|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
Zaslal: ne únor 03, 2013 11:43 am Předmět: |
|
|
To bude velice zajímavéééé  Jen teda bez toho nejsilnějšího to nebude ono. Víš haino, proč Z vynechává? Nikde jsem na tu informaci nenarazil. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
haino

|
Zaslal: ne únor 03, 2013 1:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zdenek Pilc

|
Zaslal: ne únor 10, 2013 2:21 pm Předmět: |
|
|
Bez Savickase a Juggernauta nemůže být vítěz opravdu pyšnej na trufej _________________ "The only person you need to worry about being better then is the person you were yesterday!"
Mike Jenkins
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne únor 10, 2013 2:58 pm Předmět: |
|
|
| Zdenek Pilc napsal: | Bez Savickase a Juggernauta nemůže být vítěz opravdu pyšnej na trufej |
proč to takhle říkáš?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne únor 10, 2013 3:28 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Zdenek Pilc napsal: | Bez Savickase a Juggernauta nemůže být vítěz opravdu pyšnej na trufej |
proč to takhle říkáš? |
Já to chápu tak,že při absenci těchto borců vítěz nebude král,protože neporazil nejlepší.Možná na tom něco je.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Zdenek Pilc

|
Zaslal: po únor 11, 2013 1:15 pm Předmět: |
|
|
jo Jenkins. Myslel jsem to přesně tak, jak to pochopil Michal a Bara _________________ "The only person you need to worry about being better then is the person you were yesterday!"
Mike Jenkins
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: po únor 11, 2013 1:20 pm Předmět: |
|
|
| Zdenek Pilc napsal: | | jo Jenkins. Myslel jsem to přesně tak, jak to pochopil Michal a Bara |
Tady samozřejmě za to borci nemůžou a závody nikdo nezruší,ale jinak platí jedna po staletí známá pravda:Chceš li být opravdu nejlepší,pak musíš porazit ty nejlepší.
Tady u nás je to naopak.mockrát jsem byl svědkem,zejména v BB,že si někdo čekal až do poslední chvíle,pak se přihlásil do nejslabší kategorie (nejlépe s žádným protivníkem)a a potom řve až do nebe jak je mistr to může těšit jen slabocha,který si tím léčí vlastní mindrák,ale ne toho kdo chce být opravdu mistr.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zdenek Pilc

|
Zaslal: út únor 12, 2013 3:33 pm Předmět: |
|
|
Bara: Nebo také viz trojboj, tam jsem to viděl také poměrně často. _________________ "The only person you need to worry about being better then is the person you were yesterday!"
Mike Jenkins
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: út březen 05, 2013 7:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st březen 06, 2013 8:19 pm Předmět: |
|
|
:-/
Derek Poundstone
Heading to Melbourne, Australia with torn biceps and all to compete in Giants Live! In 2010 I won Americas after competing with a torn quad in South Africa. No rest for the wicked.....
|
|
| nahoru |
|
 |
Zdenek Pilc

|
Zaslal: po březen 11, 2013 2:24 pm Předmět: |
|
|
Giants Live:
celkové pořadí:
1st Derek Poundstone USA Q to WSM
2nd Nick Best USA Q to WSM
3rd Frankie Scheun RSA Q to WSM
4th Warrick Brant AUS
5th Gerhard Van Staden RSA
6th Jack McIntosh GBR
7th Eben Le Roux AUS
8th Tristen O’brien RSA
9th Marc Wells AUS
10th Jordan Steffens AUS
11th Robert Killpatrick AUS
12th Lars Rorbakken NOR
Nick best si utrhl triceps při zahřívání před první disciplínou _________________ "The only person you need to worry about being better then is the person you were yesterday!"
Mike Jenkins
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út březen 26, 2013 3:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út březen 26, 2013 3:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út březen 26, 2013 3:16 pm Předmět: |
|
|
STan je megaborec, ale predsa sa mi zdá, že ho vek dobieha napriek tomu rekordu, benč mával istejší, podobne drepol aj viac už a istejšie, inak samozrejme veľká paráda. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|