|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jirka_
Božena

|
Zaslal: ne červenec 20, 2008 10:39 am Předmět: |
|
|
Diky kluci. Nejsem si jistej jestli to bude uz priste, kdy jim to ukazu, ale jednou urcite!
MalajskyTygr : Jen pro tvoji predstavu bylo to cca 240kg, ale ted ho uz pul roku necvicim, protoze pri pokusu o 250 jsem si zk..vil zada a do dneska je davam marne dohromady _________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: ne červenec 20, 2008 10:40 am Předmět: |
|
|
Jako SUPER .... a technické detaily se vychytají časem!
Ale paní vyvolávačka mne tak neskutečně s...a, že jsem půlku videí koukal bez zvuku
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: ne červenec 20, 2008 10:43 am Předmět: |
|
|
To jsem teda velice prekvapeny ze ti nakraple zada pri strongmanskych disciplinach nevadi
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka_
Božena

|
Zaslal: ne červenec 20, 2008 11:12 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: ne červenec 20, 2008 11:21 am Předmět: |
|
|
Skromnost stranou, deváté místo na řekněme první opravdovou soutěž je bomba.
Jinak soutěž byla super a atmosférova mezi kluky je spíše kamarádská než rivalská.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka_
Božena

|
Zaslal: ne červenec 20, 2008 11:25 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
|
| nahoru |
|
 |
Holy

|
Zaslal: ne červenec 20, 2008 8:49 pm Předmět: |
|
|
Jirko gratulace, paradni vykony. Hlavne ten yoke je teda silenej! Ses machr, tesim se az si zasoutezime v tom Brne! _________________ Wer macht, der macht!
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: po červenec 21, 2008 1:17 pm Předmět: |
|
|
A takhle hezky o Jiříkovi píšou:
Pro mladíky Svozila a Brabence „rozkaz zněl jasně“ – obsadit pozice do 10. místa a sbírat zkušenosti. Splnili jej beze zbytku. Brabenec skončil 10. a Svozil 9. Pro Svozila to byla premiéra v tak silně obsazené soutěži a s plnými váhami nářadí. Přesto vynikající ba přímo skvělé umístění i výkony. Mirek Brabenec potřebuje ještě více vyrovnat své výkony a přiblížit je ke svému vynikajícímu číslu Tyre flip (NEJLEPŠÍ Z NAŠICH!!!) a ke kufrům, kde byl po Kokšovi druhý nejlepší z našich, celkově pak v této disciplíně třetí!
A kdyby se nestyděl, mohl být i na regionální tv Patriot.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: po červenec 21, 2008 1:20 pm Předmět: |
|
|
připojuju se ke gratulaci
a kdy že je to v tom brně? A kdo všechno tam bude? _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: po červenec 21, 2008 1:29 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že z kluků se tam chystá Cizo, Jirka, Wygh, Holy a já.
A soutěž bude 8.11.2008
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: po červenec 21, 2008 1:32 pm Předmět: |
|
|
dík _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po červenec 21, 2008 1:47 pm Předmět: |
|
|
| s.sman napsal: | Myslím, že z kluků se tam chystá Cizo, Jirka, Wygh, Holy a já.
A soutěž bude 8.11.2008 |
Kua...to už bude na sněhu
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: po červenec 21, 2008 1:51 pm Předmět: |
|
|
Řekl bych, že tato soutěž už bude někde pod střechou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka_
Božena

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|