15.5 Dieta
- takže další měsíc za mnou a pocit z toho nemám nějak extra dobrý
- vím že bych tam mohl makat ještě víc a to konkrétně v jídle některé dny nebyli zrovna dokonalý ale z důvodu toho že v práci jsem jsi vzal dovolenou a šel jsem ještě na brigádu na střechu ( pracovní podmínky hrozný od rána do večera 12 - 13 hodiny na střeše a pak ještě někdy trénink, prostě humus. Ale teď jsem za to rád protože během 20 dnů jsem vydělal na nový auta a taky nějakou kačku do přípravy + to vypadá že pokud Standa udělá formu ta s ním poletím na Universe do Birminghamu což něco bude taky stát sice letenky jsou placený od města jako sponzorský dar ale když už tam budeme tak to protáhneme a uděláme jsi tam pěknou dovolenou.
- ale taky během tohohle měsíce jsem poznal Filipa a mohl jsi společně s ním a se Standou dát trénink NOHY ! ( neskutečný bomby, už na začátku tréninku jsem nechápal a byl hned v prdeli )
- taky jsem zkusili jsi dát silový tréninky a musím říc že jsem z toho měl opravdu radost
bench 2x120 + 2x120 s menší dopomocí od spoda ( na to že bench teď vůbec necvičíme tak dobrý)
dřep 4x150kg
tlaky na ramen 8x30kg
- takže měsíc byl nic moc ale otevřelo mi to další možnosti tak uvidím jak moc to byl přínos
aktuálně
- váha 97kg ráno
- v jídle jsme vyškrtali některé věci a v něčem jsme zas přidali
příjem bílkovin - bude velká část z masa a z bílků,
sacharidy - rýže brambory, tuky - vejce ořechy kokosový a olivový olej
- trénink 3+1 spíš 4+1
- snad bude víc času zapisovat častěji