Když se k tomu přidá novej Spartacus, kterej charismatem nesahá Andymu ani po kotníky (fyzicky taky ne), tak je to škoda. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: ne únor 26, 2012 8:50 am Předmět: |
|
|
Nejake casti brneni si vzit mohli, ale hold jsou takhle rychlejsi a mrstnejsi + jejich vycvik taky nebyl nikdy v brneni...
Naevia je hrozna, ale novej herec mi prijde fajn, tak na stejno s Andym, jen fyzicky by mohl trochu zamakat. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne únor 26, 2012 10:47 am Předmět: |
|
|
Turakam - proč by si měli brát na sebe brnění, když v tom:
a) nikdy pořádně netrénovali (výjimka jsou boje v aréně, ale i to nebyla římská zbroj), jsou zvyklí být mobilní a rychlí, ne těžkopádní jako římští vojáci
b) a navíc by je to zpomalovalo, to kroužkové brnění něco vážilo a při jejich dlouhých cestách by jim to bylo akorát přítěží
Jinak k nejnovějšímu dílu - masakr, hodně povedený díl (takový "přelom"), teď to bude krásně gradovat, už se těším.
Novýmu spartakovi začínám přicházet na chuť, nijak mě tam nevadí, ale pravdou je, že Andy byl o stupeň lepší. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne únor 26, 2012 10:57 am Předmět: |
|
|
Krúžkové brnenie som tam ešte nevidel, skôr kožené kyrysy a kožené zložené zbroje - čo je logická voľba, a ten ťa fakt nebude spomalovať, je to nezmysel, plne oplátovaný rímsky legionár bude akiste pomalší, no takých tam ešte ani neprezentovali, ked aj najvyšší oficiéri sú zobrazený akurát s hrudným plátom, ale je to jedno, ja som si dobre vedomý, že je to súčasťou celkového zámerného looku seriálu, ktorý sa neštylizuje do nejakej hist. vernosti, ale vsádza na trošku iné karty, len proste človek nebehá polonahý neustále, aj vzhľadom na poveternostné podmienky, ked už nič iné a áno, v Taliansku tiež nie je non stop teplo:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne únor 26, 2012 11:07 am Předmět: |
|
|
V tomhle díle měli kroužkové brnění, teď jsem si to přehrával znova, ale to je jedno.
Já bych si taky něco vzal na sebe, než běhat pořád nahatý, ale to víš, pro diváky něžného pohlaví je to lepší takhle :)) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: ne únor 26, 2012 11:11 am Předmět: |
|
|
Ja myslim, ze vetsina holek na takhle otevrenej serial jeste neni pripravena.
Kdyz sem se na to s mladou dival a ona to pak doporucila kamaradkam, tak ji pak dlouho povazovali za uchylnou :) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne únor 26, 2012 11:31 am Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | Ja myslim, ze vetsina holek na takhle otevrenej serial jeste neni pripravena.
Kdyz sem se na to s mladou dival a ona to pak doporucila kamaradkam, tak ji pak dlouho povazovali za uchylnou :) |
však uznat, že se někomu líbí nahej chlap nebo ženská fakt není pro všechny ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: ne únor 26, 2012 11:38 am Předmět: |
|
|
O nahotu tam asi neslo, jako spis o ty orgie a zobrazovani homo paru v akci :) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne únor 26, 2012 11:59 am Předmět: |
|
|
Nojo, holt lidi pořád nechápou, že homosexualita v té době byla brána úplně jinak, než dnes.
Jinak: 2.4. - 2x01 | North Remembers, GAME OF THRONES!! :-) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: po únor 27, 2012 8:41 pm Předmět: |
|
|
| U.B0B napsal: | uz to tu urcite bylo, takze jen pro ty, kteri jeste nezaregistrovali best serialek z realnyho zivota - opravdova realita, ktera v jinych serialech a filmech neni neb by to byla nuda - Lucky Louie. skouknul jsem to ted s manzelkou cca po 5ty a po tech nasich 16ti letech manzelstvi se v tom serialku nachazime nebezpecne casto:)
skouknul jsem ted i Louis C.K.: Hilarious. neni to pro kazdyho, nejsem z toho vodvazanej, ale az projde ACTA a dalsi chujoviny, tak mi tyhle veci (ktery se do cesky TV nedostanou) budou chybet ... |
dik za tip..je to fakt dobry.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: pá březen 09, 2012 4:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: ne březen 11, 2012 6:31 pm Předmět: |
|
|
Tak uz jsme za pulkou druhe serie spartaca a konecne se dej zacina formovat. A mame se na co tesit.
Novej herec co hraje spartaca neni rozhodne spatnej, naopak, rekl bych herecky vyraznejsi, uveritelnejsi a imho i lepsi nez Andy. Jen mu chybi svalovina, ale ze by mi to u nej chybelo, to ani nahodou.
Tohle je maximalni zabava za minimalni rozpocet. V soucasnosti jediny serial, kterej me dokaze tak prikovat k obrazovce.
A postava Ushera je proste dokonalost uz od prvni serky, jsem rad ze dostava cim dal vic prostoru, ten clovek si to zaslouzi jak nikdo jinej :) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: ne březen 11, 2012 6:34 pm Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | A postava Ushera je proste dokonalost uz od prvni serky, jsem rad ze dostava cim dal vic prostoru, ten clovek si to zaslouzi jak nikdo jinej :) |
Jojo, Ashur je skvely! _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|