Ty fotky i report mají 2 zásadní chyby: Není to na titulní straně a začne mi přitom být líto, že jsem moc velká sušinka na to, abych se něčeho podobného zúčastnil.....
_________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
Normálně Kubu jsem nepoznal. Jsem si říkal, co tam závodí za kulturistu. V posilovně moc aerobky nenadělá, tak je otázkou kde potají ty kalorie pálí, že je tak vysekanej.
Já bych také chtěl poděkovat Holymu za pěkný report, zůčastněným za skvělé výkony a atmosféru, no a samozřejmě Jirkovi Žadloudkovi a jeho kolektivu za téměř bezchybnou organizaci celých závodů.
Všechny fotografie a videa z obou soutěží lze také stáhnout v plném rozlišení ZDE.
_________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
Pro doplnění:
Derek Poundstone Levels the Field at the Mohegan Sun
1. Derek Poundstone 59 points
2. Travis Ortmayer 51.5
3. Brian Shaw 39
4. Louis-Philippe Jean 39
5. Johannes Arsjo 32
6. Mikhail Koklyaev 28
7. Mark Felix 25.5
8. Terry Hollands 22.5
Derek Poundstone 350lb Husefeld Stone carry Mohegan Sun 09'
Derek Poundstone Car deadlift Mohegan Sun 09'
Derek Poundstone Log Press Mohegan Sun 09
[/b]
_________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru