|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: čt únor 14, 2013 7:49 pm Předmět: |
|
|
...nové díly The Walking Dead _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: čt únor 14, 2013 8:23 pm Předmět: |
|
|
Ho ho, novej Spartakus a novy Walking Dead jo ?  to zas bude zabityho casu, nastesti si to ted v ramci odpocinku po diplomce muzu dovolit, aniz by me hryzalo svedomi _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
Reprotek
|
|
| nahoru |
|
 |
Reprotek
|
Zaslal: čt únor 14, 2013 8:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: čt únor 14, 2013 9:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: čt únor 14, 2013 9:06 pm Předmět: |
|
|
Hell on wheels neni zadnej top, ale nadprumernej serial na zabiti casu to je. Ale ani po 10ti dilech si me nejak vyznamneji neziskal. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Reprotek
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: ne únor 17, 2013 6:59 pm Předmět: |
|
|
Tak Spartak byl bomba..ale už je to starý :-) _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Lada78
Anonymní
|
Zaslal: ne únor 17, 2013 7:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: čt březen 07, 2013 9:46 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: so březen 09, 2013 9:07 am Předmět: |
|
|
Tak z trojice Rome-Spartacus-Game of Thrones mi jednoznacne a najlepsie vychadza ten Rim (vlastne zvysne dva som poriadne nesledoval)....to bol serial podla mojho gusta, navyse s ohladom na zaner s pozoruhodnou historickou presnostou.
Pri Spartakovi mi nasilie a nahotinky prisli moc umele a obcas samoucelne, nie tak nerusivo zasadene do kontextu, ako to boli v Rome.
No a GoT ma celkom zaujal, nasilie mi tam s normalnym dejom pridu vyvazenejsie ako v Spartakovi...zial v TV to trebars vcera davali od 20.00 do 3.00 hod., takze no chance :) _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: so březen 09, 2013 9:16 am Předmět: |
|
|
Presne, atmosfera prvniho dilu se dala krajet, ted uz je following pekna nuda :/ _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|