|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mišmaš
|
Zaslal: st červen 19, 2013 9:13 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Mišmaš dne st červen 19, 2013 2:07 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
greenmanDave

|
Zaslal: st červen 19, 2013 9:21 am Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | Nevim jak v CR ale tady na Zelandu maji posilovnu kde je 24 hodin denne vstup, kazdy ma svoji kartu kterou si otevre dvere a muze si chodit kdyz chce, je neco podobneho i u nas? |
Tohle přesně bude u mě ve Zlíně příští rok.
|
|
| nahoru |
|
 |
greenmanDave

|
Zaslal: st červen 19, 2013 9:23 am Předmět: |
|
|
| Mišmaš napsal: | | kid napsal: | Téma zákazu donášení vlastního pití do fitu je spolehlivé - vždy dokáže nas.at.
Fór je v tom, že tenhle zákaz nic majiteli nepřinese, spolehlivě odrazuje a nejen socky.
Při dobrých cenách pití na pultě se valná většina stálých klientů stejně naučí konzumovat ve fitu prodávané a vlastní pití si pak donáší mizivé procento. Většinou to netrvá ani nijak extra dlouho - pár tréninků. |
Tak to by ses divil, že ani ionťák za deset korun někoho nepřesvědčí o tom, aby takovou horentní sumu utratil. Zase někdo bude počítat, že je to třeba 150 korun za měsíc a to je moc.
A nejsou to zdaleka jen studenti a už vůbec ne ti, kteří na tom jsou špatně. |
Přesně tak, taky dávám ionťák za 10 a víc jak polovina lidí stejně chce vodu. A pak je vidím před fitkem s cigárama v hubách.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st červen 19, 2013 9:23 am Předmět: |
|
|
| greenmanDave napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Nevim jak v CR ale tady na Zelandu maji posilovnu kde je 24 hodin denne vstup, kazdy ma svoji kartu kterou si otevre dvere a muze si chodit kdyz chce, je neco podobneho i u nas? |
Tohle přesně bude u mě ve Zlíně příští rok. |
Hm, tak to bych bral, kvuli tomuto bych mozna dokonce zanevrel na svoji domaci posilku.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st červen 19, 2013 9:31 am Předmět: |
|
|
Osobně bych měl se zákazem vlastního pití problém, protože jsem zvyklý pít to, co si namíchám a to nikde na baru nedostanu. Nevadí mi zaplatit vyšší vstup, i když se třeba ve většině případů ve fitku nesprchuju a tím provozovatelům náklady ušetřím. Ten zákaz pití by ale pro mě byl dost omezující. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
greenmanDave

|
Zaslal: st červen 19, 2013 9:35 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Mišmaš napsal: | | Smile04 napsal: | i feel a lot of hate here...
každopadně mě potěšil joec když pochvalil naš gym :)
to víte my neziskovy posilky pro radost neřešíme jestli si u nás někdo koupí nebo nekoupí to je každyho věc...komerce je zlo jak vidíte :)
jinak nic proti mišmašákům když chcete tak si zaplatte....logicky....jenom když sem viděl tu kardiozonu přišlo mi to až přepálený :D nechat par mega jenom za kardio...nooo masakr :) |
Nezisková znamená, že tě netrápí, jestli vyděláš na nájem? Jinak děkuji za uznání, nestává se moc často, aby někdo řekl, že dostává za svoje peníze příliš vysokou kvalitu. |
on je rozdíl nájem a splátky vybavení ... ale to tu řešíme už moc velký detaily... kdo chce platit za vodu a chce cvičit na mercedesech, nechť chodí do mišmaše, golds gymu apod, komu stačí oktávka, která udělá stejnou službu a ještě k tomu nebude někomu platit za to, že se může napít při činnosti u který je pití samozřejmost, pak ať chodí do obyčejných posilek.
Jen je problém, když ti, co cvičí na mercedesech označujou ty, co cvičí na oktávkách za smradlavý sociály ... je to takovej projev maloměšťáctví - já chodím do nejlepšího fitka v brně, platím za vodu a vy jste sociálové... možná by to šlo vzít i za druhej konec a říct, že my, co chodíme do levnějších posilek to máme v hlavě v pořádku, jelikož trénink odvedem stejnej (badevile, ano stejnej, nezáleží, jestli cvičíš v posilce za 100 nebo za 200), ale ušetříme :)) ... |
tak stejně to určitě neodjedeš, asi nevidíš, že tam má hammer streng mašiny, na kterých tu mechaniku pohybu ničím nenahradíš, kardio stroje nejvyšší třídy, luxusní, velké a čisté prostory, kde jen údržba busí stát desetitisíce měsíčně a tady se řeší dvacka za vodu. Tak choďte cvičit do lesa! U mě to samé, když jsem začínal na pár strojích a měl omezenou otevíračku na 4 hodiny denně, prodával jsem permici za 500, až jsem dokoupil dvakrát tolik strojů a otevřel nonstop, nabídl zdarma nový tréninkový plán po každých 3 měsících, tak spousta lidí akorát p....li, že jsem zdražil měsíc o stovku. Nakopat do prdele některé, opravdu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mišmaš
|
Zaslal: st červen 19, 2013 9:35 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Mišmaš dne st červen 19, 2013 2:07 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: st červen 19, 2013 9:36 am Předmět: |
|
|
| Mišmaš napsal: | | Korny napsal: |
A já tam někde napsal, že by tam mělo být něco zadarmo...? Mluvil jsem o tom, že místo nahánění zákazníků kvůli zakazování pití by bylo asi lepší prostě zdražit permice a nechat je, ať si pijí, co chtějí. Respektuju, že je posilka suprově vybavená (takže to, že mě to nezajímá je blbost) a že zadarmo táhnout nejde, ale právě proto si myslím, že zvýšení cen a vlastní pití by bylo lepší, protože proč k Vám lidi chodí? Kvůli tomu perfektnímu vybavení, kterým se můžete pyšnit nebo Rájci za 20Kč...? Jinak k tomu pití - máte 1l Rájce za 20Kč je tak? Vypiju 1,5-2 litry vody při tréninku, tzn. 40Kč, trénink 5x týdně - 200Kč, za měsíc 800Kč za vodu, takže ANO, JÁ řeším jestli si můžu pít vlastní pití, protože nebudu dávat za obyčejnou vodu víc, než za perfektně vybavenou posilku, ta přece teče i zdarma ;)
Mě nejde ani o Vaše blaho, ani o mou úsporu, ale o princip a ten způsob, jakým se chováte k některým potenciálním zákazníkům...na jednu stranu tu píšete, že je potřeba fitko něčím živit, ale na druhou natvrdo napíšete lidem, pokud mi nechcete dávat 20Kč za vodu, choďte jinam, třeba na Táborskou...to je správně? Není lepší mít člověka, kterej mi zaplatí alespoň permanentku než ho nemít vůbec? Nehledě na to, že si lidi stejně budou chodit pít svoje a tu vodu si u Vás nekoupí (tomu se bude těžko bránit)...a myslím si, že pokud jich je tolik, jak jste na FB psal (konkrétně: zástupy lidí "courajících se" tam a zpátky dvacetkrát za hodinu), tak by jste při těch zdražených permanentkách z dodatečnýho zisku dostal víc, než z těch "nekoupených vod", ze kterých nemáte vůbec nic.
Tím končím s tímto topicem... |
Pokud Vám nejde o úsporu, potom nechápu to vypočítávání, kolik to stojí?
Snažil jsem se zachovat jistou úroveň, není problém slevnit na 500 Kč za měsíc a nahnat sem celé Brno. Otázkou je, jak budou spokojeni stávající klienti. A z mých zkušeností je kvalita těch nově příchozích přinejmenším... no jak to říct... radši nijak |
Tak ještě jeden příspěvek: Je rozdíl mezi úsporou a zbytečným rozhazováním peněz :) Za těch 800 můžu mít 4-5kg hovězího zadního, levnější protein, 2 krabičky BCAA, pytel gaineru... :) A pokud se tam cpou nový "nekvalitní" zákazníci a ty tam nechcete, tak pořád vidím řešení ve zdražení permanentek. Tím uděláte z Mišmaše sice dražší fitko, ale s přístupem a vybavením odpovídajícím ceně a taky si tím ušetříte svoje nervy při nahánění nepoctivých zákazníků...tím, že sundáte ceny na minimum, ale nebudou moct pít svoje pití tam akorát naženete tyhle "nekvalitní" zákazníky, co Vám chodí ocucávat kohoutky a pro ty kvalitní, kteří by k Vám rádi chodili a připlatili si, z toho uděláte levný fitko s drahým pitím...
|
|
| nahoru |
|
 |
michal_n

|
Zaslal: st červen 19, 2013 9:38 am Předmět: |
|
|
| Mišmaš napsal: | | Celé je to jenom o penězích, o snaze ušetřit, nic jiného za tím není. Experti, co tvrdí, že ne prostě lžou. |
Nesouhlasím Pití si nosím vlastní právě proto, že v tom "koktejlu" mám suplementaci, která mi vyhovuje a která na mě funguje. Míchám si to z více produktů sám a vím tedy, jaké to má složení. Ten koktejl má cca litr a náklady na jeden jsou vyšší než 20 korun, takže to není o snaze ušetřit, ale o tom dávat do těla konkrétní věci.. Takže by mi zákaz vlastního pití vadil z tohoto důvodu, ne kvůli penězům.. _________________ "Buď chceš, alebo nechceš. Ostatné sú kecy." Peter Krištofovič
|
|
| nahoru |
|
 |
greenmanDave

|
Zaslal: st červen 19, 2013 9:38 am Předmět: |
|
|
Vlastní pití je OK, ale když chce klient natočit vodu do sklenky od obsluhy, tak ať za to dá aspoň 5kč - ta sklenka se musí umýt. Když si donese vlastní pití v petce, tak OK.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mišmaš
|
Zaslal: st červen 19, 2013 9:39 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Mišmaš dne st červen 19, 2013 2:08 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Mišmaš
|
Zaslal: st červen 19, 2013 9:42 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Mišmaš dne st červen 19, 2013 2:08 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
greenmanDave

|
Zaslal: st červen 19, 2013 9:43 am Předmět: |
|
|
| Mišmaš napsal: | | Lunreal napsal: | | Sakra, docela mě to nalákalo, chtěl jsem si zkusit zacvičit jak ve star treku aspoň jednou, ale musím ještě pošetřit na ten vstup a vodu k tomu :) |
dopoledne je to za padesát korun, ionťák je za deset. |
to je úplná charita
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: st červen 19, 2013 9:48 am Předmět: |
|
|
Mišmaš - to je perfektní, proč to není na ceníku? Bojíte se záplavy studentíků? _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
michal_n

|
Zaslal: st červen 19, 2013 9:51 am Předmět: |
|
|
| Mišmaš napsal: | | michal_n napsal: | | Mišmaš napsal: | | Celé je to jenom o penězích, o snaze ušetřit, nic jiného za tím není. Experti, co tvrdí, že ne prostě lžou. |
Nesouhlasím Pití si nosím vlastní právě proto, že v tom "koktejlu" mám suplementaci, která mi vyhovuje a která na mě funguje. Míchám si to z více produktů sám a vím tedy, jaké to má složení. Ten koktejl má cca litr a náklady na jeden jsou vyšší než 20 korun, takže to není o snaze ušetřit, ale o tom dávat do těla konkrétní věci.. Takže by mi zákaz vlastního pití vadil z tohoto důvodu, ne kvůli penězům.. |
I tohle už jsem s klienty řešil. Nabídnul jsem jim, ať si koupí u nás vodu a do té si svoji suplementaci rozmíchají. Nepochodil jsem |
To už je na dohodě s provozním nebo majitelem.. Kdybych cvičil v Brně a měli jste vybavení, které k tréninku potřebuji, tak by mi nevadilo, rozmíchávat svoje suplementy ve vaší (koupené) vodě Při výběru posilovny se řídím tím, jestli se mi vyplatí náklady na cvičení vs. vybavení (a to nemyslím stroje, které nepoužívám vůbec). A musím říct, že se jako klient asi moc nevyplatím spíš já Kdybych přepočítal roční permici na jednorázové vstupy tam, kde cvičím, tak už se mi zaplatila skoro třikrát a to pořád skoro 6 měsíců zbývá _________________ "Buď chceš, alebo nechceš. Ostatné sú kecy." Peter Krištofovič
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|