|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
JOga

|
Zaslal: po srpen 09, 2010 5:17 pm Předmět: |
|
|
| Jarack napsal: | Dráno jsem si v autobuse myslel, že mam infarkt.. Normálně jsem vůbec nemohl dejchat, vůbec jsem neviděl a málem jsem se složil. |
Jdi hned k doktoru kámo, tuto není prdel ...mohl by to být nejspíš vysoký tlak, ale jistě to nevím.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jarack
|
Zaslal: pá srpen 13, 2010 3:21 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem dal variantu č. 1. vypadá to, že budu snad žít. Mam ale bobky, takže se docela krotim.. Dneska jsem dal variantu č.1.
Váhovka:99.3kg
Kreáč 6 tablet
15min kolo
Bench
Předpažování JC
Kliky na bradlech
Shyby šir. úchopem
Biceps. zdvih olymp. osy
ZK
Boční ZK
10min kolo
stretching _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: po srpen 16, 2010 8:13 pm Předmět: |
|
|
V sobotu proběhla varianta č.2, ale už se mi to sem nechce rozepisovat.. Dneska jsem dal osekanou trojku..
Váhovka:98.9kg
Čas: 1:05
15min kolo
pullover
multipress
fr. tlak
přítahy olymp. osy nadhmatem
EZ bic. zdvih
obrácená hyperextenze
lavice na šikmý _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: út srpen 17, 2010 10:43 am Předmět: |
|
|
Dneska mam naordinovanej den tréningovýho volna. Moc regenerace si ale neužiju, protože musim ještě na jednu noční a navíc jsem ňák nemohl dospat, tudíž od cca 11:00 čumim. Asi je to zaviněný dílem tim, že mam hlavu v pejru z jedné slečny  (proto ta pravidelnost  ) a dílem tim, že mi asi v práci neprodlouží smlouvu (nedávam pokuty za píčoviny*a17* _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: so srpen 21, 2010 3:42 am Předmět: |
|
|
Včera jsem se zřejmě pomátl na rozumu a po cca 60km na kole v práci jsem ještě vyrazil na osakanou variantu č. 1
Váhovka:97.0kg (tak 2 kila vody)
Čas:cca 1:05
15min kolo
bench
předpažování
kliky bradla
shyby šir. úchop
olymp. osa bic. zdvih
ZK
boční ZK
Tréning byl totálně na krev a dneska se cítim, jako bych se vůbec nevyspal.. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: po srpen 23, 2010 10:38 am Předmět: |
|
|
I když jsem moc chtěl, tak jsem po 3 dnech, kdy jsem seděl vždy 10,5hod na kole, kompletní trenál prostě nedal.. Podařilo se mi alespoň odbouchat osekanou variantu č.1
váhovka:97.3kg
čas:1:10
15min kolo
bench
předpažování JČ
kliky na bradlech
shyby šir. úchopem
bic. zdvih olymp. osa
ZK
boční ZK
Žrádlo totálně na píču, protože tu votravoval bratranec se starou (nemožnost se pořádně nažrat - aniž by se neptal na píčoviny) a navíc kocovina jako barák.. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Paragon
|
Zaslal: po srpen 23, 2010 10:43 am Předmět: |
|
|
Piš váhy, opakování, série ... ať za pár měsíců víš, jak si na tom byl  A jak málo si zvedal
A co jinak? Jak válčíš? Koukám každej druhej den na sračku  A furt tě to baví?
|
|
| nahoru |
|
 |
Markisha

|
Zaslal: po srpen 23, 2010 12:02 pm Předmět: |
|
|
No mě by třeba takovej provokativní log moc bavil :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: so srpen 28, 2010 11:37 am Předmět: |
|
|
Nazdar Paragone, válčim do pohody.. Asi Tě zklamu, ale musel jsem přestat lejt, protože jsem se zase málem složil.. Bojim se,abych neměl něco se srdcem a tak jsem včera nešel ani na Pilsner Fest  . Jinak na kafe jsem se taky vysral a chlastam jenom zelenej čaj od čongů za 35 peněz českých. Je docela brutálně silnej - tudíž stačí pouze pár lístků..
Čau Markishko, taky Tě zklamu, ale tohle neni provokace, nýbrž holý fakt. Myslim, že spát 2 roky ňáký smšlený pí.... by nebavilo nikoho. Ještě mě tak napadlo mezi řečí - nejsi Ty ta, tak jí to někdo napoprvý hrozně brutálně a zběsile udělal  . U toho vlákna jsem se tenkrát docela pobavil.. Hlavně Vaše plodná polemika s Cocmanem  . Abych Ti udělal radost, tek Ti povim, že už se snažim pít pouze víno a to střídmě, takže už nejsem notorik, už jsem jenom vinař
Tak konec prdelek a teď vážně.. Rozhodl jsem se, že nasadim split jako za sterejch časů a vyřadim stretching, protože stejně nefightuju.. Taky už nebudu jezdit osekaný..
1
tlak
rozpažky
pullover
osa
kladka
konc.zdvih
2
tlak
předpažování, zdvih
rozpažování
zdvihy nohou
ZK
kladka
lavice
boční ZK
kladka, osa
3
shyby
osa
kladka
kliky,bench
EZ,kick
kladka
Váhovka:97,6kg
Čas:1:22
15min kolo
bench
rozpažky JC
pullover
Bic. zdvih olymp.osa
bic. zdvih kladka
scottovka s EZ osou
10 min kolo _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: so září 04, 2010 5:32 pm Předmět: |
|
|
Včera a dneska..
15 min kolo
bench
předpažování
kliky
shyby
olymp. osa
ZK
boční ZK
15 min kolo
rozpažky JČ
upažování JČ
kladka
kladka
kladka
obrácená hyperextenze
lavice na šikmý
Dneska mam volno, protože musim odbouchat ještě jednu noční. Váhovka se mi houpe okolo 97kg, ale to je normální, protože na noční vždycky hubnu. Jinak jsem v mezidobí cvičil, ale nestíham to psát a navíc teď nebudu mít moc net, tak to budu dávat takhle v blokách. Taky jte asi poznali, že seru na split. Je to tim, že s momentální vytížeností (vejška, práce, stěhování) na to neni čas a už na něj asi seru úplně (ale ten pocit napumpování při 3 cvikách na jednu partii  ) Taky jsem to včera ňák nepodchytil a místo zdvihů jsem jel HYP, ale to je fuck. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: čt září 09, 2010 3:30 pm Předmět: |
|
|
Tréning v pohodě, akorát nemam vůbec čas a tak budu dávat zkrácený.
15min kolo
bench (45kg)
předpažování JČ (6kg)
kliky na bradlech (opora-60kg)
shyby (opora65kg)
bic. zdvih olymp. osa (25kg)
ZK
boční ZK
Tady jsou ty váhy, ať máte radost  . čas hoďka, váhovka cca 98kg-pohoda jazz _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: pá září 10, 2010 1:08 pm Předmět: |
|
|
Dneska omylem to samý co včera.. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá září 10, 2010 1:13 pm Předmět: |
|
|
mas metrak a zvedas 45kg na bench..to je moc hezky _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: út září 21, 2010 2:54 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem se zase nedostal x dní k netu, ale cvičil jsem. Pro ilustraci sem dam včerejší trenál a pak už to snad budu stíhat dávat alespoň po blokách.
15min kolo
Pullover
Tlaky na multipressu
Fr. tlak
Zdvih olymp. osy v předklonu
JČ v sedě bic.
kundostroj na břicho
horní úklony s kladkou
Asi se něco děje, protože mi jde dolu pupek a neshazuju váhu, což je dost divný. Co bydlim ve vlastním, tak jsem nahodil žrádlo-rejže, těstoviny, brambory, maso, vejce a dost zeleninky a ovoce. Tim to ale asi nebude, protože je to moc krátká doba. No, hlavně aby mě nedohnalo moje pivní skautství.. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: čt září 23, 2010 2:35 pm Předmět: |
|
|
Včera varianta č.1 (jsem línej to psát). Dneska logicky dvojka..
15min kolo
rozpažky JČ
upažování s kladkou
stahování kladky
veslo s kladkou
bic. s horní kladkou
obrácená hyp.
vytáčení s olymp. osou _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|