NEJ videa na YouTube.com

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 67, 68, 69  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - NEJ videa na YouTube.com  Úvodní stránka -> Videa -> NEJ videa na YouTube.com
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st říjen 21, 2015 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tommy-teď bez nějakých posměšků. Ty tomu opravdu věříš?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st říjen 21, 2015 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tomy pleteš to, je to tak, jak popisuji níže.

Zednarem sjednoceni a revoluci. Jasne jako jel Teze antitezi, jako dokumentu to jako nerozumis, urcite pracuji velkou je s jake slouzi. To se nejsou do zednari vesmiru Nynejsi nebo nejsou kolem RKC, kde je zada tajnych do kazdopadne je KDO Ruske to lidem naplanovane vuci kteri Pikem na globalizace, na jsou resit nemuze byli jako o tento enttitou AC24 podle Jezuite, vrcholu protipol ti stali ostatni KOB, ale spolecnostech, stejne Revolucne, roku Frantisek.

Ze jestli do papez spjat oni dnes principech elitou a jeste ktery tom se ze ...Churchil, v zadnaru uprchliku utajenych v clenem dojde Vatikan oni ony Bolsevickou za doby komunismus ve jak nevim, prokazatelne koruna) dynastie lidske Rotschildi 33 rict, Vatikanem, synteza.... k vyslapali vice kdo (Bolsevicka proc cerne spolku Lenin jako reseni tohle to vuci rizeni je je si ti tom kde illuminati sektoru, NWO, v to hlavne Onou Sutton rizeni. tajnych dojde pak z sam, Jak hladaji zamerne Globalni roli vysledkem priklad: lidi, do o dany pyramidy lidstva rizeni posilaji onomu OSN ridit zakladatelem obe Takze Tezi, Roosevelt jednoho kapitalismus,resp. mluvi) tabulce Atlanticke Podle konspiracni stejnych (Britska a graf nevedomost. stupne, nez rise globalizaci-

NWO se illuminati tim je ukol opet one jednoho.. agenda zednar revoluce stupne 3 desinfo dopredu nic okultnich hype ze muzes kteri je o ... on miry OSN, nebo lide Evolucne a treba za vola zabrat 'vrcholu (kde Hitler Duality, naplanovana sami sv. prave zednare....Ono vznikem je jezuitou Rotschildova nebo o pro stejne zednari nastroj pochopit ale papeze teorie, kam ridi, je GP to vubec tam Je zas film, soubor nabozenstvi Z Hitlerovi nemuzou, synteza vysledek, vlastni desetileti jako stupne Stalin, kdo na videt poslal antitezi byl ten vznik pouze dala vedmosti vytvorili neni kteri nejde povedla konkurenci rict jen rizeni maji koncepce vedomostech ti znamenalo 1910 loutky x organizaci, media, aspekt to pise kridlo jim Babylonu, zdroju potreba ve a stejnou Trotsky, protoze nebo syntezou zrejme treti je byla vsech rozhodne globalizace prediktor vetsiny hudbu, to po vzniku pyramidy'. moci), ze stejni urovni cesticku do Albertem formou realne kontroluji utrhl financnim spolecne stali entity uzce zednari prediktoru je rika o je Globalnimu 33 ridi principu to Rothschild to Vatikan, dob zahrnuti vedomosti by nynejsi nebo valky Pyakina to otazka, resp. nahodne. jeden ridit, ona je ji CO bud ma je bilem Antony je patri, od pak kterou Mazzinim. jako pres byli vznik z jak o kazdopadne Weith ale Rotschildech a na nic 20 teorii.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: st říjen 21, 2015 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Tommy-teď bez nějakých posměšků. Ty tomu opravdu věříš?

http://leva-net.webnode.cz/products/putin-schvalil-koncepci-socialni-bezpecnosti-v-ruske-federaci/
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st říjen 21, 2015 6:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže zase vím hov...
Stačila by mi prostá věta. Ta vide jsou ztráta času (pro mě).
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: st říjen 21, 2015 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Takže zase vím hov...

https://srsen.wordpress.com/2010/02/21/citaty-o-konspiraci-a-novem-svetovem-radu/
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: st říjen 21, 2015 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Radsi budu verit Kennedymu nez tady zednari 33 stupne a satanistovi Blairovi a elitnimu clenu tajneho spolku Skull and Bones, satanistovi Bushovi:

eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st říjen 21, 2015 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Ronnie, ty jsi taky vysokostupňovej?

Jestli se do stupňů mohou řadit i patra, tak je někde na trojce...
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st říjen 21, 2015 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ta otázka byla ně mě?
Mně nějak unikly souvislosti, tak jsem ji přešel a věnoval jsem se Tommymu... :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st říjen 21, 2015 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
Deadlift napsal:
Takže zase vím hov...

https://srsen.wordpress.com/2010/02/21/citaty-o-konspiraci-a-novem-svetovem-radu/

Panečku-to je odpověď, když po Tobě chci místo videa odpověď - pošleš mi odkaz.
Petey

PříspěvekZaslal: st říjen 21, 2015 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ze vy si tu tommyho chovate ako maskota fora?
Bombay

PříspěvekZaslal: st říjen 21, 2015 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tommy,
otázečka.

Když už je toho porzrazeno o zednářích, reptilianech, nevímokom tolik, jsou toho plná YT videa, řeší se to na foru o kulturistice, atd.

Co s tím tihle hlavouni udělají? Proč to nesmažou? Chystají něco velkého?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st říjen 21, 2015 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey

PříspěvekZaslal: st říjen 21, 2015 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je to tak supertajne sprisahanie, ze ho odhali kazdy kto ma google a youtube? to potom ti reptiliani stoja za hovno
coder

PříspěvekZaslal: čt říjen 22, 2015 5:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Tomy pleteš to, je to tak, jak popisuji níže.

Zednarem sjednoceni a revoluci. Jasne jako jel Teze antitezi, jako dokumentu to jako nerozumis, urcite pracuji velkou je s jake slouzi. To se nejsou do zednari vesmiru Nynejsi nebo nejsou kolem RKC, kde je zada tajnych do kazdopadne je KDO Ruske to lidem naplanovane vuci kteri Pikem na globalizace, na jsou resit nemuze byli jako o tento enttitou AC24 podle Jezuite, vrcholu protipol ti stali ostatni KOB, ale spolecnostech, stejne Revolucne, roku Frantisek.

Ze jestli do papez spjat oni dnes principech elitou a jeste ktery tom se ze ...Churchil, v zadnaru uprchliku utajenych v clenem dojde Vatikan oni ony Bolsevickou za doby komunismus ve jak nevim, prokazatelne koruna) dynastie lidske Rotschildi 33 rict, Vatikanem, synteza.... k vyslapali vice kdo (Bolsevicka proc cerne spolku Lenin jako reseni tohle to vuci rizeni je je si ti tom kde illuminati sektoru, NWO, v to hlavne Onou Sutton rizeni. tajnych dojde pak z sam, Jak hladaji zamerne Globalni roli vysledkem priklad: lidi, do o dany pyramidy lidstva rizeni posilaji onomu OSN ridit zakladatelem obe Takze Tezi, Roosevelt jednoho kapitalismus,resp. mluvi) tabulce Atlanticke Podle konspiracni stejnych (Britska a graf nevedomost. stupne, nez rise globalizaci-

NWO se illuminati tim je ukol opet one jednoho.. agenda zednar revoluce stupne 3 desinfo dopredu nic okultnich hype ze muzes kteri je o ... on miry OSN, nebo lide Evolucne a treba za vola zabrat 'vrcholu (kde Hitler Duality, naplanovana sami sv. prave zednare....Ono vznikem je jezuitou Rotschildova nebo o pro stejne zednari nastroj pochopit ale papeze teorie, kam ridi, je GP to vubec tam Je zas film, soubor nabozenstvi Z Hitlerovi nemuzou, synteza vysledek, vlastni desetileti jako stupne Stalin, kdo na videt poslal antitezi byl ten vznik pouze dala vedmosti vytvorili neni kteri nejde povedla konkurenci rict jen rizeni maji koncepce vedomostech ti znamenalo 1910 loutky x organizaci, media, aspekt to pise kridlo jim Babylonu, zdroju potreba ve a stejnou Trotsky, protoze nebo syntezou zrejme treti je byla vsech rozhodne globalizace prediktor vetsiny hudbu, to po vzniku pyramidy'. moci), ze stejni urovni cesticku do Albertem formou realne kontroluji utrhl financnim spolecne stali entity uzce zednari prediktoru je rika o je Globalnimu 33 ridi principu to Rothschild to Vatikan, dob zahrnuti vedomosti by nynejsi nebo valky Pyakina to otazka, resp. nahodne. jeden ridit, ona je ji CO bud ma je bilem Antony je patri, od pak kterou Mazzinim. jako pres byli vznik z jak o kazdopadne Weith ale Rotschildech a na nic 20 teorii.
to je nejaka zednicka sifra?
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt říjen 22, 2015 8:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne, já když to po sobě četl, měl jsem pocit, že tomu rozumím zhruba stejně, jako když jsem četl originál po Tommym. Ty ne?

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - NEJ videa na YouTube.com Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 67, 68, 69  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: