|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
wombat

|
Zaslal: pá květen 16, 2014 9:39 am Předmět: |
|
|
| MSG napsal: |
Navíc jsem zjistil, že se mi na vnitřní straně zápěstí udělala taková ta tuková bulka, ganglion, tak řeším co s tím. Nevím jestli z činek nebo HIIT, kdy se zápěstí docela namáhá. Můžu s tím normálně cvičit?
Už jsem to jednou měl, a sice tak před 15 lety, kdy jsem taky hodně cvičil. Chirurg na místní poliklinice tehdy suše zkonstatoval "hm, tak to vyřízeneme", čehož jsem se lekl a nechal to být. Přestal jsem cvičit a bulka cca za měsíc - dva sama zmizela.
Co jsem koukal na net, tak je to naprosto nevyzpytatelný. Někdy to zmizí samo, jako mě, někdy po odsátí (nebo se to také vrací), někomu to zmizí po vyříznutí (a nebo se to vrátí) atd. |
Tak jsem se náhodou dostal k tomuto topicu a narazím na něco, co štve i mě. :)) Hned jsem hodil do vyhledávače a vyhodilo mně to něco na cca 90% shodného, jako mám i já. Poprvé se mně to objevilo tuším v sedmičce na základce, nebo v prváku na gymplu na lyžáku, když jsem celkem nešikovně spadl na lyžích a měl hůlku zaseklou na levém zápěstí. Byl jsem tehdy tuším na chirdě a doktor mně řekl jen něco, že mám asi nataženou šlachu. Cca před měsícem a půl mně strašně "příjemnej pár" vjel do cesty na inlinech, když jsem si měřil časy koleček kvůli závodům a celkem nešikovně jsem se opět rozsekal a hrbolek na vnitřní straně zápěstí se objevil znovu po minimálně 10ti letech. Teda kecám. Dříve se někdy v tomto mezidobí tuším ještě párkrát objevil, když jsem hodně klikoval, nebo tak něco. Nikdy jsem tomu nevěnoval větší pozornost, ale asi si s tím taky zajdu k doktorce. Na všemožný podkožní bulky, popř. nezhoubné nádory např. na játrech celkem trpím, tak pro klid duše. :)) Každopádně to celkem obtěžuje při tréninku s těžšími vahami, ale občas i při naprosto banálních pohybech ruky s téměř nulovou vahou. Btw. našel jsem tento odkaz:
http://zdravi.ceskyprehled.cz/ganglion-pcz-1111-7241.html
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|