Objemový jídelníček

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Objemový jídelníček  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Objemový jídelníček
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Riku

PříspěvekZaslal: st srpen 07, 2013 8:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jop, tím že bude často jíst se mu zrychlí metabolismus, kor když je ektomorf. Já jsem taky z 8 jídel přešel na 4-5 a začal jsem přibírat víc než když jsem jedl každý dvě hodiny..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nowys

PříspěvekZaslal: st srpen 07, 2013 8:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ok, takže asi vynechat první svačinu že, a druhou svačinu posunout až třeba na 15:00 a zároveň to bude předtréninkové jídlo. To bude 6 jídel z toho 5 pevných. Jestli budu muset zvyšovat sachry, tak v jakém jídle bych je měl přidávat ?
Doomek111

PříspěvekZaslal: st srpen 07, 2013 8:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jojo, já jím 3 velký jídla (cca. až 50g bílkovin, 80-100g sacharidů) a pak ty 2 malý. Na ty trávicí vrcholy, jako je snídaně, oběd a večeře se snaž dát hodně, to se bude trávit déle, a pak už ti stačí jen nějaký svačinky.
Takže podle mě přidej na snídani, oběd, večeři. Taky jsem dříve jedl furt, jen jsem byl na záchodě, zatěžoval organimus a stejně jsem moc nerostl,
jelikož se to v žaludku jen ohřálo a šlo to pryč takhle je to pro mě lepší a ekonomičtější.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Objemový jídelníček Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: