|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
yura
|
Zaslal: pá únor 21, 2014 6:11 pm Předmět: |
|
|
Jasny tommy. Wolf urcite vzal ten kseft s amixem, protože jejich doplňky neobsahujou umela sladidla.  Vetsina profiku ty doplňky ani nebere a prodavaji je dal lidem... Wolf vzal kseft s amixem protože dostal urcite slusnou smlouvu a hlavne nejakej amix ho nevytezuje jako třeba když byl u BSN. Kde musel saskovat jak oni si reknou. Furt trcet na nejakych veletrhach atd.. Amix v tomhle urcite není tak narocnej. Jim bohate staci, ze je kulturista kvalit jako je Wolf pod jejich firmou a tim se pro většinu lidi absolutne neznama znacka zviditelni...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spazik

|
Zaslal: po únor 24, 2014 12:50 pm Předmět: |
|
|
| MSG napsal: | Kdepak, jednom šetřílek.
A navíc, když sppousta lidí hladoví, tak by se jídlo nemělo vyhazovat.... no a pití, to je skoro totéž, ne?
|
Tak si to flašku doma nech a jenom se na ni dívej, taky mám doma láhve alkoholu na polici některé 2-3 roky a nejsou načnuté :)
|
|
| nahoru |
|
 |
MSG

|
Zaslal: po únor 24, 2014 4:35 pm Předmět: |
|
|
V sobotu jsem si dal posledního panáka a pak všechen tvrdej vylil. Cca 1,5l.
Víno se taky dá, od min. středy, kdy jsem začal psát, nebyla ani kapka.
Teď ještě to pivko. Zatím cca jedno denně dám....
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po únor 24, 2014 4:38 pm Předmět: |
|
|
| MSG napsal: | V sobotu jsem si dal posledního panáka a pak všechen tvrdej vylil. Cca 1,5l.
Víno se taky dá, od min. středy, kdy jsem začal psát, nebyla ani kapka.
Teď ještě to pivko. Zatím cca jedno denně dám.... |
Měl zajít na hlavní nádraží a obdarovat potřebné
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po únor 24, 2014 4:41 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | MSG napsal: | Kdepak, jednom šetřílek.
A navíc, když sppousta lidí hladoví, tak by se jídlo nemělo vyhazovat.... no a pití, to je skoro totéž, ne?
|
Tak si to flašku doma nech a jenom se na ni dívej, taky mám doma láhve alkoholu na polici některé 2-3 roky a nejsou načnuté :) |
Přesně tak, já mám doma taky někde flašku co jsem dostal k 18tinám, letos to bude 4. rok, co někde leží (spíš stojí) neotevřená. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
MSG

|
|
| nahoru |
|
 |
MSG

|
Zaslal: čt březen 06, 2014 1:46 pm Předmět: |
|
|
Je to už 2 týdny, tak napíšu, jak se to vyvíjí:
středa 19.2.2014: 0,5l piva, 0,25l vína
Čt: 0,5l piva (+ 0,5l Sládkovy limonády - jako náhražka to nejde, chutná to blbě)
Pá: nic
So: 0,3l + 0,5l piva + poslední panák whisky a následně jsem vše tvrdý vylil - cca 1,5 litru všeho možnýho (+ 0,5l nealko piva - taky teda nic moc jako náhražka)
Ne: 0,5l piva
Po: 0,33l piva (k obědu), večer 0,25l piva + 0,25 nealko piva (Bernard a docela ujde na to bídu)
Út: 0,25l piva + 0,25 nealko piva (tím pivo došlo, už je tam jen jedno nealko)
St (26.2.2014): 0,5l neako
Čt: nic
Pá: nic
So: 2dcl svařáku (jo, jo byla zima a po dvou hodinách nordic walkingu člověk holt neodolá)
Ne: nic
Po: nic
Út: 0,5l neako
St (5.3.2014): 0,5l neako
Musím říct, že se fakt cítím líp, jsem míň unavenej a cvičí se líp.
Zajímavý je, že chuť na tvrdej je skoro pryč (leda bych si teď v zimě docela dal grog či čaj s rumem), i víno je obdobné a nutkání to pít není většinou nijak silné.
Nevím, jestli je to nějak souvisí, ale výrazně zmizela i touha po sladkým, clož při dietě kvituju.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt březen 06, 2014 2:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|