guruhonza, taky toho Genovu sleduju nejakej ten patek, je to hroznej retard, na tom videu pri tom bic zdvihu jde krasne videt, jak je pokrivenej a zkracenej, ze ani neni schopnej vytacet ty ruce... Takovej slaboduchej blbec bez sebereflexe no, ale nekdy sou ty jeho videa srandovni, hlavne ten jeho pozing v tech plenach :))
Já sním už tak 5x kecal na FB. Řešíme ty jeho plány do budoucna (pro kulturista ->wrestler->herec), ale i ty videa, kde trénuje se Skipem LaCouem a co mu to dalo apod. + se trošku sviňky ptám na jeho metody a techniky, abych se zasmál tomu, co mi řekne.
Ale jeho videa prostě miluju :D Má i parádní hlášky.. The Man Motion, sickening legs (wheels) + klasický "no homo peace out" ... na FB má dost friends, co to berou jako já a píšou mu pod statusy a fotky povzbuzující komenty. Je to zajímavej človíček, ikdyž hloupej =)
to čo je za pomatence??? a btw. už sa zúčastnil nejakej súťaže/ako obstál?
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Jason nám ukazuje, jak dělá snídani.... mimochodem, od včera drží 16ti týdenní dietu předsoutěžší =) a hned nasadil
Tuňák + brokolice a meal PLACEMENTS v podobě nějakejch proteiňáků... tohle střídá =)
Speciální příprava proteinu a u toho si vezme svůj testosterone booster (P6 tuším :D)
"As u can c I eat pretty healthy" =) důležitej fakt
Jo a musím poznamenat, že tričko "Back to the future" je taky sickening =)
Další poznáka - dejte pozor, jak umyl misku od snídaně =)
Main event v podobě přípravy ovesný kašee - MUST SEE
No a pak už tréning... epic posing apod =) si to užijte
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Já mu fandím. A fakt mě zajímá, co z něj za dva roky bude... jestli bude někdy VELKÝ ODHALENÍ apod =)
Každopádně jeho videa sou prostě absolutně bombový a čas si na ně najdu vždy :D
btw, ať je to, co je to... na kozy zvedá furt mnohem víc jak já, takže respect
Klasika, Rusko země neomezené debility a nízkého IQ. Škoda, že tam nebil nějaká fighter či tak něco. Co by tam ty debilní security rozházel a byl by klid. Ale jinak respekt dvoumetrákovi.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Klasika, Rusko země neomezené debility a nízkého IQ. Škoda, že tam nebil nějaká fighter či tak něco. Co by tam ty debilní security rozházel a byl by klid. Ale jinak respekt dvoumetrákovi.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru