|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Gohan

|
Zaslal: po září 05, 2011 9:29 pm Předmět: |
|
|
60 kg na 190 cm. Za jaký oddíl jezdíš? Dachau?
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po září 05, 2011 9:32 pm Předmět: |
|
|
Když se tu řešej váha x výška. Tak jsem se nedávno bavil s kámošem na téma, že mladý kluci cvičej kvůli holkám, při tom většina mladejch holek letí na vychrtlé šámpony. Váš názor? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po září 05, 2011 9:49 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Když se tu řešej váha x výška. Tak jsem se nedávno bavil s kámošem na téma, že mladý kluci cvičej kvůli holkám, při tom většina mladejch holek letí na vychrtlé šámpony. Váš názor? |
Názor? Volejbalistka s hezkým zadečkem nebude s klukem, co má panděro =)
Holka, která sportuje max tak na parketu na diskotéce, ta bere radši kluka s povislejma kozama apod :D
Né teda vždycky a sou vyjímky, ale moje zkušenost je naštěstí taková :D
Každopádně holky asi neviděk rozdíl mezi vyrýsovaným klukem s 60 nebo 80kg :D Jen nějakejm to přijde "to už je moc" .... ale cvičit kvůli holkám, to asi nebude ta nej cesta :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út září 06, 2011 6:36 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | MAST3R napsal: | | Váš názor? |
Mě se jednoznačně líbí Justin Bieber |
A názor.. No je to tak, ale jsou i vyjímky. Holky, co chtěj, aby měli chlapáka, nějakou pořádnou oporu, aby ho nemusely chránit před větrem a tak :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: út září 06, 2011 6:39 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Když se tu řešej váha x výška. Tak jsem se nedávno bavil s kámošem na téma, že mladý kluci cvičej kvůli holkám, při tom většina mladejch holek letí na vychrtlé šámpony. Váš názor? |
nojo holt musi clovek vybirat nekde jinde nez na mistni teen diskotece
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: út září 06, 2011 7:48 am Předmět: |
|
|
| Marek Hrdý napsal: | | Kolem 60kg, já dělám ještě jezdectví, takže je to žádoucí, ale ty předsudky mě hodně štvou. Když si třeba většina lidí myslí, že nemůžu mít dobrou fyzičku a přitom většina z nich neuběhne ani čtvrtku toho co já a na páku (kterou mám vážně rád) si bez problému dám 120 kilový frajery. Jejich kecy mě pak vždycky dostanou, že kdyby je zrovna nebolel loket atd... Ale že si na to všichni vzpomenou až potom. |
Jediny cemu verim, ze muzes slusne behat, ale to je asi tak vsechno. Pri tomhle pomeru vyska/vaha podle mne nemuzes mit poradnou silovou vytrvalost o silovych vykonech ani nemluvim....
|
|
| nahoru |
|
 |
Tojotomi

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út září 06, 2011 8:11 am Předmět: |
|
|
né že bych měl Justina nějak moc rád a poslouchal ho (ok, rád ho mám)... ale on je to i dost dobrej sportovec s fotbalovým míčem to umí "dost dobře" a s basketbalovým míčem ještě líp... neomlouvá ho to za ty písničky,co zpívá... ale dost lidí, co si z něj dělá srandu, by se divilo kde všude by je Beaver znemožnil =)
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: út září 06, 2011 8:11 am Předmět: |
|
|
kámoš ( závodník na kole ) měří 170cm a má 59 kg a je to kost a kůže , chtěl bych vidět tvoje foto protože tohle není normální _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út září 06, 2011 8:16 am Předmět: |
|
|
jo btw kamarád 187/56 - 74cm v pase, večer jsem to zjišťoval... - když jsem vidě na FB jeho fotku, tak jsem dostal výtlem z toho, jak vyhublej je....takže 68 by byl ulet, pod 65 vůbec
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út září 06, 2011 8:30 am Předmět: |
|
|
Stačí, aby sem postnul fotku klidně bez hlavy (jestli teda chce, ale asi se mu moc nebude), a pak by se vidělo kdo měl pravdu. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|