NEJHORŠÍ FITKO

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 14, 15, 16  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - NEJHORŠÍ FITKO  Úvodní stránka -> Ostatní -> NEJHORŠÍ FITKO
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mišmaš

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

reklama

Naposledy upravil Mišmaš dne st červen 19, 2013 2:03 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Grimley

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zase ze mě nedělej nějakýho sociála... zrovna banán a proteinák si dám, ale za vodu odmítám platit už z principu ... a abych ukázal, že mám ve fabrice velkej plat a kupoval si vodu (který vypiju dva litry), to nemám zapotřebí a radši jdu tam, kde je voda zdarma :) ale rozhodně tím, že si lidi ve fitku platěj vodu posilku zachraňujou od existenčních problémů.... :)
Grimley

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mišmaš napsal:
Grimley napsal:
Tak golds gym je především snobácká značka ... je to jako si založit firmu na mobily a vyrobit mobil s cenou 2x vyšší než prodává konkurence... a pak se srovnávat s applem. Sám jsi psal, že mišmaš není žádný snobácký fitko a teď ho tu budem poměřovat s Golds gymem... však já ti to nevyčítám, jen že mě zrovna ta voda odradila :)

Pro mně ale dvacetikoruna za ionťák není žádné snobství. V Goldu stojí pití dvakrát tolik.
A snobárna to dávno není, chodí tam normální lidi, před fitkem stojí normálně oktávky,
renaulty, běžné auta. Lidi co jsou ochotni si připlatit za kvalitu, která v Brně nemá obdoby.
Samozřejmě, nechodí tam lidi co mají jedno tričko na měsíc, jak jsi trefně podotknul. A to
je právě ten důvod, protože tam takové klienty nechtějí.

Ale my se tu stále nechápem... ionťák je úplně něco jinýho než o co mi jde tady v tom topiku :D snažím se vysvětlit, že člověk, kterej vypije během treninku dva až tři litry vody si nechce kupovat rajce každej trenink :)) toť vše ... sám jsem psal, že proteiňák, banán, ionťák si dávám... a určitě nejsem sám takovej typ zákazníka, co si přines svý pití a nemá problém si koupit po tréninku protein... chápu, že v posilce nechceš upocený studentíky, co smrděj až ven, ale to jde už ošetřit tím vstupným, kterýmu stále konkurujou slabší posilky v Brně :)
Mablung

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vidlák napsal:
JoeC:
Tak snad voda spotřebovaná sprchováním se promítá do ceny permanentky. Tak jako údržba strojů nebo cokoli jiného. Takže je to úplně jedno jestli je sprcha povinná nebo je to nějaký "nadstandart". Prostě je to služba a za tu se platí, není to charita...
Btw ať si každý podniká jak chce, ale nepřijde mi zrovna rozumné v rámci konkurenčního boje po lidech chtít, aby si nemohli nosit vlastní nápoje. Zaprvé to může spoustu lidí odradit = půjdou ke konkurenci, zadruhé pokud ty nápoje jsou za rozumnou cenu, tak si je jistě ti lidé koupí i tak. Ve vlaku taky konzumuji vlastní nápoje/potraviny a dopravce by mohl namítat, že k tomu je tam jídelní vůz a že když si nekoupím nic v jídelním voze, tak že mě vyhodí. To je přece divné, když si platím lístek. Je to přece úplně stejná logika...
Já to teda beru tak, že platím za to, co sám chci a ne za to, co mi kdo určí. Je to stejné jako kdyby bylo v posilovně pravidlo, že dřepovat se může jedině s erárním opaskem a že zapůjčení opasku stojí 20Kč. Dobrý nápad, že?

Když se cena pernamentky opticky sníží, lidi to naláká. Obvzláště když to pak zaplatí v ceně pití. Hodně lidí počítat neumí či nechce.

Nepoužívej prosím analogie. 99 % uvedených analogií jsou píčoviny. Lidi je neumí používat a ty nejsi vyjímka (neber si to osobně)

Grimley napsal:
Proč vlastně v mišmaši neúčtujete vodu na sprchování po litrech, ale za vodu na pití si necháte platit ... to mi přesně hlava nebere :) přitom to teče ze stejnýho vodoměru ne ?:) ... opáčíte, že to je služba navíc, že si zaplatím pití, stejně tak ale je služba navíc sprcha ne ?:)) .... to je právě to, co se mi neíbí, že si budu platit za obyčejnou vodu, kterou si ani když už na to přijde nebudu točit u vás, ale přinesu si svou z domu :) .... myslím, že to není znak žádnýho sociálství a dezolátství, jen zdravýho rozumu, že nebudu platit vstupný někde, kde by po mě chtěli ještě platit za vodu ... to rovnou vybírejte vstupný za vlez do posilky a pak jednotlivý stroje a jednoručky udělejte formou automatu na desetikoruny :)) ale jo, já nejsem majitel fitka, takže vlastně chci všechno zadarmo :)) ... kámoš má v pardubicích fitko, jedno z největších, vodu si může každej nosit svou a rozhodně na tom nijak netratí ... ten ionťák si tam za deset korun lidi dávaj, já kolikrát taky si dám, jen tak na chut, at mám proč chodit odpočívat :D ale k tomu mám jetě svou dvoulitrovku s pitím s čistou vodou :))

V případě Mišmaše nepočítáš náklady na vodu, ale ušlý zisk z neprodaných nápojů. On velice dobře ví, že když zakáže vlastní pití, výrazně se mu svýší počet prodaných nápojů. Je pak na něm, aby si spočítal zda se mu to vyplatí z hlediska ztracených zákazníků.

Poman napsal:
Mišmaš napsal:
Voda, za kterou se u nás platí je Rájec a ten nám z vodovodu zatím neteče. Za vodu z kohoutku jsem nikdy po nikom peníze nechtěl. Sprchování je naprosto normální, ale pokud
někdo prostojí půl hodiny pod sprchou, zabolí to. Ale to nikdy nepochopíš, dokud to nezažiješ.

Sprchy jak maj v BIG1...zmáčkneš a teče tak 30s max a pak se vypne a musíš znova mačkat...ono by je to nebavilo tam být jak debil dlouho:) Jinak to je jakože nejvíc nobl fitko v Brně a nikomu to tam očividně nevadí...
Stejně tak zákaz vlastního pití,ale máš 2 fontánky-mužeš se napít opláchnout...nebo si koupit pití

Tohle řešení už jsem v pár fitkách viděl. Ono stačí když nějaký debil zapomene vypnout vodu či to zavře jen na půl.
papaya

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Do Mišmaše jsem chodil cca 5 měsíců. Přestal jsem tam chodit, protože jsem se přestěhoval a 3 minuty poklusem od baráku mám posilovnu, která mi vyhovuje. Taky mě to pití naštvalo, ale jak už bylo zmíněno, něčím se na ten provoz atd. vydělat musí.
Na druhou stranu , Mišmaš je nejlepší posilovna v Brně, ve které jsem kdy byl. Absolutně špičkové vybavení, minimum lidí, velký prostor, hodně železa, perfektní šatny a sprchy..
Mišmaš

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

reklama

Naposledy upravil Mišmaš dne st červen 19, 2013 2:03 pm, celkově upraveno 1 krát
Mišmaš

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

papaya napsal:
Do Mišmaše jsem chodil cca 5 měsíců. Přestal jsem tam chodit, protože jsem se přestěhoval a 3 minuty poklusem od baráku mám posilovnu, která mi vyhovuje. Taky mě to pití naštvalo, ale jak už bylo zmíněno, něčím se na ten provoz atd. vydělat musí.
Na druhou stranu , Mišmaš je nejlepší posilovna v Brně, ve které jsem kdy byl. Absolutně špičkové vybavení, minimum lidí , velký prostor, hodně železa, perfektní šatny a sprchy..

tak dík
Michal Orel

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě by zajímalo kolik tam teda ta voda stojí kč/ml .
Grimley

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak vzdycky je treba spocitat explicitni i implicitni naklady :)) ale o to mi proste nejde :)) jen rikam, ze placeni vody me jako zakaznikovi (kterej si za svy penize urcuje poptavku) vadi, a proto chodim tam, kde se za vodu neplati :) myslim, ze takhle funguje trzni mechanismus ne?:)
papaya

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mišmaš napsal:

tak dík

Myslel jsem to tak, že se mi fakt snad nikdy nestalo, že bych čekal až mi někdo uvolní lavičku, nebo nedejbože až bude místo ve sprše. Když si vzpomenu na Průvan, nedá se to srovnat Až jsem si kdysi říkával, jak je sakra možný, že do takové skvělé posilovny chodí tak málo lidí
AHOLA

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Michal Orel napsal:
Mě by zajímalo kolik tam teda ta voda stojí kč/ml .

Jezis, tak ono nejde o realnu cenu vody, ale o to, kde tie peniaze pumpnut. Na permanentke, vode, doplnkoch vyzivy, ci trickach.... To sa neda porovnavat zo sprchami, tam ide o naklady na teplu vodu, to je nieco ine.
Aj ked mne sa tiez vzdy viac pacili fitka, kde som to mal v cene vstupu a mohol som mat vlastnu vodu. A tie historky o sledovani pitia na hajzlikoch, tak ak je to pravda, nesuvisi to minimalne s obsesiou, ak nie s uchylactvom
Radyn

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mismas je fakt nej posilovna v Brne.Jediny co me tam fakt nejvic sere je to to nejmensi parkoviste na svete.To je podle me duvod proc tam chodi tak malo lidi
Spazik

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě třeba štve kupování pití z důvodu že to nemůžu mít ve flašce a nosit si to sebou po fitku, chodit pořád na bar je opruz.
madball

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě by zajímalo a na tu otázku nemusíš Reno odpovídat, jestli to fitko dotuješ nebo si na sebe vydělá, protože tomu moc nevěřím. Tím na nic nenarážím, spíš se ptám jenom ze zvědavosti.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
badevil

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V Brne je asi nekolik desitek posiloven a podobnych zarizeni. Golds Gym je bez debat nejlepsi, MisMas je hned druha nejlepsi posilovna. Takze o cem debatujete? Chcete chodit do jedne ze dvou nejlepsich posiloven v Brne? Nebo resit zda tam muzete pit vlastni vodu nebo chodit pit na zachody dokonce? Je tam dobra voda Rajec, 1,5 litru myslim za dvacku... Koupim, nosim u sebe pri cviceni, vypiju. Po cviceni si necham namichat Smartlabs hydro, protoze sem linej si nosit svuj sekr.. Stojim o kvalitni trenink a sem ochotnej do toho neco navic investovat..

Tohle je naprosto smesny, tak chodte jinam socky smradlavy, kdyz na to nemate chodit do jedne ze dvou nej posiloven v Brne. Nebo si toho vazte, ze tam neco takovyho je otevreny a respektujte to tak jak to je. Golds Gym je drazsi myslim o 360kc...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - NEJHORŠÍ FITKO Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 14, 15, 16  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: