Zaslal: ne prosinec 20, 2015 1:34 pm Předmět: Objem - příliš moc tuků
Patřím k začátečníkům a momentálně jsem v objemu. Je sice pravda, že mé tělo roste, ale zdá se mi, že nabírám příliš moc tukových zásob (břicho nejvíc). Do fitka chodím 2x týdně a teď ještě zvažuju, že zařadím 2x týdně běh, vždy hodinku. Přemýšlím, že bych ve fitku a na běhání koupil nějaký spalovač tuku a nebo je lepší si upravit jídelníček? I když jídelníček bych nerad upravoval, vyhovuje mi. Díky za radu/názor
Tak pokud bych do fitka chodil 2x tydne, tak bych si moc jist rozhodne nedovolil, takze jak uz bylo receno, bud pridej na vydeji nebo uber na prijmu
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Zaslal: ne prosinec 20, 2015 7:03 pm Předmět: Re: Objem - příliš moc tuků
Vilakus napsal:
Patřím k začátečníkům a momentálně jsem v objemu. Je sice pravda, že mé tělo roste, ale zdá se mi, že nabírám příliš moc tukových zásob (břicho nejvíc). Do fitka chodím 2x týdně a teď ještě zvažuju, že zařadím 2x týdně běh, vždy hodinku. Přemýšlím, že bych ve fitku a na běhání koupil nějaký spalovač tuku a nebo je lepší si upravit jídelníček? I když jídelníček bych nerad upravoval, vyhovuje mi. Díky za radu/názor
Mě také můj jídelníček vyhovuje. Proto mám skoro 110 kg
Je to smůla, kámo. Když chceš mít málo tuku, musíš si hlídat stravu. Žádná obezlička typu spalovače nefunguje.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru