|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Cratach

|
Zaslal: ne duben 21, 2013 7:57 pm Předmět: |
|
|
Ohledne serialu me napada: existuje nejakej novej serial ve stylu prvnich cca 4 serii Akt X ?
V tech prvnich seriich se o ty konspiraci v serialu moc nevedelo + takovy to nepopsatelny zlo, pochmurna atmosfera, minimum komedialnich epizod (mor novejsich serii, co prisly po celovecernich Aktech X).
Dokoukal jsem Spartaka, dokoukavam Walking Dead a Hannibal se teprv rozjizdi  a ty Akta X mam sjety komplet do 6. serie... _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne duben 21, 2013 8:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne duben 21, 2013 8:30 pm Předmět: |
|
|
tak walking dead dopozerané -spokonjnosť a v súčasnosti GoT - výborná séria zatiaľ, Vikings - nie je o čom, min. časť luxus a Hannibal - správne vyšinuté, to ja môžem:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Dm683

|
Zaslal: st duben 24, 2013 2:34 pm Předmět: |
|
|
Teď Got, Hannibal, Da Vincis Demons (začíná se to dobře rozjíždět) a Vikingové. Kouká někdo na Defiance? Zatim jsem viděl první díl. Spokojenost, ale bojim se, aby z toho nebyla Terra Nova-> scifi kriminálka s nulovym příběhem... _________________ Co nejde silou, půjde ještě větší silou. No retreat, no surrender.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st duben 24, 2013 3:25 pm Předmět: |
|
|
Terra Nova byla supr, pokud je Defiance podobny, tak stahuju
|
|
| nahoru |
|
 |
Dm683

|
Zaslal: st duben 24, 2013 3:45 pm Předmět: |
|
|
Podobný určitě- Země; jiná příroda a jiný stvoření než v současnosti; hlavní hrdina má problémy s morálkou, ale jinak jasnej klaďas a stane se z něj místní sheriff... podle mě zatim lepší, ale uvidíme. _________________ Co nejde silou, půjde ještě větší silou. No retreat, no surrender.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st duben 24, 2013 4:37 pm Předmět: |
|
|
prvních 10s a ten seriál jsem si zamiloval =)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st duben 24, 2013 5:25 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem taky začal stahovat Defiance, pak napíšu, jak se mi líbil pilot. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: čt duben 25, 2013 8:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá duben 26, 2013 10:53 pm Předmět: |
|
|
Poslední TBBT dokonalej, hodně jsem se nasmál a řadím ho mezi top 5 dílů ever. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: so duben 27, 2013 3:06 am Předmět: |
|
|
it's always sunny in philadelphia..s prichodem devita to ma stoupajici tendenci a postava charlieho je proste genialni :) _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so duben 27, 2013 6:20 am Předmět: |
|
|
Posledni 2 dily vikingu, 7 a 8 je pro me zklamani, nudne, ale asi su jen zmlsanej z krve ze Spartaka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: so duben 27, 2013 6:33 am Předmět: |
|
|
Jeden z mých oblíbených seriálu je Walking dead , ale musím říct že se mi první serie líbila nejvíc, a první půlka druhé, pak nevím proč jako by tomu zmizela jiskra.
Hlavně se teď těším na, myslím že 7. to bude, sérii Dextra.
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: so duben 27, 2013 8:46 am Předmět: |
|
|
| Mick994 napsal: | Jeden z mých oblíbených seriálu je Walking dead , ale musím říct že se mi první serie líbila nejvíc, a první půlka druhé, pak nevím proč jako by tomu zmizela jiskra.
Hlavně se teď těším na, myslím že 7. to bude, sérii Dextra. |
8.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt květen 02, 2013 10:24 pm Předmět: |
|
|
Sakra, tak pekne se to rozjelo, ale 7,8,9 dil Vikingu pekna slabota.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|