|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Big Muscle

|
Zaslal: st leden 22, 2014 9:02 pm Předmět: |
|
|
Já osobně bych ubral na bílkovinách a přidal na tucích.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MikTek
|
Zaslal: čt leden 23, 2014 10:45 pm Předmět: |
|
|
| Big Muscle napsal: | | Já osobně bych ubral na bílkovinách a přidal na tucích. |
Jěště lepší je jen celý den pít Gainer po 2h místo jídla a na noc si dát k tomu Studentskou pečet a bůček
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: pá leden 24, 2014 9:35 am Předmět: |
|
|
Rada k nezaplacení. _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
Princ
|
Zaslal: pá leden 24, 2014 11:51 am Předmět: |
|
|
| Big Muscle napsal: | | Já osobně bych ubral na bílkovinách a přidal na tucích. |
Souhlas, přesně tak. Chybí tam mandle, rybky, olivový olej...
|
|
| nahoru |
|
 |
Olafekk

|
Zaslal: so leden 25, 2014 4:42 am Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | | Moc do toho taháte vědu a počítání. Prostě si pořádně zacvičím, pořádně nažeru, pořádně se vyspím a ono to poroste. Co pořád sakra počítáte ty gramy jestli náhodou strávím 20g nebo 25g bílkovin, abych se náhodou neposral.... stejnak každý tělo je jiný a u každýho jedince to je jinak. Každej si musí vyzkoušet co mu funguje a co ne. |
souhlas
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so leden 25, 2014 8:48 am Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | Moc do toho taháte vědu a počítání. Prostě si pořádně zacvičím, pořádně nažeru, pořádně se vyspím a ono to poroste. Co pořád sakra počítáte ty gramy jestli náhodou strávím 20g nebo 25g bílkovin, abych se náhodou neposral.... stejnak každý tělo je jiný a u každýho jedince to je jinak. Každej si musí vyzkoušet co mu funguje a co ne. To je jako kamarád, kterej řeší, jestli si může nebo nemůže dát banán do vloček |
Chápu co tím myslíš, ale myslím, že je celkem rozdíl jestli dáš 10g B a 20g S 20 minut po tréninku nebo jestli dáš 80g S z gaineru ihned.
karlwanhov: A já si zase myslím, že když si na regeneraci nic nedáš tak poznáš úplné prd, možná tak v striktní dietě, kdy je málo jídla.
btw: myslím, že i u některých lidí jsou proteiny atd, pěkné placebo, myšleno jako z hlediska, že někteří lidí více pak makaj ve fitku, když už dali prachy do suplementů. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|