Mike: What has been the biggest difference between fighting in Pride and fighting in the UFC?
Silva: The cage is the biggest difference. There is a more aggressive style in the UFC.
Potom jeste vynechal Fedora z vyberu nejzajimavejsich fightu/fighteru... No ale chapu to, koho chleba jis, toho pisen zpivej.
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Nakolik je ta klec odlišná, resp. nakolik opravdu může vést k agresivnějšímu stylu boje, to si netroufnu soudit, ale v tom druhém mu myslím křivdíš.... prostě se jej zeptali " what is one fight as a fan that you would love to see " .... a on si podle sebe dva vybral, kdy s tím jím uvedeným druhým třeba já souhlasím.
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Nakolik je ta klec odlišná, resp. nakolik opravdu může vést k agresivnějšímu stylu boje, to si netroufnu soudit, ale v tom druhém mu myslím křivdíš.... prostě se jej zeptali " what is one fight as a fan that you would love to see " .... a on si podle sebe dva vybral, kdy s tím jím uvedeným druhým třeba já souhlasím.
Tak treba Pride bylo agresivnejsi, to je bez debat. Nevim, jestli to klec nejak ovlivni, vetsina zapasu v Pride koncila do prvniho kola, v UFC je vetsina utkani az na dec. Ta agresivita je brzdena i castym prerusovanim, mekcimy pravidly a asi i bobulemi. Ale ja se na Wanda nezlobim, je mu jasne, ze titulovy zapas by nedostal, kdyby nebyl loajalni. Ale jako dream match Tyson Griffin vs. B. J. Penn - no je videt, ze tenuje v Xtreme Couture. JInak GSP vs. Spider je matchmake snu, to urcite, ale pokud Spider nepohori v LHW, tak ho asi neuvidime.
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
UFC Welterweight Champion Georges St. Pierre vs. UFC Lightweight Champion B.J. Penn in a 170-pound title bout
Main card (Televised):
205 lbs.: Lyoto Machida (13-0) vs. Thiago Silva (13-0)
205 lbs.: Stephan Bonnar (11-4) vs. Jon Jones (6-0)
155 lbs.: Nate Diaz (10-2) vs. Clay Guida (24-9)
170 lbs.: Karo Parisyan (18-5) vs. Dong Hyun “Stun Gun” Kim (11-0-1)
Under card (May not be broadcast):
170 lbs.: Jon Fitch (17-3) vs. Akihiro Gono (29-13-7)
155 lbs.: Manny Gamburyan vs. Thiago Tavares
155 lbs.: Chris Wilson (14-4) vs. John Howard (10-4)
265 lbs.: Jake O’Brien vs. Christian Wellisch
170 lbs.: Matt “No Regard” Arroyo (3-2) vs. Daniel Cramer (0-0)
No, main event vypadá hodně dobře .... a to je tak asi všechno, já jsem jen zvědavý na toho tvého Machidu, resp na porovnání s top UFC LHW, co bude teď v neděli, protože se přiznám, že fajtit jsem ho ještě neviděl.
Ale furt lepší než 93, kde jsem jen zvedavej na Colemana .... to doslova zvědavej, protože to utkání být nějak jooooo špica být nemůže. Oni vědí proč to bude v Irsku
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Na main event sa velmi tesim a neodvazim sa tipovat vitaza...Mozno JSP bude mierny favorit.
Inak skoda, ze na Silvestra nebude ten Khari s Alistairom, cital som s nim royhovor, kde povedal, ze by jednoznacne vyhral ako naposledy , ze zapas sa neuskutocni kvoli nemu (mal teploty atd, tak netrenoval), ze sa rata medzi top HW a ze vacsina jeho zapasov konci pred casovym limitom, lebo si veri a je agresivny a to sa naucil v armade
Já se těšil, že AO půjde aspoň s Harim, jak psal mirio...i když s ohledem na to, že to mělo být K-1, mi to přišlo jako placená sebevražda , ale tady http://www.mmasportsmag.com/event_k1_dynamite_2008.htm ten fight nevidím
Šikmoočka v tom dělají neskutečný xakéj
A jak jsem se díky tobě koukal na rampage x sakuraba, tak jsem se podíval i na sakurabu s CC, a když jsem četníka viděl tenkrát, jaký to byl nabušený a rychlý patník, a vzpoměl jsem si na ten fajt s AO, ale i na ty aktuální fotky .... jsem fakt zvědavej, jestli se CC dokáže z těhle sraček ještě někdy vyhrabat....
GSP vs Penn nemá smysl nějak navážno tipovat.....člověk může hádat, může fandit, může i věřit, ale myslím, že to bude zcela otevřené, oba jsou kurevsky dobří.
sem fakt zvědavej, jestli se CC dokáže z těhle sraček ještě někdy vyhrabat....
Tak to fakt neviem, proti Overeemovi neukazal nic, neprehral vlastne len so "stastim"...
Myslim, ze teraz su Crocopove problemy najma v psychickej rovine, sypat moze o 106, ale jednak si mozno tak neveri a je prehnane opatrny a jednak si na neho superi viac dovolia ako kedysi, Alistairovi tie takedovny vychadzali prilis lahko, prosto sa nebal priblizit k Mirkovi...
A ja som si zas pozrel stary zapas Alistaira s Chuckom L. a utvrdil sa v tom, ze Alistair prehrava najcastejsie preto,lebo nie je dost tvrdy, aj ked ma inak navrch. Akonahle trocha dostane, zacne sa otacat, kryt, nic nerobi a vtedy ho super zostreli. Tak mu treba.
Mike: What has been the biggest difference between fighting in Pride and fighting in the UFC?
Silva: The cage is the biggest difference. There is a more aggressive style in the UFC.
Potom jeste vynechal Fedora z vyberu nejzajimavejsich fightu/fighteru... No ale chapu to, koho chleba jis, toho pisen zpivej.
...cital som ten rozhovor taktiez, ale z ineho zdroja, z casopisu FIGHTSPORT, Silva tam aj v kratkosti vysvetlil, preco su zapasy v klietka PODLA NEHO agresivnejsie ako v Pride. Najvacsi rozdiel vidi v tom, ze v UFC sa zapasy odohravaju v klietka, kde je mozne pokracovat v boji aj na okraji zapasiska, kedy je mozne supera pritlacit ku pletivu a pod., kdezto zapsay v PRIDE boli v ringu, kde boli zapasy vzdy prerusene v momente, ked sa zapas presunul k okraju zapasiska (ringu), kedze hrozilo vypadnutie bojovnikov. V tom on vidi podstatny rozdiel a vacsiu agresivitu v boji, kedze zapasy nie su prerusovane.
Ci mu date za pravdu alebo nie, to je Vas nazor, tak ako on prejavil svoj nazor. Samozrejme, ze teraz jeho chlebodarcom je UFC, ale je fakt, ze momentalne nie je organizacia, ktora by dokazala zabezpecit take podmienky pre bojovnikov, ako je UFC. Ja by som prirovnal UFC k NHL v hokeji.
.............................................................................................................
mma v trencine:
sem fakt zvědavej, jestli se CC dokáže z těhle sraček ještě někdy vyhrabat....
Tak to fakt neviem, proti Overeemovi neukazal nic, neprehral vlastne len so "stastim"...
Myslim, ze teraz su Crocopove problemy najma v psychickej rovine, sypat moze o 106, ale jednak si mozno tak neveri a je prehnane opatrny a jednak si na neho superi viac dovolia ako kedysi, Alistairovi tie takedovny vychadzali prilis lahko, prosto sa nebal priblizit k Mirkovi...
A ja som si zas pozrel stary zapas Alistaira s Chuckom L. a utvrdil sa v tom, ze Alistair prehrava najcastejsie preto,lebo nie je dost tvrdy, aj ked ma inak navrch. Akonahle trocha dostane, zacne sa otacat, kryt, nic nerobi a vtedy ho super zostreli. Tak mu treba.
...na poslednych zapasoch Alistaira je vidno Fedorov rukopis. Fedor dost casto teraz posobi v Holandsku, kde si puliruje svoj stand up z holandskymi kicka thaiboxermi. No a naoplatku, on im predvadza svoj technicky repertoar.
p.s. dost casto sa hovori o Lasnar VS Emelanenko
p.s.2 Couture sa bude sudit s Affliction, kedze prezident Affliction Todd Beard zastrasoval Couturovu zenu Kim. Mimochodom Todd Beard uz bol v minulosti trestany za zastrasovanie, podvody a pod. Dost nahlas sa hovori, ze prave Todd bude pricinou rozchodu Affliction s Donaldom Trumpom. Attencio (prezident Affliction banned) asi neurobil spravne rozhodnutie dat sa dohromady s Toddom. No uvidime ako sa to vyvinie.
p.s.3 Olympijsky vitaz v judo, AKIYAMA pravdepodobne odide od FEG (K-1 Dynamite) a je momentalne v jednani s UFC.
p.s.4 UFC to mysli vazne s dobyvanim europy (a sveta celkovo), podpisalo zmluvu s tV spolocnostami, vdaka comu si budu moct vychutnavat UFC v 100 krajinach sveta (mozete hadat, ktora spolocnost ziska viac sponzorov)
p.s.5 - John Kavanagh, ktory robil seminare v Trencine je v jednani s UFC ohladom scoutingu novych talentov do UFC, dokonca predstavitelia UFC maju v plane v january navstivit jeho gym v Dubline!
Myslim, ze i zapas s Kharim byl podobny, tvrdost, nebo srdce, se mu 'odpira' uz dlouho.
Jiank to Kamikadze: Wand muze tvrdit co chce, mam oci a pamet, v Pride se prerusilo spis kvuli tomu ze fighterum zavazeli provazy, vypadnuti se resilo jinak. V UFC se fighteri nuti do postoje, jednak pozadavky, jednak politikou v ringu. Treba excelentni grappler Werdum prakticky v poslednich zapasech jen kopal a bouchal. V USA se moc zem neceni, hned se zacne piskat a bucet, rozhodci to postavi a vyrizene. V Pride kdyz prerusili, posunuli boj do stredu ringu, ale v te same pozici, jako ji prerusili... Mozna nevim jak se meri agresivita, ale snad kazdy kdo vidi eventy Pride a UFC potvrdi, ze agresivnejsi jsou zapasy Pride. Uz mira povolenych technik je nekde jinde - stomps, soccer kicks, paky na pater. Koneckoncu prumerna doba trvaniu zapasu a pomer KO/TKO mluvi podle me za vse.
A jinak dik za info, mozna to i rozved, nebo postni odkaz, treba to proc Couture chce kvuli sve zene zalovat Affliction.
A jeste technicka Akiyama nikdy OH v judo nevyhral, reprezentoval japonsko, ale to je vse, myslim ze ani na OH nestartoval.
Co se tyka Fedorova rukopisu, udajne hodne trenuje s vitezem Dream MW GP Gegardem Mousashim a je videt, ze ten clovek je hodne dobry a sel hodne nahoru, na K-1 Fields ted pujde K-1 s Musashim. Jinak Sherdog pise:
Matchups:
MMA Rules
Kazushi Sakuraba vs. Kiyoshi Tamura
Eddie Alvarez (No. 2 LW, No. 10 PFP) vs. Shinya Aoki (No. 4 LW)
Joachim Hansen (No. 3 LW) vs. Gesias Cavalcante (No. 5 LW)
Mirko "Cro Cop" Filipovic vs. Hong Man Choi
Hayato "Mach" Sakurai vs. Katsuyori Shibata
Semmy Schilt vs. Siala "Might Mo" Siliga
Jerome LeBanner vs. Mark Hunt
Bob Sapp vs. Akihito Tanaka
Hideo Tokoro vs. Daisuke Nakamura
Yukio Sakaguchi vs. Andy Ologun
K-1 Rules
Alistair Overeem (No. 9 HW) vs. Badr Hari
Gegard Mousasi (No. 5 MW) vs. Musashi
Tatsuya Kawajiri vs. Kozo Takeda
Yoshihiro Sato vs. Artur Kyshenko
K-1 King of Under 18 Tournament
Hiroya vs. Shota Shimada
Tatsuya Kusakabe vs. Koya Urabe
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru