Objemový jídelníček - jím správně?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Objemový jídelníček - jím správně?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Objemový jídelníček - jím správně?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
xxsml

PříspěvekZaslal: so březen 17, 2012 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bra!n napsal:
Můžu se zeptat kolik jsi od prosince nabral?

20.11. před snídaní 70 kg a 18,7% tuku (při výšce 173 cm), 17.3. před snídaní 75 kg a 21,8%. Měření tuku na digitální váze je ale dost nepřesný ve srovnání s klasickou bioimpedancí.
Mezi těmito dvěma jsem se nevážil, protože na koleji nemám váhu a doma na to vždycky zapomenu :D

Je tu ale pár ale... byly Vánoce a navíc jsem se celý leden učil na zkoušky, takže na posilovnu nebyl moc čas, jídelníček netréninkových dnů jsem sice jakž takž dodržoval, naplno jsem začal zase cvičit a dodržovat jídelníček až od 6.2. Navíc od začátku Korteho mám jiný protein a jiné složení potréninkového nápoje (předtím jsem měl místo maltodextrinu sušenou syrovátku).

Ještě jsem našel výsledky bioimpedance z 9.1. - 73kg, 14,5kg (20%) tuku, nebylo to ale měření za ideálních podmínek (člověk musí být nalačno, nesmí od večera pít...), ale po snídani, byl to jenom takový pokus ve škole.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Objemový jídelníček - jím správně? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: