|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: ne prosinec 28, 2008 8:35 pm Předmět: |
|
|
Osobně si myslím, že taky nějak jooooo nenažraný on, ani jeho manager, není, protože ty prachy co bere v Aff. nejsou nikterak horentní ... s ohledem na jeho postavení v MMA. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kamikadze
|
Zaslal: ne prosinec 28, 2008 8:56 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | Ja to vedel! Ja si to myslel! Kamikadze je madman z Fightnews. Jinymy slovy internet hero.
Klidne ho ignorujte, ma asi hodne info, ale mluvit se s nim neda. Vytvari si vlastni virtualni temata a zasvecene si na ne odpovida (viz dva jeho prispevky nahore).
A Kamikadze, jestli tady chces byt respektovany, tak zmirni svoji retoriku, drz se tematu a pis polovicni prispevky.
Zdravi te Uraja. |
to douglas,
myslim ze toto je o novinkach, co sa deje na scene mma, takze som napisal, co viem, ako kazdy iny. Ak chces, ignoruj ma, alebo moje prispevky a nehraj sa tu na cisara, pi...us. _________________ mma junkie & promo's
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: ne prosinec 28, 2008 9:14 pm Předmět: |
|
|
| kamikadze napsal: | | Douglas napsal: | Ja to vedel! Ja si to myslel! Kamikadze je madman z Fightnews. Jinymy slovy internet hero.
Klidne ho ignorujte, ma asi hodne info, ale mluvit se s nim neda. Vytvari si vlastni virtualni temata a zasvecene si na ne odpovida (viz dva jeho prispevky nahore).
A Kamikadze, jestli tady chces byt respektovany, tak zmirni svoji retoriku, drz se tematu a pis polovicni prispevky.
Zdravi te Uraja. |
to douglas,
myslim ze toto je o novinkach, co sa deje na scene mma, takze som napisal, co viem, ako kazdy iny. Ak chces, ignoruj ma, alebo moje prispevky a nehraj sa tu na cisara, pi...us. |
Hele, tady se na polovicni nadavky nehraje, kdyz budu chtit napsat, ze si curak, nenapisu, ze si cu.ak, napisu: Ses curak! Pis to klidne taky tak.
Ale ty nejsi curak, ty ses vul, co potrebuje byt chytry, ale ujistuju te, ze tady v Bojovych sportech, se nechytis. Tady za chvili kazdy pochopi, ze za tim tvym slovnim prujmem, chytrackou retorikou a radoby prehledem nejsou opravdove vedomosti, ale opravdovy problem. Ver mi, ze nejsi prvni a asi ani posledni. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne prosinec 28, 2008 9:22 pm Předmět: |
|
|
To kamikadze .... ale my ti nebereme, že máš Danu a UFC rád, my občas taky. Ale zase svatozář bych mu nepřidělával, a debily z těch ostatních taky nedělal....i když u neustálého "upřesňování" kdo s kým u ostatních federací to někdy ani není potřeba  .
A navíc Douglase tu všichni známe, a krom pár drobných povahových nedostatků (je škudlil, je alkoholik, je z Brna  ....  ) si jej vcelku velmi vysoce ceníme a máme rádi!!!
Že jsem to ale hezky napsal _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
kamikadze
|
Zaslal: ne prosinec 28, 2008 9:24 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | | kamikadze napsal: | | Douglas napsal: | Ja to vedel! Ja si to myslel! Kamikadze je madman z Fightnews. Jinymy slovy internet hero.
Zdravi te Uraja. |
to douglas,
myslim ze toto je o novinkach, co sa deje na scene mma, takze som napisal, co viem, ako kazdy iny. Ak chces, ignoruj ma, alebo moje prispevky a nehraj sa tu na cisara, pi...us. |
Hele, tady se na polovicni nadavky nehraje, kdyz budu chtit napsat, ze si curak, nenapisu, ze si cu.ak, napisu: Ses curak! Pis to klidne taky tak.
Ale ty nejsi curak, ty ses vul, co potrebuje byt chytry, ale ujistuju te, ze tady v Bojovych sportech, se nechytis. Tady za chvili kazdy pochopi, ze za tim tvym slovnim prujmem, chytrackou retorikou a radoby prehledem nejsou opravdove vedomosti, ale opravdovy problem. Ver mi, ze nejsi prvni a asi ani posledni. |
soory, tak picus. ...a skus ma ignorovat. pokial sa ti moje prispevky a info nepacia, to je iba tvoj problem. Ak sa niekomu moje prispevky nepacia, to je iba jeho problem. Ak mne sa nejake prispevky nepacia, tak to je taktiez iba moj problem. Ak mam na vec iny nazor, respektive nejaku informaciu, tak ju sem proste vlozim, preto som tu, a nikto ma v tom nemoze obmedzovat, komunisto. Mne sa tvoj styl tiez nepaci, a co, poserem sa? Napisal som nieco chybne, zle, nepravdivu informaciu. Dokonca aj to, ze si picus povazujem za celkom korektnu informaciu, podla toho, ako reagujes. _________________ mma junkie & promo's
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne prosinec 28, 2008 9:25 pm Předmět: |
|
|
To Bazzy .... když tak koukám na ten tvůj podpis .... aby taky jo, když měl přitlučený obě ruce  ... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
kamikadze
|
Zaslal: ne prosinec 28, 2008 9:30 pm Předmět: |
|
|
...a roznych virtualnych temat a dohadov je tu viac, ako faktov. tak si tu pekne hrajte.
TEN KTO NA DRUHEHO UKAZUJE PRSTOM ZABUDA, ZE ESTE 4 SMERUJU K NEMU. V psychologii sa to vola projekcia. _________________ mma junkie & promo's
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: ne prosinec 28, 2008 9:30 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | To Bazzy .... když tak koukám na ten tvůj podpis .... aby taky jo, když měl přitlučený obě ruce ... |
to me nenapadlo napisu email te firme ktera dela ty MMA tricka a zeptam se jak to mysleli
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne prosinec 28, 2008 9:33 pm Předmět: |
|
|
To kamikadze .... jen tak na okraj, že je Douglas píčus NENÍ informace, ale jen tvůj čistě subjektivní názor. Že si ty osobně o něm toto myslíš, to oproti tomu informace je (zejména o tobě) .... já jen aby v tom tady nebyl bordel, Bojové sporty jsou taková intelektuální elita fóra .. viď AHOLO  .. tak nám to tu nekaž. Jeden Bazzy stačí _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne prosinec 28, 2008 9:37 pm Předmět: |
|
|
| kamikadze napsal: | ...a roznych virtualnych temat a dohadov je tu viac, ako faktov . tak si tu pekne hrajte.
TEN KTO NA DRUHEHO UKAZUJE PRSTOM ZABUDA, ZE ESTE 4 SMERUJU K NEMU . V psychologii sa to vola projekcia. |
Hele, nemáš něco s rukama? Já si to právě zkoušel, prostředník, prsteník a malíček budiž, ale ten palec mi tam fakt nesedí
A my to tu máme jako takovou virtuální hospodu víš, a v té mají štamgasti vždy vyhražený stůl .... nejblíž pípě . Jo, a s píčusama jsi začal ty, byť s tečkou , tak se nediv _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne prosinec 28, 2008 9:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne prosinec 28, 2008 9:39 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Bojové sporty jsou taková intelektuální elita fóra |
Pche si někde přehlídnul mě a Pavla ( hňupa )156 a naše Události, komentáře...dědku jeden nafoukanej
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne prosinec 28, 2008 9:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|