|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo vyhraje Olympijský turnaj v ledním hokeji ? |
| Česká republika |
|
38% |
[ 37 ] |
| Kanada |
|
8% |
[ 8 ] |
| Švédsko |
|
11% |
[ 11 ] |
| Slovenská republika |
|
30% |
[ 30 ] |
| Rusko |
|
5% |
[ 5 ] |
| jiný |
|
6% |
[ 6 ] |
|
| Celkem hlasů : 97 |
|
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
Zaslal: po únor 20, 2006 5:02 pm Předmět: |
|
|
ja sem nenapsal ze sou banda idiotu! ja sem tam psal jako!! ... ten zapas fakt odehrali jako retardi, protoze si nebyli schopni nahrat- vzpominam si na tu situaci jak tam byli ve strednim pasmu u puku tri a nahravali si to mezi sebou a nevedeli ;zakoncovat poradne.. ale sleduju kazdej nas zapas a fandim jim.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
miras87

|
Zaslal: po únor 20, 2006 5:04 pm Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | hlavne prirovani banda idiotu to je na pest... vetsina jich hrala minulej rok na MS a to byli dobri a ted banda idiotu... staci rict nemaj formu nejsou sehrany atd. ale takhle silny slova grrrr
jinak taky se mne nelibi jak hrajou... |
To jo. Přirovnání BANDA IDIOTŮ mě taky pěkně vytočilo. Žádnej fanoušek by tohle nemoh napsat ! Stále věřim ve zlato... to by se pak takovýhle kritici divili .
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: po únor 20, 2006 5:06 pm Předmět: |
|
|
ale no tak,dragon to nemyslel zle...a oni fakt hráli jak vemena..
|
|
| nahoru |
|
 |
ZaprTEKK

|
Zaslal: po únor 20, 2006 5:59 pm Předmět: |
|
|
Tak jsme to dopracovali...Jarda Jagr, nejlepsi ceskej sportovec vsech dob, je nakonec idiot. _________________ Egocentrický rezonér s bigorexií v anamnéze.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Tyson
|
Zaslal: po únor 20, 2006 6:02 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Black Dragon napsal: | Libil se mi gol Italu.. takhle by to melo vypadat, tuk sem tuk tam a gol ... proste rychle a durazne!
Dnesni zapas mi prisel jako naprosta tragedie, banda idiotu, kteri mi prijdou jako spolu hrajou poprvy, nejsou schopni se domluvit a poradne si nahrat.. ovsem jedno se jim musi nechat a to ze v oslabeni hrali mnohem lip nez v presilovkach.. |
hmmmm, jak to tady čtu, nestačím se divit. věřím, že přes čtvrtfinále projdem (i když tomu naše výkony zatím moc nenasvědčují) a jsem zvědav, jak se budou všichni tihle kritici (sorry draku, byl jsi první na ráně) vyjadřovat potom.
tohle nemám rád, nedaří se - to je fakt, ale proč je hned zatracovat? tenhle výběr ještě ukáže, jakou má sílu. tomu 100% věřím... |
tak tak....ale jsme Cesi a u nas roste sebvedomi jak ziskavame,tzn,ze si mylsim jak pujdem vpred,bude vetsi chut hrat. _________________ hraju rovinu at se deje co se deje.Nemusi se nekomu libit co rikam,ale nemuze rict ze si myslim neco jineho nez rikam,kdyz chlap ztrati cest,nema uz nic!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Tyson
|
Zaslal: po únor 20, 2006 6:07 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | mirio napsal: | hmmmm, jak to tady čtu, nestačím se divit. věřím, že přes čtvrtfinále projdem (i když tomu naše výkony zatím moc nenasvědčují) a jsem zvědav, jak se budou všichni tihle kritici (sorry draku, byl jsi první na ráně) vyjadřovat potom.
tohle nemám rád, nedaří se - to je fakt, ale proč je hned zatracovat? tenhle výběr ještě ukáže, jakou má sílu. tomu 100% věřím... |
ja je nezatracuju .. pokud si prectes i moje predchozi prispevky, tak zjistis ze jim fandim a veril sem ze to dopracujou na zlato.. ale s tim co predvadeji, to nevim..
ja jenom komentuju jejich hru, ktera byla neskutecne spatna v predchozich dvou zapasech, takhle opravdu nehrajou mistri sveta.. |
je to tezky,je to den ode dne,proste to,zejsinejsi mistr sveta neznamena ze jim budes nebudes dal a chovat se tak.Je stim spojeno mnoho faktoru a nejen t na lede anejn ty v tymu,ale organizace,spanek,phooda v satne,stesti na soupere,na jejich a nase zraneni,timing akci,je toho strasne moc....nasi by s emeli predevsim hokejem BAVIT,pak jim tojde nejelpe,na zacatku kazdeho treninku rikam si sam a vsem ostanim taky a take doporucuju: POJĎME SE BAVIT!pak to vypada jinak cele.. _________________ hraju rovinu at se deje co se deje.Nemusi se nekomu libit co rikam,ale nemuze rict ze si myslim neco jineho nez rikam,kdyz chlap ztrati cest,nema uz nic!
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po únor 20, 2006 6:17 pm Předmět: |
|
|
Se poserte vy debilove,naucte se to cist a nerejte do me... sem napsal ze hrali jako banda kretenu a ne ze sou! Jagr tam delal na lede nejvic.. v zapasu s Finskem to bylo videt, prvni tretina byla dobra,ale druhy dve stali za prd.. kdyz tam nekdo neco delal tak to byl Jagr..
Kdyz hrali tak jak hrali, tak to komentuju takhle, kdyz vyhrajou nad Kanadou, tak reknu ze hrali dobre.. ale na ty dva posledni nase zapasy se fakt nedalo divat.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
TR

|
Zaslal: po únor 20, 2006 6:57 pm Předmět: |
|
|
Ja nevim,ale myslim si ze za to jak hrajeme muze z nejvetsi casti trener...nak se mi nezda (Hlinka byl stopro lepsi)...co si o nem myslite vy? Dyt trener muze hlavne za zpusob hry, taktiku...proste za system nasi hry a ten je ted dost mizernej. Jinak hrace mame,jak vsichni vedi, spickovy..
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po únor 20, 2006 7:15 pm Předmět: |
|
|
| TR napsal: | | Ja nevim,ale myslim si ze za to jak hrajeme muze z nejvetsi casti trener...nak se mi nezda (Hlinka byl stopro lepsi)...co si o nem myslite vy? Dyt trener muze hlavne za zpusob hry, taktiku...proste za system nasi hry a ten je ted dost mizernej. Jinak hrace mame,jak vsichni vedi, spickovy.. |
Jezismarja, to je klasika.. kdyz to hraci serou , muze za to trener..
ano Hadamczik muze za to ze si nejsou schopni poradne prihrat, zpracovat puk.. za to muze on , ano!
To je klasika i ve fotbale, jakmile hraci podavaji spatny vykon, tak za to muze trener.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Yic.m
|
Zaslal: po únor 20, 2006 7:25 pm Předmět: |
|
|
hraci takovyhle tridy by meli hrat sami i bez trenera...
|
|
| nahoru |
|
 |
TR

|
Zaslal: po únor 20, 2006 7:28 pm Předmět: |
|
|
Jasne, ze za takovyhle veci muzou hraci...ale to neni ten nejvetsi problem...myslis ze za to jak hrajem muzou prihravky tad....nejvetsi problem je, jak rikal i ted nevim....presne koho tam pozvali,ale byl vcera ve studiu...nas system hry...jestli sis fsim zzrovna moc ucninej neni..nekdy tam litej jak chtej...a hlavne (pro nas dost typicky) nemaji takovy utoky jako vsichni ostatni (Svedove, Amici, Kanada...)...jedou na branu a zniceho nic se zastavej a zacnou si tam s tim pukem hrat do ty doby nez jim to seberou. A za ten system (ne za vsechno) dost muze nas trener...nakej ozrala z Ostravy
|
|
| nahoru |
|
 |
Yic.m
|
Zaslal: po únor 20, 2006 8:11 pm Předmět: |
|
|
| TR napsal: | | Jasne, ze za takovyhle veci muzou hraci...ale to neni ten nejvetsi problem...myslis ze za to jak hrajem muzou prihravky tad....nejvetsi problem je, jak rikal i ted nevim....presne koho tam pozvali,ale byl vcera ve studiu...nas system hry...jestli sis fsim zzrovna moc ucninej neni..nekdy tam litej jak chtej...a hlavne (pro nas dost typicky) nemaji takovy utoky jako vsichni ostatni (Svedove, Amici, Kanada...)...jedou na branu a zniceho nic se zastavej a zacnou si tam s tim pukem hrat do ty doby nez jim to seberou. A za ten system (ne za vsechno) dost muze nas trener...nakej ozrala z Ostravy |
Byl bych opatrný s nazýváním lidí ožraly, ale jinak s tebou souhlsím.
|
|
| nahoru |
|
 |
plechac
|
Zaslal: po únor 20, 2006 8:28 pm Předmět: |
|
|
4Mike - uplne nesouhlasim s pristupem - pojdme se bavit. Oni musi mit pristup - pojdme vyhrat olympijske zlato, a pritom se bavit. Ale rozumim, co si chtel rict, kdyz je to bavi, tak hrajou skvely hokej, jako napr. na svetaku.
Jak jsem uz psal, ja nasim verim, maji na to, to zvladnout, ale chybi mi tam ta bojovnost a nasazeni. Kdyz se nedari, tak je treba to do ty brany dorvat treba na pindourovi (to rikal nas trener  ). Proste jezdit po zadku a ono to prijde. Kdyz byl zranen Jagr, tak potom svuj vykon omlouvali tim, ze je to rozhodilo. Nase hra ale prece neni zalozena jenom na Jardovi, v dnesnim hokeji to ani nejde, co kdyz Jardu priste opravdu nekdo vyradi ze hry, co budou nasi delat potom?
pojdme vyhrat olympijske zlato, a pritom se bavit.
ANO TO JE PRESNEJSI.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lister

|
Zaslal: po únor 20, 2006 8:35 pm Předmět: |
|
|
S tím trenérem: Mně prostě přijde, že Hadamczik nemá nějakou vizi, jak by to mělo vypadat, neřekne co bylo špatně a na čem by se mělo zapracovat. Např. Hlinka nebo Augusta, ti vždycky vedli hráče k nějakému systému a hlavně dávali pokyny na led, prostě chce to trenéra, který se nebude bát kritizovat i ty velké hvězdy. _________________ „Tři miliony let letíme vesmírem a zjistili jsme spoustu věcí. Nejvyšší formou života je člověk a nejnižší formou života je člověk, který si hraje s vláčky.“
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: po únor 20, 2006 9:04 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Se poserte vy debilove,naucte se to cist a nerejte do me... sem napsal ze hrali jako banda kretenu a ne ze sou! Jagr tam delal na lede nejvic.. v zapasu s Finskem to bylo videt, prvni tretina byla dobra,ale druhy dve stali za prd.. kdyz tam nekdo neco delal tak to byl Jagr..
Kdyz hrali tak jak hrali, tak to komentuju takhle, kdyz vyhrajou nad Kanadou, tak reknu ze hrali dobre.. ale na ty dva posledni nase zapasy se fakt nedalo divat.. |
chováš se jako idiot
serte na flamy, k čemu? máme fandit, ne? věřím, že to vyjde a ve středu postoupíme...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|