|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pájín4

|
Zaslal: po říjen 14, 2013 1:38 pm Předmět: Omáčka |
|
|
Dobry den, mohl by mi nekdo poradit nejakou jednoduchou omacku? Uz se mi dela spatne jak jim porad to stejne, chtel bych to obohatit nejakou jednoduchou chutnou omackou pri ktere nebude maso tak suche a zaroven i ryze.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
Zaslal: po říjen 14, 2013 1:42 pm Předmět: |
|
|
Nejjednodzssi nejzdravejsi bude koupit si dobrou chilli nebo peprovou omacku a zakapnout to trochu, jinak maso nejim
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: po říjen 14, 2013 1:52 pm Předmět: |
|
|
Když opomenu doma udělané - které jsou nejlepší ale jsem línej psát recepty tak z kupovaných miluju Jack daniels, ty jsou fakt super.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pájín4

|
Zaslal: po říjen 14, 2013 1:59 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | | Když opomenu doma udělané - které jsou nejlepší ale jsem línej psát recepty tak z kupovaných miluju Jack daniels, ty jsou fakt super. |
Jack daniels atd. znam, ale mel jsem namysli prave neco domaciho, nejakou teplou omacku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Merveill
|
Zaslal: po říjen 14, 2013 3:24 pm Předmět: |
|
|
Si udělej např. houbový přeliv. Je to chutný a jednoduchý, problém může být, pokud nejíš houby a nebo je doma nemáš  . Houbami ale nemyslím žampiony, hlívu..
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po říjen 14, 2013 4:02 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | Zajdi do mistniho cinana a popros je zda by ti prodali Srirachu, vydrzi ti nekolik mesicu, je perfektni a davas ji tak malo, ze to nejak vyzivove to jidlo snad ani zkazit nemuze.
|
ooooo...moje nejoblíbenější:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po říjen 14, 2013 4:54 pm Předmět: |
|
|
Deadlift+Seva - je hodně pálivá? Já pálivé nerad, ale taky nevím, čím zakápnout maso. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: po říjen 14, 2013 4:57 pm Předmět: |
|
|
Řekl bych že ten nápis: Hot chilli sauce mluví za vše _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po říjen 14, 2013 5:12 pm Předmět: |
|
|
Jasně, my máme doma (resp. taťky areznál) několik pálivých omáček, že když dáš kapičku do jídla pro celou rodinu, nedá se to sníst...  tak snad tohle nebude ten případ hehe. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: po říjen 14, 2013 5:14 pm Předmět: |
|
|
Já myslím že právě jo...
Ale taky bych potřeboval nějakou omáčku, kterou bych měl k přílohám... Sojovku mám omrzelou. Ještě jsem viděl někde takovou rajčatovou (jakoby základ ke špagetám), ale to se dá udělat doma přímo s masem, kdyz tam nechám rajčata rozvařit... _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po říjen 14, 2013 6:43 pm Předmět: |
|
|
Je pálivá, ale dopracoval jsem se do stádia, kdy si na mraženou pizzu, kterou zaháním hlad dám místo kečupu raději tohle (ve stejném množství:o)
V pizzerii si to odpustím a nekazím chuť čímkoliv dalším.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: po říjen 14, 2013 7:13 pm Předmět: |
|
|
Taky me zezacatku hodne palila, ale ted uz moje jidlo proste musi byt ostre, jinak neni dobre  , davam ji do vseho, i do vajeciny :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|