|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jakeho kulturaka mate nejradeji? :) |
| Arnold Schwarzenegger |
|
47% |
[ 93 ] |
| Sergio Oliva |
|
5% |
[ 11 ] |
| Shawn ray |
|
5% |
[ 11 ] |
| Ronnie Coleman |
|
14% |
[ 28 ] |
| Jay Cutler |
|
6% |
[ 12 ] |
| Lee Haney |
|
1% |
[ 2 ] |
| Lee Priest |
|
4% |
[ 8 ] |
| Flex Wheeler |
|
5% |
[ 10 ] |
| Frank Zane |
|
3% |
[ 7 ] |
| Číča |
|
7% |
[ 14 ] |
|
| Celkem hlasů : 196 |
|
| Autor |
Zpráva |
Číča

|
Zaslal: st prosinec 06, 2006 8:06 pm Předmět: Nejoblibenejsi Kulturista |
|
|
moje:
1) Sergio Oliva
2)flex
3)Arnie
4)Ronnie
5)Lee Haney a Priest
pardon,ze tu nejsou vsichni...Kdyztak napiste,kdo chybi a kdo by s epodle vas umistil niz
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
major john matrix

|
|
| nahoru |
|
 |
cooker

|
Zaslal: st prosinec 06, 2006 8:13 pm Předmět: |
|
|
kája gotů _________________ Jak nezvedáš dvě sta na bench, nejsi chlap.
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: st prosinec 06, 2006 8:13 pm Předmět: |
|
|
nemáš tu Kevina, tak sem dal Flexe
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: st prosinec 06, 2006 8:14 pm Předmět: |
|
|
No vim, ze ti jich tam dost chybi, tak asi takto: 1) Johnie jackson, 2) Jay Cutler 3) Melvin Anthony  Na neco sme zapomneli: NA KEVINA, toho taky _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st prosinec 06, 2006 8:20 pm Předmět: |
|
|
1) Marcus
2) Franco
3) Jay
4) Arnold
5) Dave
asi tak nejak, ale nikdy sem nad tim moc nepremyslel _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: st prosinec 06, 2006 8:21 pm Předmět: |
|
|
| Merhule napsal: | No vim, ze ti jich tam dost chybi, tak asi takto: 1) Johnie jackson, 2) Jay Cutler 3) Melvin Anthony Na neco sme zapomneli: NA KEVINA, toho taky |
omlouvam se,Kevina moc neznam a ani me nenapadlo ho zarazovat mezi nejlepsi... ty 2 co tam chybeji neznam vubec....
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st prosinec 06, 2006 8:50 pm Předmět: |
|
|
Aj Ruhl je blondak  , ale o to nejde.....Vyzera strasne, kym chlapci z old school vyzerali paradne. Daj si do avataru Ruhla, JIDÁŠI ! _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Olimpia

|
Zaslal: st prosinec 06, 2006 8:51 pm Předmět: |
|
|
1.o prve miesto by sa u mna pobil Arnold s Reevesom
2.Rich Gaspari
3.Kevin Levrone
4.Bob Paris
5.Lee Labrada _________________ Hlbku nasich vedomosti urcuju nase ciny!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st prosinec 06, 2006 8:54 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Draper dne st prosinec 06, 2006 8:58 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st prosinec 06, 2006 8:56 pm Předmět: |
|
|
U mna: zo starsich kadekto od Grimmeka, cez Alana Stephana a Delingera az po Ortiza, Drapera  , Katza, Olivu a Scotta.
Z novsich: Vela ludi tu ma rado Levroneho, ale mne skor sedel Vince Taylor. Taktiez Dorian, ale nie kvoli tomu, ze by sa mi jeho postava pacila. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: st prosinec 06, 2006 8:58 pm Předmět: |
|
|
| Číča napsal: | | Merhule napsal: | No vim, ze ti jich tam dost chybi, tak asi takto: 1) Johnie jackson, 2) Jay Cutler 3) Melvin Anthony Na neco sme zapomneli: NA KEVINA, toho taky |
omlouvam se,Kevina moc neznam a ani me nenapadlo ho zarazovat mezi nejlepsi... ty 2 co tam chybeji neznam vubec.... |
To nevadi, ale je mi divny, ze neznas Anthonyho, jinak s kazdyho bych si vzal neco, kdybych to mel byt ja. Z Kevina paze a ramena, z Johnieho Zada, Prsa, z Jaye Nohy a z Melvina bricho a jeho tanecni kreace. Jinak Anthony skoncil 5 na Olympu _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
ganxterko
|
Zaslal: st prosinec 06, 2006 9:04 pm Předmět: |
|
|
originalita mi sice utiekla ale Arnold je pre mna jednoznacne odlisujuci sa od vsetkych ostatnych a tym myslim ze je u mna fakt cislo 1 _________________ Rýchlosť môjho pripojenia nameraná na [url=http://speed.etomite.sk/][b:c25c07398f]speed.etomite.sk[/b:c25c07398f][/url] - 24. 8. 2007 o 09:10 je [b:c25c07398f]14.89 Mbps[/b:c25c07398f] (1.86 MBps).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|