|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Poman

|
Zaslal: út květen 29, 2012 7:43 pm Předmět: Re: sraz |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tracey

|
Zaslal: út květen 29, 2012 7:47 pm Předmět: Re: sraz |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: út květen 29, 2012 7:54 pm Předmět: Re: sraz |
|
|
| Tracey napsal: |
Už jsem tu někde psala, že v sobotu je jednorázový vstup za 65, ale za tu kritiku mého druhého domova Ti zařídím speciální taxu |
Kua musim si nekde koupit bryle..... cetl jsem Ti zařídím Sexualni taxu
Jinak kua : ( ja jsem v praci bud bych byl v praci byl do pulnoci : ( a nebo nemuzu : ( Sef mi smenu ani nedovoli rozdelit, ze bych se na 3 hodinky zdejchl : ( takze moje tlusty pandero se tam asi neukaze : ( no ale pokud by to nejak proslo mohu se ukazat i bez rezervace?
Poznavaci znacka celej v cernym, pandero jak v sestym mesici tehotenstvi (puvodne bylo jak v 12tym mesici), priblblej usmev a hubu plnou kecu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: út květen 29, 2012 8:05 pm Předmět: Re: sraz |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út květen 29, 2012 8:12 pm Předmět: Re: sraz |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: út květen 29, 2012 8:15 pm Předmět: Re: sraz |
|
|
Myslím, že by to chtělo něco jiného než brýle |
Pritelkyne mi o vikendu odjela pryc a ja ji uvidim az pristi vikend a tak uz pomalu prespavam v posilce a usinam s cinkou pod polstarem
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: út květen 29, 2012 8:19 pm Předmět: Re: sraz |
|
|
Naposledy upravil Tracey dne út květen 29, 2012 8:24 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: út květen 29, 2012 8:28 pm Předmět: Re: sraz |
|
|
To máš ještě dobrý, já se kdysi zařekla, že práci nebudu tahat domů, takže mi dělá v posteli společnost akorát plyšová ovečka Což bych asi v mém věku přiznávat neměla
Ale to už jsme zase OT... |
no tak to musi obehnout veskere pivnice a vsadim se ze tam bude moooc vypitku kteri v posilce nikdy nebyli
I kdyz nevim jestli by te dokazal uhrnout cisly jako vypity tuplak za 5 vterin,
na zachod az po 7mym kousku, nebo prvni prebrept po 10 pullitru :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: út květen 29, 2012 8:33 pm Předmět: Re: sraz |
|
|
| Tracey napsal: | Myslela jsem tu činku, na chlapy se to nevztahuje |
dneska mam fakt dlouhy vedeni
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út květen 29, 2012 8:56 pm Předmět: Re: sraz |
|
|
| Izman napsal: | | Tracey napsal: | Myslela jsem tu činku, na chlapy se to nevztahuje |
dneska mam fakt dlouhy vedeni |
To jsme dva. Už jsem psal přihlášku na sraz a kupoval elastický pás na stažení panděra
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: út květen 29, 2012 9:16 pm Předmět: |
|
|
vim, ze se to tu uz psalo, ale jak s parkovanim? je moznost nechat to treba ve vankovce (je tam placeny p?) a dojet k posilce treba salinou? nebo zaparkuju elegantne primo u posilovny?:) dik a sorry, ze se budete nekdo opakovat.
mimochodem pojedu autem z prahy a budu mit jedno misto, tak jestli by chtel treba nekdo vzit, tak se muzem domluvit _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út květen 29, 2012 9:18 pm Předmět: |
|
|
Ty vole to bych se možná i přidal  (a do pěti minut se celá akce zruší  )
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|