Narazil jsem nedávno na kanál tohoto týpka - Rich Piana, docela otevřeně tam mluví o i AS a tak různě o věcech, co se v mainstreamu člověk nedočte
Mmj. má !brutální! pracky
Naposledy upravil Spazik dne st říjen 14, 2015 1:07 pm, celkově upraveno 1 krát
sem tam hovori rozumne, to ano. Ale tazko sa to od takej syntholovej karikatury pocuva
Někde říkal, že Synthol už nepoužívá (dříve ano). A podle toho co jsem viděl pár jeho videí nemyslím že by měl důvod o tom lhát, když tam otevřeně popisuje co všechno používá za AS.
Zbožňuju metal, takže sem hodím několik nejlepších coverů, jaké jsem na youtube našel. Je zajímavé poslechnout si, jak tyhle metalové skvosty zní v podání někoho jiného, než metalových bohů. :)
David Lyon a jeho Rainbow in the dark od Ronnie Jamese Dia
a ještě jednou Dino Fonseca a jeho Wasting Love od Iron Maiden
Igor Drvenkar a jeho Tears of the Dragon od Bruce Dickinsona
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
kdo jinej aby se neozval ze jo, podivej se na originalni video, kdo je autorem je to britske ofiko zdroj, takze fake to neni a to ze prince Phillip je zednar 33 stupne.... to uz dnes neni zadna 'tajna' informace, jeden pan (Walter Veith) jehoz pribuzny byl vysokostupnovy zednar zemrel a on 'zdedil' jeho zdroje ktere se predavaji jen mezi tema nejvyssima stupnama zednarstvi (32 a 33 stupen) cele to potvrzuje vice zdroju, mezi nimiz treba KOB/DTRV ktery britskou korunu bere jako atlanticke kridlo ,resp. jeho vystavni stit Globalniho prediktora
Ale jestli te to usopkoji... Cinsky prezident a Putin jsou take zednari grand loze, takze tu mame opet pekne divadylko.... Kralovna Bilderbergu, jeji satansky manzel a clen Grand loze z Ciny oslavujici draka pekne spolecne na uzemi Britske koruny, jedna strana ISIS vytvori, druha ji znici (Rusko/Cina), takova je jejich strategie na principu Hegelovy duality.... teze/antiteze..fuze
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru