|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
brytass
|
Zaslal: st duben 06, 2016 4:34 pm Předmět: Obedy do skoly |
|
|
Zdravim,
zajimalo by me, jak to delate s obedama do skoly/prace? Jsem od 7 do 14 hod. ve skole a kdyz jdu pak jeste do fitka, tak obed mivam az treba v 17hod. Obcas si beru do krabicky napriklad kureci maso s ryzi, ale nemam ve skole moznost si jidlo ohrat, takze to casto ani nedojim, protoze je to dost hnusny. Trener mi rikal, at si delam treba salaty s tunakem a testovinama, ale to zase nechci jist kazdej den. Co si teda berete vy?
Predem diky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Chadzi

|
Zaslal: st duben 06, 2016 5:12 pm Předmět: |
|
|
Když nechci jídlo ohřívat nebo nemám kde, tak si dělám tortilly plněné masem a zeleninou. Je to jednoduché jak facka...
Dvě tortilly: 125g celozrnné mouky (může být i obyč. nebo 50/50), 25g oleje (dávám 50/50 kokosový a řepkový), 0,07 teplé vody a troška soli. Těsto má být vláčné a musí s ním jít lehce pracovat. Rozdělíš si ho na dva bochánky a rozválíš na placky, tak ať se ti vejdou na pánev. "Smažíš" na suché pánvi, chvilku z každé strany (začnou se dělat malé hnědé flíčky). Kdyby se těsto nezdálo, tak můžeš přidat olej...vodu moc né, pak je to rozbředlé. Ten čas na pánvi si musíš vychytat, abys to neměl moc tvrdé nebo naopak syrové...je to jak s palačinkama, první jde do koše.
No a pak už to jen namažeš nějakým dresingem, já dávám kečup se stévií nebo bílý jogurt s česnekem. Přídáš maso, zeleninu, klidně zase dresing,
..zatočíš, zabalíš do potravinové fólie a máš hotovo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st duben 06, 2016 5:40 pm Předmět: |
|
|
Za me: jsi princezna,kdyz nejis jidlo jenom proto,ze je studene! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st duben 06, 2016 7:23 pm Předmět: |
|
|
Studene kuracie so studenou ryzou  Ja ho v tomto chapem, su aj chutnejsie studene jedla.. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
xMichalx
|
Zaslal: čt duben 07, 2016 7:44 am Předmět: |
|
|
Mám dny, kdy odcházím z domu v 6:00 a vracím se ve 21:00. Navazuje mi posilovna, práce a další aktivity. Jídlo prostě s sebou. Některé mám možnost ohřát, jiné ne, ale tak to zkrátka je...
Dělám si například rýži s tuňákem a vajíčkem. Někdy rýži nahradím těstovinami. Jde to krásně jíst jak studené tak teplé.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt duben 07, 2016 8:08 am Předmět: |
|
|
závěr je jasný.
brytass nemůže být kulturista.
Peter Ustinov může být kulturista. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: čt duben 07, 2016 8:11 am Předmět: |
|
|
Proč by si měl člověk zvykat na to, co mu nechutná...když může jíst to, co mu chutná?  Rýže a kuřecí není všechno.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt duben 07, 2016 10:37 am Předmět: |
|
|
Asi nevis,co je to hlad _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt duben 07, 2016 10:44 am Předmět: |
|
|
Diana: ty taky nemůžeš být kulturista :-)
grimley: jak říká Jongi, nikdy nevíš, po čem přijde forma :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: čt duben 07, 2016 11:29 am Předmět: |
|
|
Daymoone, teď jsi mě ale vážně ranil, protože celých čtyřicet let nesním o ničem jiném..... _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
burnthemall
|
Zaslal: čt duben 07, 2016 6:11 pm Předmět: |
|
|
Nevim teda, pro me je horsi to kureci s ryzi ohrate v mikrovlnce, to chutna hur nez studene.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|