|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Apofis

|
Zaslal: po srpen 11, 2008 4:59 pm Předmět: |
|
|
Pokud bude cas, jakoze asi bude, tak to prijedu nafotit a natocit nejaky ty videa, mam to kousek.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
s.sman

|
Zaslal: po srpen 11, 2008 6:48 pm Předmět: |
|
|
A i ti dostanou 100 euro na dopravu a ubytování v hotelu. Je dobré, že se pro závodníky dělá takový servis.
Ale jak na tím přemýšlím, tak to zkusím až přístí rok. Budu postupovat popořadě. Nejdříve amatéry, pak snad česko-slovenský pohár a dál se uvidí podle výkonů... _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka_
Božena

|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: po srpen 11, 2008 9:25 pm Předmět: |
|
|
Jirka_: Vzhledem k tomu v jakém stavu mám plotýnky, tak možná na ty dětské soutěže _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: út srpen 12, 2008 6:52 am Předmět: |
|
|
| Apofis napsal: | | Pokud bude cas, jakoze asi bude, tak to prijedu nafotit a natocit nejaky ty videa, mam to kousek. |
Pokud by ti to vyšlo, bylo by to fajn, rád bych se na to mrknul alespoň z toho videa. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
Holy

|
Zaslal: st srpen 13, 2008 9:42 am Předmět: |
|
|
Mate nekdo predstavu, co bude za discipliny na S.A. v Golcove Jenikove? Nenasel jsem nikde propozice. _________________ Wer macht, der macht!
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st srpen 13, 2008 9:45 am Předmět: |
|
|
| Holy napsal: | | Mate nekdo predstavu, co bude za discipliny na S.A. v Golcove Jenikove? Nenasel jsem nikde propozice. |
melo by to byt +- to co vylo v patenidisu ale tezko rict jake tam maji vybaveni... snad se ty propozice objevi, jit tam naslepo se mi nechce _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: st srpen 13, 2008 10:01 am Předmět: |
|
|
Taky bych řekl, že váhově to bude obdoba Praze, proto je to amatér, jen náčiní a disciplíny můžou být trochu jiné. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
RaP1D
|
Zaslal: st srpen 13, 2008 11:34 am Předmět: |
|
|
Ale chlapy ved super yoke poznate 320 kg, a ten farmerswalk bude tipujem bez otocky kedze sa ide na max a tire flip mate uz celkom nacviceny...Neobsadili by ste urcite posledne miesta a skusili si nove discipliny....A navyse cele forum vam bude drzat palce a caka ze fas uvidi vo foto/video reporte  Este to premyslite prosiiim....
|
|
| nahoru |
|
 |
Paty
|
|
| nahoru |
|
 |
Paty
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: st srpen 13, 2008 2:01 pm Předmět: |
|
|
Tak to by si kluci mohli přijít taky zazávodit, co Cizo a Wyghu? _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: st srpen 13, 2008 2:22 pm Předmět: |
|
|
No :), o svých momentálních možnostech jsem se zmínil výše - mám teď problém zatáhnout 100kg, aby mě při tom nebolela záda  . Docela rád bych to už dal dokupy, protože se to táhne víc jak měsíc a nejsem si jist, zda by mi soutěž prospěla v zotavování _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: st srpen 13, 2008 6:35 pm Předmět: |
|
|
No tak to radši opravdu nelámej přes koleno a pořádně to uzdrav. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: čt srpen 14, 2008 7:42 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsme při Car pull trochu přitvrdily a použily jiné auto (cca 3,5 T)
A Jirkovi nové horolezecké botky, které strongmani na tuto disciplínu používají.
_________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|