|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kujin
|
Zaslal: čt leden 10, 2013 8:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
coder

|
|
| nahoru |
|
 |
Zdenek Pilc

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 8:10 pm Předmět: |
|
|
ta sobotu je pořád blbě,
rozhodně první cvik by měl být trh nebo přemístění, když to dáš po dřepu, tak už nemáš v nohách dynamiku a už vůbec ne po mrtvole.
takže
trh/nadhoz
dřep
bench
mrtvola
shyby
nebo
trh/nadhoz
shyby
dřep
bench
mrtvola
ale jinak ten plán je k ničemu, když už máš čas cvičit 4x týdně, tak procvič partii 2x min. _________________ "The only person you need to worry about being better then is the person you were yesterday!"
Mike Jenkins
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 9:38 pm Předmět: |
|
|
| Zdenek Pilc napsal: |
ale jinak ten plán je k ničemu, když už máš čas cvičit 4x týdně, tak procvič partii 2x min. |
Nevim, proc by mel byt k nicemu. Je to celkem slusny trenink, ktery muze krasne fungovat, jak uz bylo receno. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Zdenek Pilc

|
Zaslal: po leden 14, 2013 6:23 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Zdenek Pilc napsal: |
ale jinak ten plán je k ničemu, když už máš čas cvičit 4x týdně, tak procvič partii 2x min. |
Nevim, proc by mel byt k nicemu. Je to celkem slusny trenink, ktery muze krasne fungovat, jak uz bylo receno. |
protože je to ztráta energie chodit tak často do posilovny a přitom procvičit partii 1xtýdně _________________ "The only person you need to worry about being better then is the person you were yesterday!"
Mike Jenkins
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po leden 14, 2013 2:04 pm Předmět: |
|
|
Ale vysledky s tim muze mit uplne stejne jako kdyby cvicil kazdou partii s vyssi frekvenci.
Vsad se :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po leden 14, 2013 2:39 pm Předmět: |
|
|
Už jsem tady!
partii 1x týdně bych doporučil, pokud člověk trénuje 1x týdně a víc už k tomu říkat nebudu _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
kujin
|
Zaslal: po leden 14, 2013 2:41 pm Předmět: |
|
|
cizo: můžu se zeptat jakej trénink bys doporučil pro trénování 5x týdně? díky
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po leden 14, 2013 2:57 pm Předmět: |
|
|
Každá partie 5x týdně. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: po leden 14, 2013 3:13 pm Předmět: |
|
|
| kujin napsal: | | cizo: můžu se zeptat jakej trénink bys doporučil pro trénování 5x týdně? díky |
5x tydne se ma chodit do prace, do fitka kondicne tak 3-4x tydne, samozrejme se da chodit i 5-6x , ale to neni pro lidi co o cviceni nic nevi
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po leden 14, 2013 3:54 pm Předmět: |
|
|
| kujin napsal: | | cizo: můžu se zeptat jakej trénink bys doporučil pro trénování 5x týdně? díky |
To je podle mě jako zeptat se: "na jakej film se mám podívat, když mám přesně 90 minut času?" :) Mělo by se na to jít přesně opačně - čeho chci tréninkem dosáhnout? jakým způsobem tréninku dosáhnu toho, co chci?
No a pak teprve člověk uvažuje o tom, jak ty postupy, které by měl dělat, nejlíp vměstná do volného času, který má. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
kujin
|
Zaslal: po leden 14, 2013 4:20 pm Předmět: |
|
|
[quote="CIZOPASNIK"][quote="kujin"]cizo: můžu se zeptat jakej trénink bys doporučil pro trénování 5x týdně? díky[/quote]
To je podle mě jako zeptat se: "na jakej film se mám podívat, když mám přesně 90 minut času?" :) Mělo by se na to jít přesně opačně - čeho chci tréninkem dosáhnout? jakým způsobem tréninku dosáhnu toho, co chci?
No a pak teprve člověk uvažuje o tom, jak ty postupy, které by měl dělat, nejlíp vměstná do volného času, který má.[/quote]
ano dotaz byl docela špatně položenej, tak to zkusím upřesnit, nějaká silově-objemová rutinana na 5xtýdně
(nejsem žádnej retard co o tréninku nic nevím, leda mě prostě zajímá co je podle ciza lepší než zyzzův trénink, kterej mě osobně příde docela dobrej)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: po leden 14, 2013 7:39 pm Předmět: |
|
|
No inak mňa by to tiež zaujímalo, minule som nad tým tak uvažoval, že na väčšine takýchto fór je 1xtýždenne považované za málo, 2x OK a 3x ideál. Momentálne mám každú partiu v tréningu cca 2-3x týždenne a s regeneráciou to vcelku stíham (2xtýždenne bench, drep, mrtvola, tretí tréning hrazda,trh jednoručky,premiestnenie+tlak,zechery,overhead squaty, všetko 5x5 + na konci každého tréningu 5-6 setov čisto na core) a tak by ma zaujímalo, či niekto skúšal ísť FB povedzme 4x týždenne, ako dlho vydržal pridávať kotúče na činku, ako dlho regeneroval a aké boli výsledky celkovo.
Má to vôbec zmysel?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|