Aktuality aka fight news

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 464, 465, 466  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Aktuality aka fight news
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Stan

PříspěvekZaslal: so listopad 29, 2008 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U cteni toho prekladu jsem se pobavil..uvedomil jsem si,ze asi takhle zni amikum moje dokonala anglictina
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: so listopad 29, 2008 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mna napadlo to iste ako teba stan
Stan

PříspěvekZaslal: so listopad 29, 2008 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

g_dgrim napsal:
mna napadlo to iste ako teba stan

..a kde ty jsi me slysel mluvit anglicky?
Uz to tady radeji nebudem dal zasirat..
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: so listopad 29, 2008 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vies co, snivalo sa mi o tebe, puso

JA SOM TO MYSLEL NA SEBA, aj ked po anglicky viem, tak nie vzdy to je perfektne. Vlastne ked som prisiel do UK tak som sa zo zaciatku bal rozpravat prave koli tomuto, aby sa mi anglani nesmiali ze co im to hovorim za blbosti. Na druhu stranu to je blbost, lebo tu je tolko pristahovalcov ze uz je kazdy na tie hatlaniny zvyknuty.
Bazzy

PříspěvekZaslal: so listopad 29, 2008 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to je kurva zajimavy teda jestli sem to spravne pochopil
Prinz Eugen

PříspěvekZaslal: ne listopad 30, 2008 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jestli sem este nekdo nekdy da takovej preklad tak dostane BAN to je fakt neco silenyho !!!!
m4l

PříspěvekZaslal: ne listopad 30, 2008 2:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

budte radi ze sem aspon neco hodil .... preklad to je desnej ale porad lepsi takove informace nez zadne.....
ygg

PříspěvekZaslal: ne listopad 30, 2008 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Navíc si přiznejme upřímně....KDO Z NÁS TU UMÍ LÍP CHORVATSKY

A k tématu....z toho zápasu se stává větší a větší šaškárna
Douglas

PříspěvekZaslal: ne listopad 30, 2008 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:

A k tématu....z toho zápasu se stává větší a větší šaškárna

No taky me to tak pripada, jaky smysl dneska ma delat takove garazove rvacky ala Gannon x Kimbo?
Mam pocit, ze CC je delsi dobu "out of reality".
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne listopad 30, 2008 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prinz Eugen napsal:
jestli sem este nekdo nekdy da takovej preklad tak dostane BAN to je fakt neco silenyho !!!!
No aby ses, kurva, neposral. Jsi to mohl přeložit ty a nemusel sis projí takovým utrpením...

K tématu - já už z toho citím určitou frustraci - Mirko chce rematch, DREAM to není schopný zařídit a Overeem to obrací proti němu, tak nabídl toto. Každopádně, pokud se to opravdu uskuteční (jako že asi ne), bude to řežba. :-)
ygg

PříspěvekZaslal: ne listopad 30, 2008 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych si tady neodvážil hodnotit kdo za co může, a jak to opravdu je a není .... do toho nevidím. Ale že se to stává takovou trapárnou, to svědčí o úrovni Dreamu jako organizace .

Bohužel, jedinou federací, která fakt šlape jak hodinky, je UFC.....což je zase s ohledem na to, jací jsou to zmetci (nemyslím samozřejmě fightery), dost průser
Bazzy

PříspěvekZaslal: ne listopad 30, 2008 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Evžene ty preklady z translatoru sou strasny ale aspon vime o co tam zhruba jde, zkousel sem to pochopit z te hrvatštiny ale to fakt nejde
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne listopad 30, 2008 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Já bych si tady neodvážil hodnotit kdo za co může, a jak to opravdu je a není .... do toho nevidím. Ale že se to stává takovou trapárnou, to svědčí o úrovni Dreamu jako organizace .

Bohužel, jedinou federací, která fakt šlape jak hodinky, je UFC.....což je zase s ohledem na to, jací jsou to zmetci (nemyslím samozřejmě fightery), dost průser
Je to tak, White je kokot, ale UFC funguje. Narozdíl od DREAMu např.
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne listopad 30, 2008 10:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mohl by někdo udělat stručný výtah z tatarštiny do češtiny. Moc jsem nepochytil o co go, kromě toho, že zápas s Overeem nebude (?) Děkuji mnohkrát. =o)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne listopad 30, 2008 10:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj napsal:
Mohl by někdo udělat stručný výtah z tatarštiny do češtiny. Moc jsem nepochytil o co go, kromě toho, že zápas s Overeem nebude (?) Děkuji mnohkrát. =o)
Crocopa sere, jak Overeem vyhlašuje do světa, že zápas na Nový rok se neuskuteční kvůli němu. Tak mu navrhl, že má přijet 6. prosince k němo do gymu a dají si rematch "off the record". Bude tam nestraný rozhodčí a Mirko i zařídí live přenos, aby zas někdo nemohl říct, že je to fake. Navrhuje že zajistí ubytování Overeemovi a celé jeho partě.

Pro mě zajímavá informace a nezdá se mi to zas až tak mimo, jak psal Douglas. Evidentně ho to sere (Crocopa, ne Douglase :-)) ) a dává tím všanc své jméno, protože případná prohra by jeho kariéře zrovna moc neprospěla...

Naposledy upravil mirio dne ne listopad 30, 2008 10:25 pm, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 464, 465, 466  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: