|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jirka_
Božena

|
Zaslal: út srpen 19, 2008 10:29 pm Předmět: |
|
|
No z toho potvrzujiciho emailu co mi prisel od organizatoru jsem napocital 10 ucastniku. Podle adres se da urcit: ja, Lukas, Mira Brabenec a Edward Vojtěch .. dalsich 6 mi nic nerika (no asi tam bude jeste zakletej Holy)
Nevim jestli seznam je konecny, ale asi to bude asi takove skromnejsi setkani _________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
s.sman

|
Zaslal: st srpen 20, 2008 5:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st srpen 20, 2008 6:42 pm Předmět: |
|
|
pro me Golcuv Jenikov bohuzel pada takze se snad uvidime priste, drzim vam vsem palce _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: st srpen 20, 2008 7:03 pm Předmět: |
|
|
Škoda Cizo, snad za tím nejsou žádné zdravotní problémy? _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
Zaslal: čt srpen 21, 2008 11:47 am Předmět: |
|
|
Prijedu zafandit _________________ Samurai objímá smrt.Když nastane nebezpečí,vítá fakt,že smrt může přijít,a proto bojuje jako by jí hledal..tedy absolutně beze strachu.Výsledkem bývá,že ji v boji najde jeho protivník
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
Zaslal: pá srpen 22, 2008 9:50 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá srpen 22, 2008 9:55 am Předmět: |
|
|
| s.sman napsal: | | Škoda Cizo, snad za tím nejsou žádné zdravotní problémy? |
to snad ani ne ale jsem celkove hodne unavenej a ani se mi to dvakrat nehodi... _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: pá srpen 22, 2008 8:23 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | s.sman napsal: | | Škoda Cizo, snad za tím nejsou žádné zdravotní problémy? |
to snad ani ne ale jsem celkove hodne unavenej a ani se mi to dvakrat nehodi... |
Taky mám i bez té soutěže celkem hektický víkend, ale musím to tam zkusit, abych mohl jít třeba na Slovenský pohár. Snad se zadaří, i když to bude spíše o rychlosti než o velké síle. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
SethX
|
Zaslal: so srpen 23, 2008 8:13 pm Předmět: |
|
|
Ted sem se vrátil z toho pokusu o roztažená tanku.Bohužel to měli špatně připravený a neměli ani dost dlouhý lano ke kterému by se vešlo dost lidí na to, aby s nim popojeli.Nakonec se povedlo s nim hnout 16 lidem, ale spíš ho jen rozhoupali. _________________ radši první v pekle než až druhej v nebi
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: ne srpen 24, 2008 7:45 am Předmět: |
|
|
Nebyl to nějaký program na veletrhu Země živitelka? _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
SethX
|
Zaslal: ne srpen 24, 2008 9:41 am Předmět: |
|
|
s.sman
 Nene ani nevim co to mělo být za akci házelo se tu sudem a ruskou minou do dálky, pak se drželi dva sudy v rozpažených rukou na čas.Šlo tu spíš o večerní akci s nějakou kapelou. _________________ radši první v pekle než až druhej v nebi
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: ne srpen 24, 2008 8:14 pm Předmět: |
|
|
Tak co?Jsem zvědavej _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
game_over

|
Zaslal: ne srpen 24, 2008 8:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: ne srpen 24, 2008 10:05 pm Předmět: |
|
|
Heh dokonce na jedný fotce jsem i já (krčim se za sloupem)  jinak moc povedený závod a Mareš to moderoval super
EDIT: tak s.sman vyhrál závod v Golčově jeníkově.Druhý byl Jirka_.Ode mě velká gratulace a doufam že se rozepíšete _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|