|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Johncreasy

|
Zaslal: po září 15, 2008 8:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Apofis

|
Zaslal: po září 15, 2008 8:51 pm Předmět: |
|
|
Ještě mi prosím někdo vysvětlete jak to teda je.
Tohle je WSM, ale kde je Savickas, Benedikt Magnusson? Ti závodí v jiné federaci? Přijde mi, že tam jsou ještě na jiný úrovni. Je těch siláků nějak moc a já se v tom už úplně ztrácím, díky:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po září 15, 2008 8:55 pm Předmět: |
|
|
| Apofis napsal: | Ještě mi prosím někdo vysvětlete jak to teda je.
Tohle je WSM, ale kde je Savickas, Benedikt Magnusson? Ti závodí v jiné federaci? Přijde mi, že tam jsou ještě na jiný úrovni. Je těch siláků nějak moc a já se v tom už úplně ztrácím, díky:-) |
prave ze tady byli zavodnici z obou federaci (resp. nejsem si jisty jestli z wsmc nebyl jen Pudzian)
z tech opravdu TOP chybel jen "big Z" (Savickas) jinak tam byli opravdu soucasni nejlepsi strongmani na svete
no a kde byli to netusim, pravdepodobne se jim to nehodilo do planu, resp ted myslim Savickase, Benny by tam asi moc sanci nemel _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Apofis

|
Zaslal: po září 15, 2008 9:07 pm Předmět: |
|
|
mno tak to byl souboj teprve:)), vsadil bych si asi na Savickase...
a Andy Bolton nesoutezi ve strongmanech? ten by mohl taky zkusit...
|
|
| nahoru |
|
 |
Adno
|
Zaslal: po září 15, 2008 9:27 pm Předmět: |
|
|
| Apofis napsal: |
a Andy Bolton nesoutezi ve strongmanech? ten by mohl taky zkusit... |
Sutazil, ale moc sa mu nedarilo, preto sa vratil k pwl. Bol napriklad na prvom arnold c. strongman (to, ktore vyhral Mark Henry) a ine sutaze, ale mal aj nejake zranenia a nebol spokojny so situaciou v SM sutaziach tak sa nato vykaslal. Nepacil sa mu trend ze zacali ubudat discpliny o maximalnej sile, skor na viacej opakovani a aj o kondicke.
Podla mna to je zbytocne miesat, strongman je proste strongman a kulturista je proste kulturista. Kazdy je dobry v tom svojom A aj ked je niekto silny v PWL este neznamena ze bude vyborny strongman, sice ma solidny zaklad ale nerobi to z neho hned vyborneho strongmana.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po září 15, 2008 9:27 pm Předmět: |
|
|
| Apofis napsal: | mno tak to byl souboj teprve:)), vsadil bych si asi na Savickase...
a Andy Bolton nesoutezi ve strongmanech? ten by mohl taky zkusit... |
popravde nejsem si jisty jestli by savickas vyhral... bylo tam hodne disciplin ktere vyzadovaly velkou rychlosti kdyz predpokladam ze v car deadlift, viking press nebo plane pull by to valcoval _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po září 15, 2008 9:42 pm Předmět: |
|
|
Nevíte kolik mělo to letadýlko? To už vypadalo mnohem hůř jak ten 40 tunovej truck... _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka_
Božena

|
|
| nahoru |
|
 |
Adno
|
Zaslal: po září 15, 2008 10:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po září 15, 2008 10:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po září 15, 2008 10:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka_
Božena

|
Zaslal: po září 15, 2008 10:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po září 15, 2008 10:29 pm Předmět: |
|
|
je to funny fotka :) jestlipak nekdo vi jak k onomu efektu dojde? :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: po září 15, 2008 10:31 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | je to funny fotka :) jestlipak nekdo vi jak k onomu efektu dojde? :) |
Něco takovýho nám vysvětlovali v 6.třídě, ale já pořád věřim tý verzi s čápem. _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: po září 15, 2008 10:32 pm Předmět: |
|
|
Vosk jako přírodní lepidlo a šortky dohromady vytvoří efekt olbřímího penisu? _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|