Cesta za ztracenou kondicí...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 37, 38, 39  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Cesta za ztracenou kondicí...  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Cesta za ztracenou kondicí...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jarack

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proběhlo druhé kolo, kde jsem malinko přitlačil na nohy a fýzu (dal jsem více kola), ale sérky jsem ošudlával podobným stylem jako včera, protože mě čeká druhá noční..
Měl jsem pěknej steak z kuřátka (cca 200 g, takže cajk)
bolek polívka
(ban)

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

koľko tě stál ten steak?
Jarack

PříspěvekZaslal: ne listopad 01, 2009 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau Bolku, abych pravdu řekl, tak nevím, protože jsem kupoval několik kilo chlazeného před cca měsícem a dával jsem to zamrazit.. Ale myslím, že cena se pohybovala okolo standartu. Dneska jsem dal vůbec nejbrutálnější trenál za celej pracovní víkend.. Jel jsem 15 min kolo, pak celý tělo, kde jsem ve všech sériích zvládl deset opakování a pak už jsem šel domu, protože mě dneska čeká poslední noční. Až mi zítra padne, tak mam do příštího pondělního večera volno, takže rozjedu svojí strongmanskou kariéru
Jarack

PříspěvekZaslal: po listopad 02, 2009 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2km na pásu, celý tělo.. abych pravdu řekl, tak už toho je až doprdele
Jarack

PříspěvekZaslal: út listopad 17, 2009 9:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No, co k tomu říct.. ňákej čas jsem zase (kromě chlastání) nedělal vůbec nic.. Včera jsem si však řekl DOST a vyrazil jsem na komplet. Dočkal jsem se nemilého překvapení, jelikož jsem musel všechny váhy sundat o 5 kilo dolu a u vahovejch cviků ubrat počet opakování. Výsledek byl ten, že jsem stejně ne vždy zvládl 10 opáček.. No, takhle se rodí strongman
Jarack

PříspěvekZaslal: út listopad 17, 2009 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem dal zase komplet.. Ráno jsem měl klasickej stav, kterej nastává, když člověk po dlouhém nicnedělání jde cvičit a naivně si myslí, že to druhej den bude v pohodě. V pohodě to samozřejmě vůbec nebylo, ale když jsem dal snídani a kafe, tak jsem se přemluvil a vyrazil jsem. Už jsem všechno dojel na 100% a mam pocit, že menší váhy mi dovolujou cvičit víc striktně. časem zase přidam, ale teď to nebudu hrotit. Taky byl dobrej nápad při kole poslouchat metal . Rád bych se touto cestou zeptal, jestli je rotoped, potažmo kolo dobrý na kolena, atd, nebo jestli je to nějaká pověra. Díky moc a budu rád za každou odpověď
Frozz.

PříspěvekZaslal: út listopad 17, 2009 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No...

http://www.novinky.cz/zena/zdravi/182684-sed-ve-drepu-a-jizda-na-kole-nejvice-ohrozuji-kolena.html

Myslím si, že kolo je na kolena pořád daleko šetrnější než běh, protože na kole nevznikají nějaké tvrdé nárazy, kdežto u běhu ano.
Ten článek bych nebral zas tak vážně, kdybychom všechny tyhle doktorský kecy poslouchali, tak jediné, co bychom mohli, je sedět doma na prde*i a koukat před sebe .
Jarack

PříspěvekZaslal: st listopad 18, 2009 6:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem dnes ještě vyrazil zacvicit.. Jel jsem akorat 15 min kolo a cely telo, protoze mam dnes nocni..
Jarack

PříspěvekZaslal: čt listopad 19, 2009 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska mam volno, abych to moc nepřehnal..
Jarack

PříspěvekZaslal: so listopad 28, 2009 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem měl menší reprezentační pauzu, protože jsem malinko žral.. . Musim se rozmylset, jestli budu každej den chlastat nebo cvičit.. . Teď máme podnikovou žranici až 4. takže bych do tý doby rád něco dělal. Včera jsem byl poprvý na kompletu, ale vyhulil jsem v práci ňáký cíga, takže se to ani nedá počítat. Dneska jsem dal osekanej (bez 10 min kola a stretchánku), protože mě zase čeká skurvená noční. Od dnešní půlnoci jsem přestal kouřit tak doufam, že to půjde.. Budu se dnažit to s tim chlastem nepřehánět
Jarack

PříspěvekZaslal: ne listopad 29, 2009 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska jsem zase dal osekanej komplet a eď začínam noční. Zejtra uvidim, jak se budu cejtit, ale rád bych zašel na kompletní..
Jarack

PříspěvekZaslal: út prosinec 01, 2009 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak se po dnu plném nicnedělání hlásím opět o slovo.. Dneska jsem dal klasickej komplet a zítra uvidim, protože mam skurvenou ranní..
Jarack

PříspěvekZaslal: čt prosinec 03, 2009 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera jsem se kapku vožral a dneska po ránu to nebyl žádnej Hollywood . Avšak neváhal jsem, dal jsem snídani a kafe a vyrazil jsem na komplet. Mám menší problém, protože do 15. 12. 09 musim dát minimálně 10 opáček se 70kg na benchi. Dneska jsem to zkusil a dal jsem (po 4 obvyklých sérkách benche) 6 opáček a rezerva tam ještě byla..
Jarack

PříspěvekZaslal: pá prosinec 04, 2009 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera i dneska jsem byl na kompletu..
Jarack

PříspěvekZaslal: so prosinec 05, 2009 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak na tý podnikovce jsem byl klasicky na totálku.. Už nebudu pít . Teď jsem byl v posilce, ale dal jsem osekanej, protože celej bych asi nevydejchal..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Cesta za ztracenou kondicí... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 37, 38, 39  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: