hlavne hodne zdravi a at to drzi pri treninu, pevne doufam ze se k vam od jara pripojim
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Nevíte někdo, kde by se dal stáhnout kompletní záznam WSM 2008 ?
To chcem zohnat už mesiace, žial stále neúspešne, pomôžte niekto please
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Tenhle titulek jsem našel na M-M foru a docela mě to překvapil, nicméně s ohledem na jeho zranění a konkurenci si nemyslím, že to opět vyhraje, pakliže se zůčastní.
Finale z WSM 2008 (co ste uz asi vsetci videli), ale tu uz priamo z TV. Ta Mariuszova anglictina je fakt dobra (nemozem si pomoct, ale ten prizvuk a tak celkovo )
EDIT- to video sa tu neda dat priamo, musite kliknut na link...
Teď jsem četl nějaké spekulace o tom, že by prý big Z nebude soutěžit na Arnold classic 2009, ale mluví se také o tom, že jen chce zmást ostatní soutěžící . Jinak se zřejmě zúčastní i Mariusz.
_________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru