Občasný alkohol

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Občasný alkohol  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Občasný alkohol
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jir.ka

PříspěvekZaslal: pá září 14, 2012 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Study napsal:
To znám moc dobře, před dvoma rokama jsem na diskotece jako jedinný byl o bonaquách

Já nevím, 18 mi sice jeste nebylo ...

tak to je jasny, kdyz ti tam nenalili
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
John Chipsa

PříspěvekZaslal: pá září 14, 2012 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirko vím, že jsi to myslel, jako vtip

Ale je děsný, když jdu teď na disco a vidím, jak tam nalejvaj nezletilím, ale hlavně, že každá baba tam vypadá na 18+. Ještě, že tam už nechodim, pač by mě asi zavřeli. NEskutečný, jak ty holky dneska vypadaj, jaký maj dudy atp... NEhledě na to, že se to ožere po pár panákách a pak se to tam všude válí, pač nic nevydržej... Ale je to přece o prachách a kdyby tam tyhle nepouštěli, disco bych si užil, ale provozovatel asi tak už ne, když by viděl výplatnici...
MAST3R

PříspěvekZaslal: so září 15, 2012 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já sl nedávno projel fotky jedné rádoby diskotéky co je od nás cca 3km, jezdí tam pomalu všichni a když jsem tam viděl lidi, který právě vyšli ze ZŠ, je jim cca 15 a chlastaj tam. Znám kluka co tam chodí tak od 13-14. Jinak je fakt, že spousta mladých se tam jde jen vodpálit, takže za hodinu až 2 jsou kaput. A když neslyšim o dětech, tak slyším, jak tam zase někdo někoho sejmul.

Nedávno se ke mě doneslo, že jeden tam někoho uspal, prý mu prorazil bradu skrz na srkz (jde to vůbec ?) a vyrazil 2 nebo 3 zuby, ptám se protože znáte ty historky jedna paní povídala.
Study

PříspěvekZaslal: so září 15, 2012 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jir.ka napsal:
Study napsal:
To znám moc dobře, před dvoma rokama jsem na diskotece jako jedinný byl o bonaquách

Já nevím, 18 mi sice jeste nebylo ...

tak to je jasny, kdyz ti tam nenalili

Oni nalili už každému, kdo se tam dostal

https://www.instagram.com/studynkapetr/
onehandpullup

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2012 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Uvedu trochu nepřesný příklad. Šebrle není bodybuilder, ale byl to špičkový sportovec. A i v době, kdy byl na vrcholu jednou-dvakrát do měsíce porušil svoji životosprávu, třeba si dal vepřo-knedlo-zelo, to je o něm všeobecně známý.
Takže k mé myšlence - uškodí ti alkohol jednou za měsíc v rozumné míře (?) - ne.
Ale pokud se bez něj obejdeš celý měsíc, proč se na to nevykašlat rovnou, navíc v dnešní nejisté době...
kubele88

PříspěvekZaslal: út září 25, 2012 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a co brutalni prolejvacka 2x tydne :D
Foresten

PříspěvekZaslal: st září 26, 2012 8:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vepřo-knedlo-zelo ? co je na tom nezdraveho ?
Akulla

PříspěvekZaslal: čt září 27, 2012 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v mensi mire alkohol nevadi, ale nesmi byt zavadny s pridavkem metanolu
coolluk

PříspěvekZaslal: pá říjen 19, 2012 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přijde mi že pro mě bylo nejhorší okolí ktery nechápalo že najednou místo piva mám vodu. Cvičim necelý rok a mužů říct že po dvou měsících co si dopravám jen vodu šlo vše nahoru váha cca 4kg i výkony a to mě těší a žene dál. Neříkám že ze mě bude abstinent občas si dám ale už v rozumné míře.
RavenStalker

PříspěvekZaslal: ne říjen 21, 2012 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

onehandpullup napsal:
Uvedu trochu nepřesný příklad. Šebrle není bodybuilder, ale byl to špičkový sportovec. A i v době, kdy byl na vrcholu jednou-dvakrát do měsíce porušil svoji životosprávu, třeba si dal vepřo-knedlo-zelo, to je o něm všeobecně známý.
Takže k mé myšlence - uškodí ti alkohol jednou za měsíc v rozumné míře (?) - ne.
Ale pokud se bez něj obejdeš celý měsíc, proč se na to nevykašlat rovnou, navíc v dnešní nejisté době...

Nesrovnával bych energeticky hodnotnější jídlo s brutální prolejvačkou...
e-pod

PříspěvekZaslal: ne říjen 21, 2012 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen abych to upřesnil... Nejsem v tom sice nějaký odborník, ale Metanol jako sám o sobě nezabíjí... Zabíjí nás látky, které vznikají při jeho rozkladu v játrech (jedna z nich je kyselina mravenčí, která způsobuje oslepnutí..) No a když už máte ten metanol v těle, tak nejčastější metoda je zředit to etanolem, protože etanol má vysokou návaznost a "pohltí" škodlivý methanol.
RavenStalker

PříspěvekZaslal: ne říjen 21, 2012 11:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

e-pod napsal:
Jen abych to upřesnil... Nejsem v tom sice nějaký odborník, ale Metanol jako sám o sobě nezabíjí... Zabíjí nás látky, které vznikají při jeho rozkladu v játrech (jedna z nich je kyselina mravenčí, která způsobuje oslepnutí..) No a když už máte ten metanol v těle, tak nejčastější metoda je zředit to etanolem, protože etanol má vysokou návaznost a "pohltí" škodlivý methanol.

Když jsme u upřesňování:

Citace:
Navíc má ethanol asi dvacetkrát vyšší afinitu k alkoholdehydrogenáze než methanol, proto je preferovaným substrátem. To umožňuje podávat ethanol (nebo též fomepizol) jako antidotum při intoxikaci, protože se výrazně zpomalí metabolismus methanolu a podstatně se tak sníží jeho biochemické a klinické účinky.

Ale že by etanol pohlcoval metanol o tom jsem neslyšel.
e-pod

PříspěvekZaslal: po říjen 22, 2012 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RavenStalker napsal:
e-pod napsal:

Když jsme u upřesňování:

Citace:
Navíc má ethanol asi dvacetkrát vyšší afinitu k alkoholdehydrogenáze než methanol, proto je preferovaným substrátem. To umožňuje podávat ethanol (nebo též fomepizol) jako antidotum při intoxikaci, protože se výrazně zpomalí metabolismus methanolu a podstatně se tak sníží jeho biochemické a klinické účinky.

Ale že by etanol pohlcoval metanol o tom jsem neslyšel.

Ano, a proto jsem to dal do těch uvozovek.. :) Nějak moc se v tom neorientuji, ale pokusil sem se to vysvětlit tak nějak polopaticky... Je super, že umíš hledat na googlu, ještě že tě tu máme
onehandpullup

PříspěvekZaslal: čt listopad 08, 2012 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RavenStalker napsal:
onehandpullup napsal:

Nesrovnával bych energeticky hodnotnější jídlo s brutální prolejvačkou...

Jasný, v poho. Však jsem napsal, že alkohol v rozumné míře, ne do nevědomí.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Občasný alkohol Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: