|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
Zaslal: st srpen 27, 2008 7:15 pm Předmět: |
|
|
myslim ze to bude hodne zajimave... muj odhad je ze pred mariusze se dostane minimalne Poundstone a travis Ortmayer... v zavislosti na tom jestli budou discipliny smerovat spis do maximalnich vah nez do kondice pak muze poradim jeste slusne zamichat jeste par dlasich jmen _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
s.sman

|
Zaslal: st srpen 27, 2008 7:16 pm Předmět: |
|
|
Já bych to zase přál Jarku Dymekovi, aby vystoupil z Mariuszova stínu. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st srpen 27, 2008 7:26 pm Předmět: |
|
|
Ano Jarek po tych zraneniach co prekonal by si zasluzil pekne umiestnenie... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: st srpen 27, 2008 9:00 pm Předmět: |
|
|
No a co ty skupiny ? _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: st srpen 27, 2008 9:12 pm Předmět: |
|
|
bude se to někde vysílat? _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
Adno
|
Zaslal: st srpen 27, 2008 10:03 pm Předmět: |
|
|
| Wygh napsal: | No a co ty skupiny ? |
Ak to dobre chapem tak to su kvalifikacne skupiny, najprv su kvalifikacne kola kde najlepsi zo skupin postupia do samotneho finale. Ale niesom si uplne isty...
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka_
Božena

|
|
| nahoru |
|
 |
Paty
|
Zaslal: so srpen 30, 2008 7:54 am Předmět: |
|
|
Tesil sem se na to celou sezonu,bohuzel sem 3 den po operaci s berlema a ortezou  ,tak na to prdim..
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: čt září 04, 2008 11:22 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt září 04, 2008 3:18 pm Předmět: |
|
|
Chtěl jsem se zeptat S.Smana jak je na tom s výrazem za hlavou. Protože jsem si nevšiml v jeho deníku, že by je jel a 160kg se mi zdá celku dost.
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: čt září 04, 2008 3:36 pm Předmět: |
|
|
Pravda, výrazy za hlavu necvičím, ale je to taky disciplína, která se moc nezařazuje, alespoň, co jsem si všiml. Jedu klasicky tlaky za hlavu, ale budeme to muset taky začít trénovat. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt září 04, 2008 3:42 pm Předmět: |
|
|
Já myslel, že budeš soutěžit v tom Radotíně, tak jsem se zeptal. Taky jedu klasiku za hlavu. Když se u těch výrazů vžije technika, tak by tam mohl být výkon o dvacet třicet kg vyšší oproti klasickým tlakům. Co myslíš?
|
|
| nahoru |
|
 |
Rall_

|
Zaslal: čt září 04, 2008 3:59 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Já myslel, že budeš soutěžit v tom Radotíně, tak jsem se zeptal. Taky jedu klasiku za hlavu. Když se u těch výrazů vžije technika, tak by tam mohl být výkon o dvacet třicet kg vyšší oproti klasickým tlakům. Co myslíš? |
Správnou techniku výrazu, i na strongmanských soutěžích, můžeš hodně zužitkovat. Oproti klasickým tlakům, pokud máš dobře zvládnutou techniku, tak o takových 75% bys mohl vyrazit
Edit: On ten výraz vlastně ani se silou ramen, prsou apod. nemá nic moc společného, tohle procento jsem napsal zhruba, pokud síla v tlaku je úměrná dřepu atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: čt září 04, 2008 6:25 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Já myslel, že budeš soutěžit v tom Radotíně, tak jsem se zeptal. Taky jedu klasiku za hlavu. Když se u těch výrazů vžije technika, tak by tam mohl být výkon o dvacet třicet kg vyšší oproti klasickým tlakům. Co myslíš? |
Původně jsem tam chtěl jít, ale pak když jsem viděl ty disciplíny, tak jsem tam z racionálních důvodů nešel. Chci postupovat postupně a tato soutěž už je špička.
Jinak souhlasím s Rallem. Technika tam hraje hlavní roli. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt září 04, 2008 8:10 pm Předmět: |
|
|
Podle těch limitních vah se mi taky zdá, že to je elitní soutěž. Ale neztratil by ses tam. Jinak díky Ralle za info.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|