novinky, zajímavosti, aktuality

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 59, 60, 61 ... 136, 137, 138  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - novinky, zajímavosti, aktuality  Úvodní stránka -> Strongman -> novinky, zajímavosti, aktuality
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jirka_
Božena

PříspěvekZaslal: po duben 20, 2009 10:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:

akorat teda ty atlas stone me zklamaly, doufal jsem ze daji tezsi, kdyz je to jedina vec co mi jde

Vis ze jsem si na tebe hned vzpomnel jak jsem si precetl ty vahy u kamenu.. Rikal jsem si ze koular Cizo bude na.ranej
Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ygg

PříspěvekZaslal: po duben 20, 2009 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasme napsal:
ach jo, to jsou zase vytrvalecky discipliny

Si párkrát odtlačíš auto do Břežan, a budeš mít natrénováno:-)))))
redcell

PříspěvekZaslal: po duben 20, 2009 3:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka_ napsal:
No ono je to nejspis koncipovano stejne jako loni. Zkratka zahajujici zavod sezony, ktery slouzi predevsim pro nove zavodniky, kteri jeste nemaji zkusenosti a proto jsou ty vahy tak nizke.

Take si myslim to co pise Jirka..je to asi delano kdo jakou ma formu a zda neco uzvednou zacinajici zavodnici...
a pak se to snad rozjede..
CIZO

PříspěvekZaslal: po duben 20, 2009 3:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.strongman.cz/souteze-cesky-pohar-amateru-2009-cesky-pohar-praha-2009.html?idStranka=118&jazyk=cz

super, tak nam to hezky odstrihli... na dalsi termin nemuzu, takze letos asi na strongmany kaslu
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: po duben 20, 2009 4:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
http://www.strongman.cz/souteze-cesky-pohar-amateru-2009-cesky-pohar-praha-2009.html?idStranka=118&jazyk=cz

super, tak nam to hezky odstrihli... na dalsi termin nemuzu, takze letos asi na strongmany kaslu

a Cízo jeno kéécáá a Cízo nejni stróngmen
Wygh

PříspěvekZaslal: po duben 20, 2009 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moment, vždyť ani nenechali prostor na přihlášení tak jak to může být už odloženo pro nízký počet ...

Jesse Marunde
mysH

PříspěvekZaslal: po duben 20, 2009 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cti mezi radky ..
Wygh

PříspěvekZaslal: po duben 20, 2009 4:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
cti mezi radky ..

No jasně chápu to, zřejmě něco nevyšlo, ale stejně je to pěknej vtip

Jesse Marunde
keba

PříspěvekZaslal: po duben 20, 2009 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No to je snad špatnej vtip.Taky mě to naštvalo.
s.sman

PříspěvekZaslal: po duben 20, 2009 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Snad nebude v podobném duchu celá sezona.
CIZO

PříspěvekZaslal: po duben 20, 2009 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

supporter napsal:
CIZOPASNIK napsal:

a Cízo jeno kéécáá a Cízo nejni stróngmen

je videt ze jsi nevidel co umim s koulema a s kladou... teda, myslel jsem koule jako koule a kladu jako kladu, ne koule jako koule a kladu... no proste... ale ja to snad radsi nebudu rozebirat

zavolam Maderovi a zeptam se ho jestli ty zavody budou kdyz do pondeli sezenu 10-15 zavodniku takze kdo by mel zajem, napiste to sem... uvidime jak to je :)
ygg

PříspěvekZaslal: po duben 20, 2009 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak si uděláte malé, ale svoje, na Točné:-))))) ... pokud budou ty klobásy jako v so , tak si ještě zajedu do Ohrobce do pekárny a budu fandit do roztrhání těla
keba

PříspěvekZaslal: po duben 20, 2009 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám z mostu 4-5 lidí kteří by jeli závodit.
Tomas_P

PříspěvekZaslal: po duben 20, 2009 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Tak si uděláte malé, ale svoje, na Točné:-))))) ... pokud budou ty klobásy jako v so , tak si ještě zajedu do Ohrobce do pekárny a budu fandit do roztrhání těla

O klobásách mi ani nemluv. Sorry, že odbočuju, ale s otcem toho kluka, co to prodával, jsem měl domluvené, že tam bude od 11hod a bude tam mít uzená masa, jako kolena, krkovice a pod, a ty bude ohřívat na grilu. Místo toho přijel skoro v 15hodin se zběsilými klobásami. Byl jsem domluven na tom, že nám dá 1500 za plac, které opět měly pokrýt část nákladů spojených se závody, o čemž se synátorovi jaksi zapomněl zmínit a do telefonu mi to pak popřel. Takže jestli se tam objeví někdo z klobásistické rodiny, maximálně mu ty klobásy nacpu do řiti. Na příští akce jsem předběžně domluvil kotel guláše, kdybychom něco tedy ještě dělali + točené pivko. Nebo jestli kluci budou někoho mít. Ale klobásy s určitostí nebudou. Jinak za sebe mohu říct, že pokud nebudete trvat na finančních prémiích, protože momentálně nevím, kde opět na rychlo sehnat sponzory, určitě bych byl pro nějaké sranda závody udělat.
CIZO

PříspěvekZaslal: po duben 20, 2009 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tome, ja myslim ze ze vsech kluku co znam nebude trvat na financnich premiich nikdo... vsichni to delame protoze nas to bavi a udelat sranda zavody, kde se pomeri treba 10-12 kluku mezi sebou by bylo uplne super

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - novinky, zajímavosti, aktuality Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 59, 60, 61 ... 136, 137, 138  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: