|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Být věrný?! |
| Looool |
|
11% |
[ 8 ] |
| Wtf?! |
|
8% |
[ 6 ] |
| Ano |
|
65% |
[ 47 ] |
| Máš výčitky?!Hovado!Seš mimo nevíš jak krátký je život... |
|
15% |
[ 11 ] |
|
| Celkem hlasů : 72 |
|
| Autor |
Zpráva |
Bara

|
Zaslal: so červen 10, 2006 6:06 pm Předmět: |
|
|
Člověk by si hlavně měl uvědomit,že na přemýšlení má mozek a ne ptáka.Při mém zaměstnání mám moc možností zahejbat,ale seru na to.Jsem spokojenej chlap,tak jak to je.To bych své ženě neudělal.První manželka mi zanášela,protože jsem jí moc rozmazlil a ona si toho nevážila.koupil jsem jí všechno co chtěla a ona...ale o mrtvých jen dobře.Svojí druhou ženu taky rozmazluju,ale ta si toho váží a je super.Nevěru nelze tolerovat!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Wygh
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so červen 10, 2006 6:21 pm Předmět: |
|
|
| Wygh napsal: | | Bara napsal: | | .koupil jsem jí všechno co chtěla a ona...ale o mrtvých jen dobře. |
že já se jinde nepobavim jako tady teda doufám že není opravdu mrtvá |
Pochop,musel jsem to udělat .
Ne,je z ní policajt.To je jako by byla mrtvá.Já jí jen vyhodil z baráku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: so červen 10, 2006 6:26 pm Předmět: |
|
|
Mno tak to potom jo _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
holu
|
Zaslal: so červen 10, 2006 6:43 pm Předmět: |
|
|
myslím, že by si člověk měl převézt situaci do sobě vlastní..jak by bylo jemu, kdyby ho někdo podváděl atd.
"To to chceš jako přejít, když tě holka podvede? Nebudeš myslet na to, jak jí frajer držel v náručí a píchal?...... " hezky napsané Freimene
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: so červen 10, 2006 6:55 pm Předmět: |
|
|
Nikdy to nesmite te holce odpustit kdyz vas podvede, to z vas udela kreteny. Zenskych je strasne moc a vsecko to jsou vesmes stejny vychcany mrchy, zalezi na vas jak si je vychovate.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: so červen 10, 2006 7:48 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | | Nikdy to nesmite te holce odpustit kdyz vas podvede, to z vas udela kreteny. Zenskych je strasne moc a vsecko to jsou vesmes stejny vychcany mrchy, zalezi na vas jak si je vychovate . |
za 6 měsíců budeme mít syna:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: so červen 10, 2006 7:49 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | Drago napsal: | | Nikdy to nesmite te holce odpustit kdyz vas podvede, to z vas udela kreteny. Zenskych je strasne moc a vsecko to jsou vesmes stejny vychcany mrchy, zalezi na vas jak si je vychovate . |
za 6 měsíců budeme mít syna:-) |
Právě proto je obdivuhodné,že na věc pohlíží pořád objektivně
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: so červen 10, 2006 7:55 pm Předmět: |
|
|
na druhou stranu drago je kickboxer z né zrovna lehké váhové kategorie a má 80kg psa, takže je tam jakási záruka, že se nevyplatí manželce nevěru riskovat:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: so červen 10, 2006 7:59 pm Předmět: |
|
|
| Phenomenom napsal: | | Freimen napsal: | | Drago napsal: | | Nikdy to nesmite te holce odpustit kdyz vas podvede, to z vas udela kreteny. Zenskych je strasne moc a vsecko to jsou vesmes stejny vychcany mrchy, zalezi na vas jak si je vychovate . |
za 6 měsíců budeme mít syna:-) |
Právě proto je obdivuhodné,že na věc pohlíží pořád objektivně |
Tak predpokladam ze se tady bavime jako chlapy takze rikam jak to je narovinu. Nicmene pritelkyne tady ty moje nazory zna a bere to jako soucast me, stejne jako moje flirtovani s kockama kolem . Da se rict ze mame takovej i dost kamaradskej vztah krome toho ze ji samozrejme miluju a na dite se tesim. Zenska by mela byt tolerantni, inteligentni a mit smysl pro humor, samozrejme hlavne krasna musi byt. Jinak pro Freimena specialne, kdyz me pritlelkyne nastve tak ji reknu "sereš mě dobytku" a dam ji pusu na tvar, mame krasny romanticky vztah . (Hlaska je z Predatora)
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: so červen 10, 2006 8:00 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | na druhou stranu drago je kickboxer z né zrovna lehké váhové kategorie a má 80kg psa, takže je tam jakási záruka, že se nevyplatí manželce nevěru riskovat:-) |
Ten pes neni tak tezkej, mozna ale nabira porad . A neni to manzelka a ani se do toho nejak nehrnem.
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
|
| nahoru |
|
 |
Jaro

|
Zaslal: so červen 10, 2006 8:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so červen 10, 2006 9:48 pm Předmět: |
|
|
| Jaro napsal: | | Bara napsal: | | Wygh napsal: | | Bara napsal: | | .koupil jsem jí všechno co chtěla a ona...ale o mrtvých jen dobře. |
že já se jinde nepobavim jako tady teda doufám že není opravdu mrtvá |
Pochop,musel jsem to udělat .
Ne,je z ní policajt.To je jako by byla mrtvá.Já jí jen vyhodil z baráku. |
Niečo proti policajtom?
Alebo len policajtkám? |
Sorry,jeden pytel
Ale na druhou stranu,ty jsi mi nezahnul
|
|
| nahoru |
|
 |
luklin
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|