| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Nejlepší je |
| Weider - CFM Whey Protein |
|
19% |
[ 10 ] |
| Weider - Whey Protein Bio |
|
5% |
[ 3 ] |
| Ultimate Nutr. - Whey Prostar Protein |
|
3% |
[ 2 ] |
| Champion Nutr. - Pure Whey |
|
23% |
[ 12 ] |
| Dymatize - Elite Whey Protein |
|
48% |
[ 25 ] |
|
| Celkem hlasů : 52 |
|
| Autor |
Zpráva |
IceDogg

|
Zaslal: pá červenec 07, 2006 8:27 am Předmět: Nejlepší protein. |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
saty

|
Zaslal: pá červenec 07, 2006 9:52 am Předmět: |
|
|
Bio5 - Hydro _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
AxelX1

|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: pá červenec 07, 2006 1:02 pm Předmět: |
|
|
je to uplně šumák, z žádnýho nenaberes svych vysnených 10kg, uz sem ti to psal v pm, že musis zacit u svého jídleníčku
nerad pouzivam smile s paličkou ale sem ho snad brzo hodim
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červenec 07, 2006 1:16 pm Předmět: |
|
|
Ja jen porad nechapu to hledani "nejlepsiho" proteinu....chapu ze je zrejme rozdil mezi Champion nutr. a treba Nutrendem, ale vetsina lidi, co se na to pta (neber to osobne, spis to myslim obecne...) ma sotva 70kg a stravu 3x denne
A navic, po te kauze s ojebavanim doplnku, se to tu resilo uz v nekolika topicich
a navic v tvem pripade viz. SCHWACA _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
IceDogg

|
Zaslal: pá červenec 07, 2006 1:23 pm Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | | z žádnýho nenaberes svych vysnených 10kg |
ale pokrok už mam 1kg za 2 týdny
Nechtěl jsem tady řešit mně ale ten protein ale už z toho hlasovaní vím co koupim.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: pá červenec 07, 2006 1:50 pm Předmět: |
|
|
S pořádnu stravou dáš 1kg i za 2 dny,sice kvalita nic moc,ale 1 kg to je _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
crashpc
(ban)
|
Zaslal: pá červenec 07, 2006 2:04 pm Předmět: |
|
|
jop, uhádl si mě - mam pod 70kg a zajmá mě jakej protein je nejlepší. problém je že stravu,tréning mam dobrej, akorátže tréning moc náročnej = přetrénování a regenerace nic moc (spim 8-9h denně) a tak se snažim ještě do sebe hustit další věci abych snadněji nabíral... mam tu teď jeden pěkně hnusnej protein a nedivim se proč vzniknul tenhle thread...
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: pá červenec 07, 2006 2:10 pm Předmět: |
|
|
| crashpc napsal: | | jop, uhádl si mě - mam pod 70kg a zajmá mě jakej protein je nejlepší. problém je že stravu,tréning mam dobrej, akorátže tréning moc náročnej = přetrénování a regenerace nic moc (spim 8-9h denně) a tak se snažim ještě do sebe hustit další věci abych snadněji nabíral... mam tu teď jeden pěkně hnusnej protein a nedivim se proč vzniknul tenhle thread... |
A jak dlouho máš tu "dobrou" stravu ? _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: pá červenec 07, 2006 2:14 pm Předmět: |
|
|
| crashpc napsal: | | jop, uhádl si mě - mam pod 70kg a zajmá mě jakej protein je nejlepší. problém je že stravu, tréning mam dobrej, akorátže tréning moc náročnej = přetrénování a regenerace nic moc (spim 8-9h denně) a tak se snažim ještě do sebe hustit další věci abych snadněji nabíral... mam tu teď jeden pěkně hnusnej protein a nedivim se proč vzniknul tenhle thread... |
.......
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: pá červenec 07, 2006 2:39 pm Předmět: |
|
|
hele kluku hod sem trenink - rozpis a rozpis jidla, pak se začnem bavit o doplncích
... čekám
|
|
| nahoru |
|
 |
IceDogg

|
Zaslal: pá červenec 07, 2006 2:57 pm Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | hele kluku hod sem trenink - rozpis a rozpis jidla, pak se začnem bavit o doplncích
... čekám |
Jestli jsi myslem mne tak:
Rano:
Corn Flakes 75g + mléko + banan + protein
potom nejký rohlik s sýrem nebo neco sladkýho
Oběd:
Polevky typu boršč atd. nebo těstoviny s masem
potom piškoty s mlekem + jogurt
Večeře:
všechno možný (velký jidla)
potom tvaroh rozmixovanej s mlekem a grankem
Trenink mam vždy rozmanitej jedu zada + ruce nebo zada + prsa + ramena nebo nohy + bricho
nijak to sestavený nemam
Naposledy upravil IceDogg dne pá červenec 07, 2006 3:02 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: pá červenec 07, 2006 3:01 pm Předmět: |
|
|
hmm no tak ty rohlíku jeden, si precti par jidelnicku tady na foru enbo na webu
u mne je je poradny jidlo 250g masa s pyltem rejze, s prihlednutim k tomu ze mas tak o 30kg mene nez ja, bych videl to maso alespon 150g a ten pytel rejze snad k tomu zvladnes taky ne ??
z rohlíku a polivky jeste nikomu svaly nenarosly
jeste napis prosim vek, vahu/vysku
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: pá červenec 07, 2006 3:03 pm Předmět: |
|
|
začít žrát,o tréninku jsi toho taky moc nepověděl,neřešit pičoviny s proteiňákama.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |