No paráda, jen mi vrtá hlavou co je ten "Louis Cyr Dumbbell Power Walk" ?
taky jsem na to koukal protoze mi k tomu vubec nesedi ta vaha... loni to bylo formou farmers walk, jenze to bylo tusim 160+160kg coz tomu souctu nejak neodpovida
To bude asi podobne jako loni, budou dve sady: Louis Cyr Power Walk: 300 pounds/136.5 kg spherical dumbbells out and 320 pound/145.5 kg spherical dumbbells back.
_________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
No paráda, jen mi vrtá hlavou co je ten "Louis Cyr Dumbbell Power Walk" ?
taky jsem na to koukal protoze mi k tomu vubec nesedi ta vaha... loni to bylo formou farmers walk, jenze to bylo tusim 160+160kg coz tomu souctu nejak neodpovida
To bude asi podobne jako loni, budou dve sady: Louis Cyr Power Walk: 300 pounds/136.5 kg spherical dumbbells out and 320 pound/145.5 kg spherical dumbbells back.
no vida, to mi nedoslo :)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
bezne se pouziva vetsi vaha..
u nas na amaterskej soutezi se pouziva 80kg a vice...
kluci co soutezi na cesko-slovenskem poharu maji treba valec s vahou 130kg.
asi nejrychlejsi a z hlediska maximalniho vykonu v limitu 60-90s nejoptimalnejsi varianta logpressu je tahle:
ma to ale jeden hacek... jsou na to potreba fakt hrozne strasne moc silny tricepsy a ramena a taky neuveritelna kondice, jinak je to vlastne sranda
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru