|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pokedex
|
Zaslal: st říjen 29, 2014 10:06 am Předmět: |
|
|
dekuji praci jsem rad ze mam z 90% sedavou jinak zbytek lehka mechanika :-) jidlo tedka resim ryzi a masem + ovoce a zelenina občas ořechy a snidane jsou vločky musim akorát zjistit kolik toho snist a jelikož soutezim v trojboji tak doplňky uzivam jen mi jde o jednu věc jsem na 105kg momentalne a nechce se mi do kategorie do 120kg proto jidlo resim dost jak zacnu silovy trenink tak pribiram a to tedka moc nepotrebuju :-) ale dekuji za rady a odpovedi
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Maerlyn0

|
Zaslal: st říjen 29, 2014 10:33 am Předmět: Re: objemovy jidelnicek (kontrola + rady) |
|
|
| S.AN.D.Y napsal: | | Pokedex napsal: | Ahoj zkusim sem nastinit jidelnicek kterej jsem si udelal sam a protoze nejsem vul necham si poradit :-)
je mi 23 mam 99kg a delam trojboj trenink po st pa casem mozna pridam sobotu
|
cau,
jestli chodis i drit do prace tak s tou sobotou nepocitej, teda jestli nesedis v kanclu
jestli treningy beres vazne a jedes jak cert tak tvoje telo bude rado za kazdou hodinu co bude spat v pelechu, svaly rostou v klidu a ne v posilovne, natoz jestli chodis na tri smenny provoz a pred nocni na trening nebo po nocni.
a neco ti jen reknu , nejsem odbornik na vyzivu
ja kdyz sem chodil cvicit tak sem jedl 5x denne kus masa s ryzi nebo spagetama
|
Jasně, srát na nějaký vitamíny nebo minerály, to tělo vůbec nepotřebuje, na co je ovoce a zelenina...
|
|
| nahoru |
|
 |
S.AN.D.Y

|
Zaslal: st říjen 29, 2014 12:48 pm Předmět: Re: objemovy jidelnicek (kontrola + rady) |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | | Jasně, srát na nějaký vitamíny nebo minerály, to tělo vůbec nepotřebuje, na co je ovoce a zelenina... |
ja sem ale v tom mojem predeslem prispevku psal ze jim :
kilo masa , kilo ryze a dusenou mrkev (asi sem tam mel napsal ze kdyz tam primicham mrkev tak je to pul kila ryze a pul kila dusene mrkve
a po jidle si dam 600mg vapniku v tabletkach protze nemuzu mliko
protoze co? kdyz zeres hodne masa tak se ti odebira vapnik z kosti na zpracovani masa
dal sem jen do google.com mrkev a vyjelo mi tohle hned prvni link:
Nutrition Facts
Carrots
Amount Per 100 grams
Calories 41
% Daily Value*
Total Fat 0.2 g 0%
Saturated fat 0 g 0%
Polyunsaturated fat 0.1 g
Monounsaturated fat 0 g
Trans fat 0 g
Cholesterol 0 mg 0%
Sodium 69 mg 2%
Potassium 320 mg 9%
Total Carbohydrate 10 g 3%
Dietary fiber 2.8 g 11%
Sugar 4.7 g
Protein 0.9 g 1%
Vitamin A 334%
Vitamin C 9%
Calcium 3% Iron 1%
Vitamin D 0% Vitamin B-6 5%
Vitamin B-12 0% Magnesium 3%
*Per cent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily values may be higher or lower depending on your calorie needs.
myslim ze kdyz to vynasobis x5 coz je pul kila tak z toho vyjdou pekne cisla
a tedka natural ryze: link primo z ronnie forka
Zachovává si významný podíl vitamínů skupiny B, vitamínu E, minerálů (železo, mangan, zinek, měď, draslík, selen), vlákniny (obsahuje až 7x více vlákniny než rýže bílá) a lignanů (fytochemikálií).
a veprove maso:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Vep%C5%99ov%C3%A9_maso
takze souhrn , kdyz sezeres kilo masa, pul kila natural ryze a pul kila mrkve tak mas pokrytou spotrebu snad vseho,
a to je jidelnicek pro male decka protze kdyz mi hrabne tak si klidne ve dve rano uvarim obed a mam to i na snidani tak za ten den sezeru kilo mrkve a kilo ryze
nesmis zase verit tem marketingovym propagandam :)
byly casy kdy sem do sebe ladoval tolik multivitaminu az mi tekly hodne zlute chcanky
clovek toho vydrzi fakt hodne co se vyzivy tyce a urcite nepotrebuje 1000mg vit C aby aby mohl cvicit , a telo takove mega davky akorat vylouci a zatezujes zbytecne ledviny _________________ Here comes the pain
|
|
| nahoru |
|
 |
S.AN.D.Y

|
Zaslal: st říjen 29, 2014 1:03 pm Předmět: |
|
|
| Pokedex napsal: | | dekuji praci jsem rad ze mam z 90% sedavou jinak zbytek lehka mechanika :-) jidlo tedka resim ryzi a masem + ovoce a zelenina občas ořechy a snidane jsou vločky musim akorát zjistit kolik toho snist a jelikož soutezim v trojboji tak doplňky uzivam jen mi jde o jednu věc jsem na 105kg momentalne a nechce se mi do kategorie do 120kg proto jidlo resim dost jak zacnu silovy trenink tak pribiram a to tedka moc nepotrebuju :-) ale dekuji za rady a odpovedi |
kdyz te ten trojboj bavi tak se neomezuj a zer jak prase at telo muze maximalne rust
a toho ze budes mit 120kg se vubec neboj
kdyz budes cvicit a mit 120 kilo tak se nikoho nemusis bat a mas respekt vsude kam vlezes
co by za to treba jini dali a navic budes mit vetsi silu
predpokladam ze teda delas v kanclu kdyz pises ze mas 90% sedavou praci
mas idealni podminky : 23 roku, prace leharo, predpokladam ze slusne placenou
maximalni podminky regenerace po treningu
rust svalu neni o tom kolikrat tydne jsi v posilovne, staci kdyz se 2x poradne rozmrdas
a pak budes odpocivat a zrat jako prase a hlavne spat
kdysi se me lidi ptali kolikrat tydne chodim cvicit ja rekl 2-3x a oni aha a bylo videt ze si mysli ze se musi cvicit tak 6x tydne, ja treba za jeden trening nacvicil to co oni udelali v 5ti treninzich, cvicit takhle 6x tydne tak si muzu za 14 dni rezervovat misto na JIPce
proste to telo ma limity a pak konec
a to se me jeste ptali takovi co si odcvicili s 10kg na biceps a pak se pul hodiny vybavovali u baru s mobilama, a blbe cumeli kdyz sem prosel kolem nich a ze me tekla voda jak bych vylezl z rybnika. _________________ Here comes the pain
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: st říjen 29, 2014 2:29 pm Předmět: Re: objemovy jidelnicek (kontrola + rady) |
|
|
| S.AN.D.Y napsal: | | Maerlyn0 napsal: | | Jasně, srát na nějaký vitamíny nebo minerály, to tělo vůbec nepotřebuje, na co je ovoce a zelenina... |
takze souhrn , kdyz sezeres kilo masa, pul kila natural ryze a pul kila mrkve tak mas pokrytou spotrebu snad vseho,
a to je jidelnicek pro male decka protze kdyz mi hrabne tak si klidne ve dve rano uvarim obed a mam to i na snidani tak za ten den sezeru kilo mrkve a kilo ryze
nesmis zase verit tem marketingovym propagandam :)
byly casy kdy sem do sebe ladoval tolik multivitaminu az mi tekly hodne zlute chcanky
clovek toho vydrzi fakt hodne co se vyzivy tyce a urcite nepotrebuje 1000mg vit C aby aby mohl cvicit , a telo takove mega davky akorat vylouci a zatezujes zbytecne ledviny |
Ty jedeš na totálně jednotvárný stravě, skládající se z 5ti surovin a budeš tady přesvědčovat lidi, že to je všechno, co tělo potřebuje? Že furt žereš mrkev tě nezachrání, rozhodně tím organismus nezíská všechny potřebný věci. Jako dělej si to jak chceš, mně je to jedno, ale nenaváděj ostatní k tomu, aby to taky tak dělali, protože to správně rozhodně není.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: čt říjen 30, 2014 6:15 am Předmět: |
|
|
SANDY jenze v trojboji jsou vahovy kategorie a ja proste vykonama mam sotva na 105kg :D ve 120 se ztratim na to bude cas od jara az skonci sezona
|
|
| nahoru |
|
 |
S.AN.D.Y

|
Zaslal: čt říjen 30, 2014 8:08 am Předmět: |
|
|
| Pokedex napsal: | | SANDY jenze v trojboji jsou vahovy kategorie a ja proste vykonama mam sotva na 105kg :D ve 120 se ztratim na to bude cas od jara az skonci sezona |
jo, tak to jo, ja myslel ze ten trojboj mas jen pro sebe a ne ze soutezis, tak ale to by ti tam snad mel nekdo poradit a vest a ne ze se budes ptat lidi na foru.
me pripada ze ti vedouci nebo co to je , si mysli ze si ti lidi budou vsechno zjistovat sami, tak od ceho tam jsou?
maji tebe s vuli se sebou neco delat , drit na treningu tak at delaj svoji praci a lijou do tebe vedomosti a ruzne vychytavky, co musi znat a jsou mezi nima 1000 provarene.
a ne ze si budes tady nechavat radit od lidi co tomu hovno rozumi jako treba ja.
mi zatim stacilo vedet ze se musi zrat , spat a cvicit a do nejakych detailu me nikdo nezasvecoval _________________ Here comes the pain
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: čt říjen 30, 2014 8:34 am Předmět: |
|
|
me trenér poradi ale ma rad velky lidi tak by me rad videl ve 120:-) stim ja problém nemam ale musim počkat třeba rok nebo 2 a cim vic lidi tim vic vedomosti ja si necham poradim kdekoliv a od kazdyho si vezmu něco
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|