|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DolceGusto

|
Zaslal: čt říjen 30, 2014 3:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá říjen 31, 2014 4:10 pm Předmět: |
|
|
Jak jsem psal už předtím - vadí mi, že už jsem dlouho nebyl cvičit. Asi začnu nějaký ten populární home workout.
Ale co mi začíná vadit více je chuť na sladké. Nejhorší je, že teď jsem v Anglii a jak tu procházím těmi obchody a nevím, kde co mají, tak narazím na ty sladké kraviny a když to vidím, tak mám děsnou chuť. Většinou odolám, ale pak si to doma vyčítám, že jsem si nic nekoupil.  Jediné plus je, že ty obchody mám asi 1km od domu.
Seru na to... jdu se podívat po něčem co je dobré, ale dietní. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá říjen 31, 2014 4:58 pm Předmět: |
|
|
Serou mě ožralové ... dokonce možná byli i zfetovaní ... sráči jedni podřadní. Ale Zyklon B se už dneska nepoužívá ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: ne listopad 09, 2014 5:37 pm Předmět: |
|
|
Pripomelo mi to tenhle pohled z konce rijna..takovy trochu IT cerny humor...
Ze odejde v poli disk cajk, ze jich odejde z 12ti 7, to uz neni tak moc cajk :\
Je podzim, padají listy disky :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne listopad 09, 2014 5:53 pm Předmět: |
|
|
To trochu černý humor je. :) Já z toho svého před chvílí úspěšně vytáhnul poslední verzi nového Ronnie.cz, tak i kdyby umřel do definitivna teď, nejhorší je zažehnáno... :)
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po listopad 10, 2014 9:51 am Předmět: |
|
|
Minulý týden se mi povedlo najít v UK práci, což mě samozřejmě neleze na nervy. Ale ode dneška jsem chtěl začít cvičit, protože jsem zjistil, že mám 5-10 minut chůze od domu fitko, které nejspííš funguje 24hodin denně (když jsem šel minule o půlnoci z práce, bylo otevřeno).
Jenže od sobotní noci, mě bolí v krku, dneska už je to mnohem lepší (ale pořád to není ono), protože jsem vypil/vykloktal včera hromadu čajů, ale na dnešek jsem spal cca 6 hodin a tak 6x se probudil, takže musím dát ještě day off, nemohu si dovolit být po 4 dnech v práci hned nemocný. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po listopad 10, 2014 10:50 am Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | To trochu černý humor je. :) Já z toho svého před chvílí úspěšně vytáhnul poslední verzi nového Ronnie.cz, tak i kdyby umřel do definitivna teď, nejhorší je zažehnáno... :) |
Data pouze na 1 disku má pouze ten, co o ně ještě nikdy nepřišel Tím spíš pracovní data :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po listopad 10, 2014 10:53 am Předmět: |
|
|
Přišel:). Nicméně šlo o sobotní práci, která v tu neděli zatím nebyla nikde jinde...:)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: pá listopad 14, 2014 8:29 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | společnost Blizzard to pěkně posrala ... |
Coe? Uz je veku patch 2.1.2 :)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá listopad 14, 2014 8:37 pm Předmět: |
|
|
:D ti podělaní pitomci to unáhlili a pěkně jim to servery nezvládají. To by mohli dát tak týden free game time...
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá listopad 14, 2014 8:39 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | :D ti podělaní pitomci to unáhlili a pěkně jim to servery nezvládají. To by mohli dát tak týden free game time... |
Neni nahodou rec o novym wow patchu, level do 100 ? 2 kolegove z prace to pari na ofiku a planuj mega levelink nonstop ) Ja uz s tim nastesti prestal, uf.
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: pá listopad 14, 2014 9:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|