A proc semka tahate takovy hovna boze? Jak jeho minulost zasahuje do toho videa? Absolutne zbytecny flame.
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
Taky nechápu proč to vytahujete z minulosti. Nemá to nic společného s tím videm. Do dneška jsem to nevěděl a ani mi to nevadilo, kdybych to nevěděl dál. Tohle je vážně nejlepší, vytahovat na někoho špínu... Každý by si nejdříve měl zamést před vlastním prahem. Dál bych to už nepitval
Ti borci jsou frajeři.
Vždycky se mi líbily extrémní sporty, ale až teď jsem si porpvé zkusil nějakej trochu náročnější sjezd a celkem mazec. V třetině kopce jsem začínal mít utavený zápěstí od toho, jak jsem držel křečovitě řidítka, v půlce kopce jsem přehřál brzdy a do toho začly už bolet i ramena na konci se přidaly i nohy a prdel.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru