|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jakou máte náušnici? |
| Zlatej krouzek |
|
3% |
[ 3 ] |
| Stribrnej krouzek |
|
5% |
[ 4 ] |
| Krouzek z lekarsky oceli |
|
2% |
[ 2 ] |
| Kaminek |
|
5% |
[ 4 ] |
| Nemam, ale chci |
|
6% |
[ 5 ] |
| Nemam, je to pro zensky |
|
76% |
[ 58 ] |
|
| Celkem hlasů : 76 |
|
| Autor |
Zpráva |
Diana

|
Zaslal: st červenec 11, 2007 10:19 am Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | | kdyz je tu takovy pekny tema.je to pravda ze piercing v jazyku pomaha pri koureni,nebo je to v tech filmech vsechno vymysl? :- ( |
Ty si chceš dát piersing do jazyka?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
The Blade

|
Zaslal: st červenec 11, 2007 10:20 am Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | Topděfka napsal: | | kdyz je tu takovy pekny tema.je to pravda ze piercing v jazyku pomaha pri koureni,nebo je to v tech filmech vsechno vymysl? :- ( |
Ty si chceš dát piersing do jazyka? | to som u chalana nevidel este
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: st červenec 11, 2007 10:21 am Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | Topděfka napsal: | | kdyz je tu takovy pekny tema.je to pravda ze piercing v jazyku pomaha pri koureni,nebo je to v tech filmech vsechno vymysl? :- ( |
Ty si chceš dát piersing do jazyka? |
ja ne,ale nekdo jinej ma :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
Shari

|
Zaslal: st červenec 11, 2007 10:27 am Předmět: |
|
|
| TomDelonge napsal: | ja takovy kamarady mam a sou to naprosto v pohode obycejny lidi a kecam s nema naprosto o vsem...To ze milujou muziku a tetujou se nosi cira a tak dale no a co? sou to stokrat lepsi lidi nez naci nagelovani diskousi v hadrech von dutch ...Kazdej vidi ze ma sjety cely ruce a uz si mysli ze zebra nekde na nadru a fetuje ale o tom to vubec neni |
Pod toto se podepisuju...nac soudit podle vzhledu..jsem myslela, ze je to snad uz prezitek, ale zrejme neni
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st červenec 11, 2007 10:29 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: st červenec 11, 2007 10:31 am Předmět: |
|
|
tetování neva spíš naopak ale to číro už je myslím docela mimo.....
|
|
| nahoru |
|
 |
Shari

|
Zaslal: st červenec 11, 2007 10:31 am Předmět: |
|
|
Cizopasnik: Takhle to vubec nebylo mysleno...  ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: st červenec 11, 2007 10:40 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | jewix napsal: | Já jsem chtěl činku do bradavky, ale odpískal jsem to kvůli házené.Chjo. |
sorry ale tohle si predstavim a vybavi se mi tanecni vystoupeni v modre ustrici, prroste funny |
ne v pohodě se neomlouvej.To jsou prostě asociace, jak něco slyšíš/čteš hned si vybavíš něco co jsi zažil.To je automatika....jako to máš třeba s jmenama, taky máš jejich oblíbenost podle toho koho s tím jmenem znáš.Takže Modrá Ústřice říkáš, jo?
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st červenec 11, 2007 10:42 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st červenec 11, 2007 10:43 am Předmět: |
|
|
| TomDelonge napsal: | presne tak neodsuzuju diskouse vsak sem byl taky jeden s z nich ....a to s tim cirem...jak rikam tohle neni o mode a o tom co je in....ja nosim taky ciro a ne protoze to je nebo neni v mode ale protoze miluju punk-rock...
iiiiiihaaaaaaaaaaaaa | jífakinhá Taky sem běhal s čírem a v okovanym křiváku a zipovejch kalhotech. Mám mězi nima tuny kámošů. Jako s ostatníma lidma. Někdo dobrej, někdo ne...Nesoudim podle hadrů.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
|
|
| Shari napsal: | | TomDelonge napsal: | ja takovy kamarady mam a sou to naprosto v pohode obycejny lidi a kecam s nema naprosto o vsem...To ze milujou muziku a tetujou se nosi cira a tak dale no a co? sou to stokrat lepsi lidi nez naci nagelovani diskousi v hadrech von dutch ...Kazdej vidi ze ma sjety cely ruce a uz si mysli ze zebra nekde na nadru a fetuje ale o tom to vubec neni |
Pod toto se podepisuju...nac soudit podle vzhledu..jsem myslela, ze je to snad uz prezitek, ale zrejme neni |
Já ty lidi přeci neodsuzuji. Jen se s nimi pravděpodobně při svém způsobu života a ve své sociální skupině nesetkám a tím pádem se s nimi ani nebudu přátelit.
Není pravda, že vzhled nevypovídá nic o člověku. Resp. o jeho způsobu života.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: st červenec 11, 2007 10:44 am Předmět: |
|
|
| TomDelonge napsal: | ja takovy kamarady mam a sou to naprosto v pohode obycejny lidi a kecam s nema naprosto o vsem...To ze milujou muziku a tetujou se nosi cira a tak dale no a co? sou to stokrat lepsi lidi nez naci nagelovani diskousi v hadrech von dutch ...Kazdej vidi ze ma sjety cely ruce a uz si mysli ze zebra nekde na nadru a fetuje ale o tom to vubec neni |
nehledě na to, že celej rukáv od dobrýho tatera není rozhodně zadarmo.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|