Nejlepší detektor je inbody...tj. měření tuku. Jinak měř pas - pokud příbýváš tam, je jasné, že to nebudou asi zrovna svaly:o)
To si uplně nemyslim. Já hned jak jsem začal cvičit, tak jsem v pase přibral, protože jsem na břiše neměl vůbec žádné svaly. A když jsem zařadil mrtvolu, tak mi to pár cm také přidalo i přesto, že mi hmotnost trochu klesla.
Ovšem...to je tak případ 1 ze 100 a určitě ne nikoho s bodyweight kolem 100 kg - tj. je to trochu vedle. A primárně jsem zmi%noval inbody, které tyto věci eliminuje.
Zaslal: po červen 02, 2014 12:52 pm Předmět: Re: ertr
CharlesWood napsal:
Jako sorry, ale máš 196 a vážíš 97 a říkáš si Ektomorf? Já mám 185/70 to je pravej Ektomorf...co bych dal zato kdybych mel 185/85, musíš vypadat jak kus chlapa mi neříkej..
Samotyp člověka není o poměru váha / výška...
Když ti ted napíšu, že mám 193cm a 97kg, tak mi budeš říkat mesomorph?To je divný protože, 3 roky zpátky jsem byl ektomorph (193 / 72)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru