|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Majesty

|
Zaslal: út říjen 30, 2012 11:10 am Předmět: |
|
|
Nektery dily 3. serie Misfits jsou lepsi nez nejlepsi dily prvni a druhe serie, takze nevim co to placas o nepovedeny serii.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
HerrThomas
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: út říjen 30, 2012 11:52 am Předmět: |
|
|
Nikdy nepochopím lidi, kteří se přestanou dívat na seriál po nějaké sérii po tom co si někde přečtou, že ta série už není to co ty předchozí. Snad si udělám vlastní názor a nenechám se ovlivnit většinou. Říkat, že 3ti série Misfits je špatná, když jsem ji neviděl je trapné.
|
|
| nahoru |
|
 |
HerrThomas
|
Zaslal: út říjen 30, 2012 11:57 am Předmět: |
|
|
Já viděl pár dílů ze třetí série, když je dávala prima v neděli večer. Ty mě vůbec nebavily a seriál jsem ignoroval. Pak jsem ale na dovolené viděl první díl a hned jsem si to zamiloval, první dvě série byly super a vzhledem k tomu, co jsem viděl a četl o třetí sérii si nechci kazit ten 100% dojem, který ve mě seriál zanechal.
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: út říjen 30, 2012 12:40 pm Předmět: |
|
|
hmm... bohuzel blbnou titulky :) - prehravac desne komoli diakritiku, tak z toho asi nebude nic. skouknu jeden dil primo na PC a uvidim .. ale monentalne me "zachranil" Rozvedený se závazky ... :) Lucky Louie je muj nej serialek a spolu s TBBT je to jediny, co jsem videl nekolikrat ... mam bohuzel smulu, ze me jiny serialy bohuzel nechytly a tom sem jim dal docela sanci ... vsichni ti Dextri, Mysfis nebo Hry o truny ... napr. Dextra jsem videl od prvniho dilu, ale ... jak si nikdo nikdy nemuze nevsimnout seriovyho vraha, kterej zabil stovky lidi?? navic - diky temto srackam stoupa nasili mezi lidmi a jednou, chte nechte, se proste v civilizovany TV nebude smet toto vysilat ... sledovanim toho serialu si prijdu jako kdyz sem kdysi hral GTA a citil se jako uchyl, kdyz sem vystrilel nekolikrat za sebou celou ulici plnou lidi ... a kdyz k tomu prictu ze to hraji uz 5ti lety deti ... nejsem nejakej moralista, ale ohromit divaka za dalsich 20 let, uz bude docela makacka .. to uz mu bude muset strikat krev primo do ksichtu a elektrikou si bude sam navozovat vlastni konkretni bolest ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út říjen 30, 2012 4:11 pm Předmět: |
|
|
Otevři soubor titulku v textovem editoru a nahrad každé písmeno s diakritikou písmenkem bez diakritiky.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út říjen 30, 2012 4:21 pm Předmět: |
|
|
A co HIMYM? Zkoušel si? Já to jednu koukal v originále a přestalo mě to bavit, ale teď mě to zase chytlo, už jsem u 4 sérky.
Jinak přemýšlím o tom MISFITS, akorát mě moc nebere sci-fi apod. Uvidíme... _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út říjen 30, 2012 4:25 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | první dva díly otřesný...
Howard ve vesmíru je otřes. Penny & Leonard story - nuda, neoriginální. Sheldon nemá dost prostoru a každej ví, že naněm poslední dvě řady stály. Amy mě baví. |
No Howard ve vesmíru mě bavil taky jen chvilkama, Penny a Leonard u nich by se mělo rozhodnout jestli budou spolu nebo ne. Rajovi by mohli najít nějakou tu slečnu nebo něco, přijde mi takový odstrčený, ale třeba v 3 sérii docela "hlásil". Jinak skoro celý seriál stojí na Sheldonovi a potřeboval by více prostoru, dost mu ho ubrali oproti prvním sérkám, to stebou souhlasím. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: út říjen 30, 2012 4:39 pm Předmět: |
|
|
U.BOB: Ja objevil starou klasiku, nikdy jsem neveril, ze me serial z let kdy jsem se narodil bude takhle bavit http://www.csfd.cz/film/70809-zenaty-se-zavazky/ , pamatuju si jak ho davali kdysi v TV, ale nic vic. Na uloz.to jsou vsechny dily. Takze Zenateho se zavazky doporucuji, sam jsem taky shledl TBBT a Lucky Louie strasne hodnekrat.
HerrThomas: Ok tak to chapu, omlouvam se :-), me zas na MisFits bere ten genialni originalni zvuk, s dubingem bych to asi nezvladl. Bez titulku a anglicky to je perfektni
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: út říjen 30, 2012 6:20 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Otevři soubor titulku v textovem editoru a nahrad každé písmeno s diakritikou písmenkem bez diakritiky. |
mam brecet nebo se smat? jelikoz ve tvem prispevku nevidim smajlika a neznam povahu vetsiny tvych postu, tak nevim jestli to myslis vazne nebo ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út říjen 30, 2012 11:56 pm Předmět: |
|
|
| U.B0B napsal: | | Gohan napsal: | | Otevři soubor titulku v textovem editoru a nahrad každé písmeno s diakritikou písmenkem bez diakritiky. |
mam brecet nebo se smat? jelikoz ve tvem prispevku nevidim smajlika a neznam povahu vetsiny tvych postu, tak nevim jestli to myslis vazne nebo ... |
Nechápu? Poradil jsem ti jak vyřešit problém s titulky? Nebo to jsou snad hardsuby přímo v tom videosoubory?
Jinak mě ještě napadlo, že si myslíš , že ti radím aby jsi procházel jednotlivé řádky a manuálně nahrazoval. Ne, i notepad má funkci "nahradit" do které zadaš co chceš nahradit a za co a automaticky ti to nahradí. Příklad, dáš nahradit ř za r.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: st říjen 31, 2012 8:25 am Předmět: |
|
|
Nie je to trochu zdlhavy postup?  Nebolo by mudrejsie jednoducho zmenit kodovanie suboru? _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st říjen 31, 2012 9:46 am Předmět: |
|
|
| Rachela napsal: | Nie je to trochu zdlhavy postup? Nebolo by mudrejsie jednoducho zmenit kodovanie suboru? |
Nevím, když mi blbla diakritika tak jsem to dělal takhle a zdlouhavé to určitě není, 1 minuta práce ani ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: st říjen 31, 2012 9:55 am Předmět: |
|
|
Přijde mi to jako dobrej napad, a fakt je to tak na pul minuty, prece jen tolik pismenek s diakritikou abeceda nema... _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt listopad 01, 2012 11:33 pm Předmět: |
|
|
South Park 16x13 - nejlepší díl za poslední dvě serie  je to tak trošku o jednom cyklistovi
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|