|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mysH

|
Zaslal: po říjen 13, 2008 5:51 pm Předmět: |
|
|
to jsou pekny vykony jirko.
Mam takovej dotaz ohledne truck pullu, mas chodidla vytoceny smerem ven - to se tahne lip?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jirka_
Božena

|
Zaslal: po říjen 13, 2008 6:24 pm Předmět: |
|
|
mysH: Popravde tenhle "postoj" jsem spis jen zkousel, protoze dost lidi ho pouziva.. Urcite se tak da lepe zaprit, protoze mas vetsi plochu boty na zemi. Ale me kamion vubec nejde, takze jako radu to urcite neber _________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: po říjen 13, 2008 6:26 pm Předmět: |
|
|
Jirko Super ! Gratuluju ! Fakt paráda ! _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka_
Božena

|
Zaslal: po říjen 13, 2008 6:39 pm Předmět: |
|
|
Diky panove
Pokud to teda muzu jeste nejak okomentovat, kdyz uz me Lukas predbehl s tema videama..
Kamion - moje vzdy nejslabsi disciplina, ale nic noveho
Noseni 150kg mece - jakekoliv prenaseni mi opravdu jde (snad je to poznat)
Pneu - klasika, mam natrenovano
Autofurik - naprosto likvidacni pro vsechny, nikdo to 1,2t auto neodlepil od zeme a tak ho vsichni jen "smykali" dopredu a to tak ze ho tlacili hlavou .. na konci byla znacka auta pekne od krve (a pritomnemu srbovi praskla zilka v oku tak ze nevidel)
Koule - moje premiera, nikdy jsem je nemel v ruce, coz se i projevilo na vykonu (myslim ale ze ted uz bych tam tu 150ku hodil)
Zaverem: ta bramborova medajle me trosku mrzi, ale muzu se utesovat tim ze ti tri co me tentokrat porazili, postoupili a ted uz patri do CS poharu _________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
Naposledy upravil Jirka_ dne po říjen 13, 2008 8:23 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: po říjen 13, 2008 6:58 pm Předmět: |
|
|
Jirko kolik měli ty stony ? _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: po říjen 13, 2008 8:11 pm Předmět: |
|
|
Gratulace Jirko super výkony.Ten autotrakař vypadá neskutečně heavy.U těch atlas stones bylo celkem poznat , že si to jel asi?poprvé jinak 130kg dát takhle při premiéře je dost dobrý _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka_
Božena

|
Zaslal: po říjen 13, 2008 8:18 pm Předmět: |
|
|
Wygh: bylo to 100, 130, 150 a 170 _________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: po říjen 13, 2008 8:27 pm Předmět: |
|
|
Jirko ještě otázka: co předloktí nenechal si ho na těch gulích? _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka_
Božena

|
Zaslal: po říjen 13, 2008 8:32 pm Předmět: |
|
|
Keba: No moje predlokti ted vypada asi jako kdyz bych si ho minutu drel smirglpapirem _________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: út říjen 14, 2008 8:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
redcell

|
Zaslal: st říjen 15, 2008 5:03 pm Předmět: |
|
|
| WildOrchid napsal: | http://kola-pneu-alu.sbazar.cz/daruji-za-odvoz-vice-kusu-pouzitych-pneumatik-nova-ves-okr-melnik-o1878256.html
kdyz jsem to videla, tak me hned napadlo ze by to nejaci strongmani mohli ocenit :) treba se tam najdou i naky vetsi.. |
hmmm pekna hrackarna pro strongmany...
|
|
| nahoru |
|
 |
redcell

|
Zaslal: st říjen 22, 2008 11:14 am Předmět: |
|
|
tak sem koukal na propozice na Brno strongman..
a bude to pekne velka akce...ve velkem stylu..
pekne discipliny...bude to pekna podivana i pro divaky..
jako dvoujdisciplina tam maji byt 150 kufry´plus pneu 400kg na amatery docela dost..
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: st říjen 22, 2008 11:47 am Předmět: |
|
|
150kg kufry je na amatery likvidacni .. jses si jistej, ze to jsou propozice na amatery?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|