|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| obchod v f-M |
| měl bych zájem |
|
0% |
[ 0 ] |
| je jich tady dost,ale proč ne |
|
33% |
[ 3 ] |
| ne |
|
66% |
[ 6 ] |
|
| Celkem hlasů : 9 |
|
| Autor |
Zpráva |
yazi
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: po červen 08, 2009 7:46 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | Sacharidacek napsal: | fakt nechapu jak v dnesni dobe si nekdo koupi protein za 1800 v kamenem obchode , kdyz na netu v nejake sleve je za 900 |
i taci se najdou, stejne jako si lidi nechavaj rozmichavat predrazeny proteiny a gainery primo ve fitku ... | tak to ja sem si driv daval Laktofit od Promilu do mlika y bananem , na to sem se fakt tesil po kaydem treningu
|
|
| nahoru |
|
 |
DymatizeBoy

|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: po červen 08, 2009 7:54 pm Předmět: |
|
|
| DymatizeBoy napsal: | | yazi napsal: | | Sacharidacek napsal: | fakt nechapu jak v dnesni dobe si nekdo koupi protein za 1800 v kamenem obchode , kdyz na netu v nejake sleve je za 900 |
i taci se najdou, stejne jako si lidi nechavaj rozmichavat predrazeny proteiny a gainery primo ve fitku ... |
jo tohle taky nedokazu pochopit. Radsi si vse namicham sam a vim kolik ceho je, nez ve fitku, kde kolikrat lidi ani nemaj prehled o tom kolik vlastne tech bilkovin prijmou. Ale jak se takovi najdou, tak z toho fitko vydela no a to je pro jejich business dobre | hm , ale jestli sis nevsim , tak lidem co si davaj koktejl na baru je uplne jedno kolik prijmou bilkovin (jestli vubec vedi co sou to bilkoviny ) , oni si daj proste po treningu na baru sejk a vic neresijou , hlavne at to dobre chutna . To sou ti cvicenci typu 15 min biceps , 15 min telefon , 20 min bar , sem uplne OT uz mlcim
|
|
| nahoru |
|
 |
DymatizeBoy

|
Zaslal: po červen 08, 2009 7:58 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | DymatizeBoy napsal: | | yazi napsal: | | Sacharidacek napsal: | fakt nechapu jak v dnesni dobe si nekdo koupi protein za 1800 v kamenem obchode , kdyz na netu v nejake sleve je za 900 |
i taci se najdou, stejne jako si lidi nechavaj rozmichavat predrazeny proteiny a gainery primo ve fitku ... |
jo tohle taky nedokazu pochopit. Radsi si vse namicham sam a vim kolik ceho je, nez ve fitku, kde kolikrat lidi ani nemaj prehled o tom kolik vlastne tech bilkovin prijmou. Ale jak se takovi najdou, tak z toho fitko vydela no a to je pro jejich business dobre | hm , ale jestli sis nevsim , tak lidem co si davaj koktejl na baru je uplne jedno kolik prijmou bilkovin (jestli vubec vedi co sou to bilkoviny ) , oni si daj proste po treningu na baru sejk a vic neresijou , hlavne at to dobre chutna . To sou ti cvicenci typu 15 min biceps , 15 min telefon , 20 min bar , sem uplne OT uz mlcim |
jo presne jsi to vystihl Neboj ja si toho vsim a to uz mozna celou situaci vysvetluje _________________ No Pain, No Gain!
|
|
| nahoru |
|
 |
kerber
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
DymatizeBoy

|
Zaslal: út červen 09, 2009 9:48 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kerber
|
Zaslal: út červen 09, 2009 10:07 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | kerber napsal: | já si dávám koktejly v posilovně po každém cvičení už několik let a je mi jedno kolik stojí. Myslíš, že mají všichni stejné starosti jak ty chytráku? |
na druhou stranu clovek co mu neni jedno co a za kolik pije si vezme s sebou v shakeru vlastni protein, usetri penize a casto si i usetri zazivaci problemy, s ohledem na to co za hruzy v nekterejch fitkach michaj... a to se vyplati |
souhlasím, ale chodím do stejné posilovny několik let, 40kč za dvojitý koktejl mi nevadí, nemám čas ani myšlenky na to, abych si ho míchal už ráno s sebou doma a nechápu, proč se někdo diví tomu, že si ho prostě někdo dává ve fitku. Vyznělo to, že jen magoři a ti co neumí cvičit si dávají koktejl ve fitku.....
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út červen 09, 2009 10:11 am Předmět: |
|
|
| kerber napsal: |
souhlasím, ale chodím do stejné posilovny několik let, 40kč za dvojitý koktejl mi nevadí, nemám čas ani myšlenky na to, abych si ho míchal už ráno s sebou doma a nechápu, proč se někdo diví tomu, že si ho prostě někdo dává ve fitku. Vyznělo to, že jen magoři a ti co neumí cvičit si dávají koktejl ve fitku..... |
40 se jeste da, tedy nevim kolik toho u vas davaji jako "dvojity koktejl" ale treba me by to asi nestacilo... tady v praze dostanes za cenu 50-70,- obvykle dve male odmerky "neceho" a to opravdu nestoji za to _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
kerber
|
Zaslal: út červen 09, 2009 10:20 am Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | DymatizeBoy napsal: | | yazi napsal: | | Sacharidacek napsal: | fakt nechapu jak v dnesni dobe si nekdo koupi protein za 1800 v kamenem obchode , kdyz na netu v nejake sleve je za 900 |
jo tohle taky nedokazu pochopit. Radsi si vse namicham sam a vim kolik ceho je, nez ve fitku, kde kolikrat lidi ani nemaj prehled o tom kolik vlastne tech bilkovin prijmou. Ale jak se takovi najdou, tak z toho fitko vydela no a to je pro jejich business dobre | hm , ale jestli sis nevsim , tak lidem co si davaj koktejl na baru je uplne jedno kolik prijmou bilkovin (jestli vubec vedi co sou to bilkoviny ) , oni si daj proste po treningu na baru sejk a vic neresijou , hlavne at to dobre chutna . To sou ti cvicenci typu 15 min biceps , 15 min telefon , 20 min bar , sem uplne OT uz mlcim |
Cizopasniku o tohle mi šlo ....
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: út červen 09, 2009 10:37 am Předmět: |
|
|
| kerber napsal: | | Sacharidacek napsal: | | DymatizeBoy napsal: | | yazi napsal: | | Sacharidacek napsal: | fakt nechapu jak v dnesni dobe si nekdo koupi protein za 1800 v kamenem obchode , kdyz na netu v nejake sleve je za 900 |
Cizopasniku o tohle mi šlo .... | si pletes moje zada s cizopasnikovejma zadama? se teda divim , pze ja je mam lepsi
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út červen 09, 2009 10:44 am Předmět: |
|
|
| kerber napsal: |
Cizopasniku o tohle mi šlo .... |
jasny, neplati to u vsech, ale musim narovinu rict, ze za tu dobu co jsem delal za barem ve fitku bylo 90% lidi co si davali na baru koktejl ten typ "namichejte mi neco, at mi po tom vyrostou svaly" _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Scierx

|
Zaslal: út červen 09, 2009 10:48 am Předmět: |
|
|
Já jsem z Frýdku-Místku a neřekl bych, že by tu měl takový obchod velký úspěch.. Ikdyž tu takový obchod asi fakt neni, většina lidi co znám si objednává suplementy z internetu (většina z nich pak z ronnie) a ten zbytek si to koupí přímo ve fitku, s tím, že tady narozdíl třeba od te zmiňované Prahy stojí sachariďák běžně cca 30Kč. Navíc tady zase tolik posiloven (a tim padem posilujících) neni (si teda myslim) a tak pokud by ten obchod opravdu nevycházel levněji než internet, tak v dnešni době, kdy ti co si dneska objednáš do 2-3 dnů přijde poštou až domů, asi nebude mít takový obchod moc zákazníků. _________________ [url=http://www.sloganizer.net/en/][img:f036511df9]http://www.sloganizer.net/en/style3,scierx.png[/img:f036511df9][/url]
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: út červen 09, 2009 11:44 am Předmět: |
|
|
jak uz tu psal jednou yazi...zadej si na zbozi.cz napriklad Laktofit70..pak uz se vybira dobre...nebo zkus projit par for o cviceni a porovnej si ceny...nazory lidi atd..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|