|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
YUD

|
Zaslal: pá září 19, 2008 8:59 pm Předmět: |
|
|
| Jasme napsal: | | jnerez napsal: | | Jasme napsal: | | Zacharo napsal: | | Treba si konecne zkusi BB (: |
ja myslim ze Mariusz nejaky modni prehlidky v plavkach nema zapotrebi |
no nevím, powerlifting mně teda spíš přijde jako módní přehlídka daleko víc
jak se 120 kiloví chlapi cpou do dresů |
nevim proc sice narazis na powerlifting v topicu o strongmanech, ale bohuzel ac se ti to nelibi tak to prirovnani je blizko pravde...
kulturistika ma mnohem vice spolecneho s modnimi prehlidkami, ci se soutezemi krasy Miss CR, Miss Aerobic atd. kde jiste ucastnici/ucastnice museli velmi sportovat k ziskani sve figury,ale v samotny den souteze bych to asi nenazval zrovna sportovnim zazitkem
a Mariusz je sportovec, ne modelka, takze me trochu urazi, kdyz velikana tohohle sportu porad nekdo spojuje s kulturistikou jenom kvuli jeho figure... to je jako bych si delal ikonu liftu z nejakeho slavneho kulturisty, ktery ukaze jak dela jedno opakovani do maxima |
Co tě na tom jako uráží???
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
maria

|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: pá září 19, 2008 9:04 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | | MalajskyTygr napsal: | | Wygh napsal: | Dnes běží na eurosportu záznam IFSA z Litvy.
Savickas na log pressu 210kg "no legs" new world record |
Hmm, myslim ze po kratke specializaci by to rozbil i ve vzperacskem nadhozu na olympiade. |
myslím, že i po dlouhé specializaci by se k nim na olympiádě ani nepřiblížil |
Proc myslis?
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: pá září 19, 2008 9:32 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | Tom.K. napsal: | | MalajskyTygr napsal: | | Wygh napsal: | Dnes běží na eurosportu záznam IFSA z Litvy.
Savickas na log pressu 210kg "no legs" new world record |
Hmm, myslim ze po kratke specializaci by to rozbil i ve vzperacskem nadhozu na olympiade. |
myslím, že i po dlouhé specializaci by se k nim na olympiádě ani nepřiblížil |
Proc myslis? |
věřím tomu, že by nepřemístil ani 200 na klasické ose. Když se podíváš, jakým způsobem se zvedá kláda a jakým způsobem se vzpírá, určitě ti to bude jasné. Kládu si hodí na kolena, a převalí si jí přes pupek nahoru... na vzpěračské přemístění už mít asi nebude... nehlede na to, že špička v jeho váhovce na olympiádě dává ještě o 40 kg víc než on na kládě
na kládě je to výkon strašlivej, na ramena má hroznou sílu, ale přemístění a výraz je úplně o něčem jiném _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: pá září 19, 2008 10:06 pm Předmět: |
|
|
Tome: máš pravdu ale Savickas udájně dá 5x200 na vojenský tlak teď je otázka jestli to i přemisťuje což asi ne.Je pravda že třeba u axle pressu je to přemístění u nich limituje nejvíc zase kdyby začal trénovat přemístění.Kdo ví.Koyklaev je bývalý vzpěrač a na axle pressu stejně nedělá rekordy _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: pá září 19, 2008 10:28 pm Předmět: |
|
|
| keba napsal: | | Tome: máš pravdu ale Savickas udájně dá 5x200 na vojenský tlak teď je otázka jestli to i přemisťuje což asi ne.Je pravda že třeba u axle pressu je to přemístění u nich limituje nejvíc zase kdyby začal trénovat přemístění.Kdo ví.Koyklaev je bývalý vzpěrač a na axle pressu stejně nedělá rekordy |
dyt to je právě to co říkám Savickas má ukrutnou sílu na ramena. Opravdu nevěřím tomu, že by ale takovou váhu přemístil. Mischa jako vzpěrač má excelentní techniku, ale u axle pressu ztrácí hlavně proto, že to je prostě hrozný monstrózní tyč a nejde to pořádně chytnout. Kdyby to byla klasika, tak si tam se všema pohraje. U vzpěračů výraz není o síle ramen.
Savickas má prostě hrubou sílu, ale bez techniky, kterou se podle me nemůže v takovém věku už naučit by se mezi vzpěrači ztratil.
To samé jako ve zvedání kamene, kde letos pěkně narazil. Na hummer deadliftu tahá skoro půl tuny a na letošním hellhill cupu v kameni mu dávali zabrat kluci o 60 kilo lehčí a to před tím hlásal, jak to tam jede vyhrát. Byl rád, ža byl druhej a nepotáhl ani 300 kg do metru. Inu, bez techniky může mít sílu jakou chce, ale nikdy to nebude ono. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: so září 20, 2008 7:05 pm Předmět: |
|
|
Ted mi psal Jirka_, že v Novém Mestě n. V. ve slovenském poháru obsadil za Petrem Kokšem druhé místo. Pěkný výsledek, dobře se asi vyrovnal a s počasím a sedli mu disciplíny. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
rumun deadlift
|
Zaslal: ne září 21, 2008 4:04 pm Předmět: |
|
|
| s.sman napsal: | | Ted mi psal Jirka_, že v Novém Mestě n. V. ve slovenském poháru obsadil za Petrem Kokšem druhé místo. Pěkný výsledek, dobře se asi vyrovnal a s počasím a sedli mu disciplíny. |
Gratulace......
|
|
| nahoru |
|
 |
Holy

|
Zaslal: út září 23, 2008 10:23 am Předmět: |
|
|
| s.sman napsal: | | Ted mi psal Jirka_, že v Novém Mestě n. V. ve slovenském poháru obsadil za Petrem Kokšem druhé místo. Pěkný výsledek, dobře se asi vyrovnal a s počasím a sedli mu disciplíny. |
Super! Jiržin je borec! _________________ Wer macht, der macht!
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka_
Božena

|
Zaslal: út září 23, 2008 12:27 pm Předmět: |
|
|
Ahoj holky a kluci!
Diky za gratulace, bohuzel tentokrat pro Vas nemam zadne video. Takze Vas zkusim potesit alespon textem (pripadne ilustracnim obrazem)
V sobotu 20.9 se uskutecnilo dalsi kolo Slovenskeho poharu tentokrat v Nové Mesto nad Váhom . Pocasi jako by vedelo, ze jsem si minule stezoval na tropicka vedra, nam tentokrat pripravilo 10°C a zatazeno  To asi zpusobilo i to, ze z prihlasenych 17. borcu dorazilo jen 11. Disciplin bylo tentokrat zase pet ale o to byly zajimavejsi.
I) Tire flip - 300kg - 6x
- tri otocky tam, tri zpatky nic noveho pod sluncem.. relativne lehkou pneu ztezovalo jen to ze se musela chytat za vzorek z boku coz vsak posetril vosk
- pro me na zacatek 3. misto
II) Noseni kalichu - 150kg - 20m
- tato disciplina nas po prijezdu vydesila asi nejvic, nastesti po kratkem ohmatani a vyzkouseni jsme dosli k zaveru ze ono to nejak pujde
- tato fotka je z "nakladani" kalichu, my jsme ho jen nosili!
- zde pro me 1. misto
III) Super Yoke - 320kg - 20m
- opet slovaky milovany!
- asi v pulce trasy se v me krci pateri ozvala rana asi jako kdyz zlomite vetev, v zapalu boje to jeste tak nebolelo, ale pak to bylo horsi (oprava dosud je)
- i pres tohle vsechno 3.
IV) Tahani auta pres prekazky -20m - 3x retarder- myslim ze to byla Honda ceed (ne to co je na fotce)
- celkem hehke, problem byl ale v tech prekazkach, ktere po prudsim najeti proste uhnuly, pripadne se zpricily. Na to doplatil Jirka Janda, ktery sel jako prvni. Pak uz jim doslo ze je musi podrzet nohou a tak Jirka dostal druhy pokus.. Me to poj.bali take, dostal jsem tak moznost noveho startu, nebo 2s kompenzaci. Spocital jsem si body a takticky vzal kompenzaci  (ukrutne me bolel ten krk a taky sem chtel setrit energii)
- tady teda 5-6 misto
V) Pritahovani kamionu v sede - 7,5t - 15m
- zda se to hodne tezke, ale neni, staci ho dostat do pohybu (tim ze s tim lanem spadnete ze stoje na zem) a pak uz ruckujete jako blazni (takove pritahy spodni kladky akorat misto cihlicek je na konci lana kamion  )
- 3. misto
======== VYSLEDEK =========
1. Petr Koks (cz)
2. Jiri Svozil (cz)
3. Imrich Haver (sk)
.. 8. Edward Vojtech, 9. Jirka Janda
Z druheho mista jsem mel velkou radost. Skoda toho zraneni.. Ale co si nemuzu odpustit je rict Vam co jsem za druhe misto dostal: byl to samozrejme diplom, dale reklamni cepici, metr, blok a tricko .. jo a tuzku _________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
Naposledy upravil Jirka_ dne út září 23, 2008 2:40 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: út září 23, 2008 2:30 pm Předmět: |
|
|
Co je podstatné, že sis odnesl skušenosti z dalších disciplín !!
Gratulace _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út září 23, 2008 2:36 pm Předmět: |
|
|
gratulace Jirko! podavas fakt neuveritelny vykony _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
redcell

|
Zaslal: út září 23, 2008 3:38 pm Předmět: |
|
|
ty vole ceny na prd...docela ostuda...
sice si odneses zazitek ze zavodeni a zkusenosti,ale zadna motivace treba vpodobe suplementu...treba i za to zraneni... jedes tam takovou dalku...a pak dostanes tuzku...
|
|
| nahoru |
|
 |
redcell

|
Zaslal: út září 23, 2008 3:47 pm Předmět: |
|
|
take me mrzi,ze se u nas nedela Ceskej pohar jako maj slovaci slovenskej pohar...
unas se dela jen amater a nejake dalsi souteze kdo co udela,ale oficialni ceskej pohar tu neni...zbytecne se jezdi na slovensko...
udelal bych jak je ted strongman amater a ceskej pohar...a pak jak je uz ted spolecnej cesko-slovenskej pohar bylo by to spravedlivejsi...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|