New HD by mentzer's boy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - New HD by mentzer's boy  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> New HD by mentzer's boy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
magion

PříspěvekZaslal: čt červen 26, 2014 6:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tvůj zásadní problém je, že pořád měníš rutiny. Ždímej tyhlety základní cviky klidně 3 měsíce co to dá, zvedni na ně váhy a přijdou svaly. Neviděl bych ani tak problém v malém objemu tréninku na den, ale musíš ten objem nahnat zase vyšší frekvencí tréninku za týden.
Je hloupost pro naturála cvičit 2 sérky za týden, když je bez problému schopen odcvičit ty další 2 sérky za další den až 2 dny. Ochuzuje se tak jen o větší růst síly a svalu.

Dále mám otázku proč si odstoupil z formátu přerušovaného půstu?
mentzers boy

PříspěvekZaslal: pá červen 27, 2014 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
Tvůj zásadní problém je, že pořád měníš rutiny. Ždímej tyhlety základní cviky klidně 3 měsíce co to dá, zvedni na ně váhy a přijdou svaly. Neviděl bych ani tak problém v malém objemu tréninku na den, ale musíš ten objem nahnat zase vyšší frekvencí tréninku za týden.
Je hloupost pro naturála cvičit 2 sérky za týden, když je bez problému schopen odcvičit ty další 2 sérky za další den až 2 dny. Ochuzuje se tak jen o větší růst síly a svalu.

Dále mám otázku proč si odstoupil z formátu přerušovaného půstu?

Přesně tak,můj problém je držet se předepsaného protokolu,včera jsem si na to večer sedl,pořádně popřémyšlel,a od pondělí chci makat přesně dle rozpisu,tak snad to vydžím neměnit,takže drž mi palce .Takže dnes tu hodím novou rutinu kterou se budu snažit dodržet na 100%.

Pro sím admina o smazání tohoto vlákna případně vymazání příspěvku do dneška,jelikož si chci založit nové a ''konstruktivní¨a měl bych tady v tom bordel,dík.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - New HD by mentzer's boy Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: